De Affiliate Marketing Revolutie: zo werkt het!

De Affiliate Marketing Revolutie (afgekort de AMR) is een videotraining van Jacko Meijaard. Hierin vertelt hij stap voor stap wat je moet doen om een affiliate website te bouwen. Het lijkt dus ideaal om hem als beginner te kopen, helemaal als je je bedenkt dat Jacko vaak kortingen geeft op de AMR. Maar wat is de AMR en hoeveel kost het? Lees verder.

Affiliate Marketing Revolutie videotraining.

Wat is de AMR?

De AMR is een videotraining van Jacko Meijaard. In deze videotraining laat hij je stap voor stap zien hoe je een passief inkomen kunt opbouwen met affiliate marketing. Het programma wordt doorgaans als erg waardevol ervaren, omdat Jacko simpelweg dé affiliate marketing expert is.

Met de AMR wordt uitgelegd wat affiliate marketing is, wordt er aandacht besteedt aan je mindset en wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je een winstgevende website kunt bouwen.

Hoe het werkt

Dit gebeurt aan de hand van zogeheten modules. Elk module heeft zijn eigen onderwerp, zoals mindset of uitleg over affiliate marketing.

Hierboven zie je het forum op internetsuccesgids.nl. In de Succes Lounge bijvoorbeeld worden allerlei successen van mensen gedeeld. Dit werkt erg motiverend.

Als je net bent begonnen met de AMR, kun je jezelf voorstellen onder ‘Stel jezelf voor’.

Op het forum zijn er dagelijks veel mensen actief die je vragen kunnen beantwoorden. Ook voor de nodige motivatie kun je terecht op het forum.

Terug naar de modules, want hoe werkt dat eigenlijk?

Om bij de AMR te komen, moet je dus naar het forum. In het forum ga je naar ‘Trainingen’. Daar zie je vijf trainingen staan, waarvan je er als het goed is maar 1 kunt openen en dat is de ‘Affiliate Marketing Revolutie 4.0’.

Als je daar op klikt zie je allerlei modules en videotrainingen staan. Doorloop deze allemaal en je weet wat affiliate marketing is en hoe je een winstgevende website op moet zetten!

Wie is Jacko Meijaard?

Foto van Jacko Meijaard met een microfoon.
Jacko Meijaard

Dit programma is dus ontwikkeld door Jacko Meijaard. Jacko is een internetondernemer die meerdere websites heeft waar hij dagelijks meer dan 10.000 euro mee verdient! Zijn belangrijkste website is Internetsuccesgids.nl waar hij wekelijks nieuwe blogartikelen plaatst en de AMR op je staat te wachten.

Jacko Meijaard is onder andere geïnterviewd door het AD. ‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’, zei hij.

Lees hier meer over Jacko Meijaard.

Hoeveel kost de AMR?

De AMR kost natuurlijk wel geld. Maar dit is niet veel als je je bedenkt dat Jacko vaak kortingen geeft op de AMR en je alle tips worden gegeven die je nodig hebt om te beginnen.

De AMR kost €47,- inclusief BTW. Dit lijkt misschien veel voor sommige mensen, maar er worden kortingen gegeven en je krijgt een stap voor stap-uitleg en waardevolle tips en informatie.

Conclusie: kopen of niet?

Bij Groen Media hebben we de AMR getest en de tips die je krijgt zijn zo waardevol voor je website, dat het eigenlijk onmisbaar is als je wilt beginnen met affiliate marketing.

Jacko laat je zien hoe je een website moet bouwen in het door hem ontwikkelde Marketheme. Met Marketheme is het heel eenvoudig om een super converterende website online te zetten, met alle voordelen van SEO.

MarkeTheme logo.

Voor deze videotraining is het dus wel verstandig om Marketheme aan te schaffen voor €67,- per maand, maar dat hoeft niet, want je kunt het ook prima doen met een gewone WordPress (of ander programma) website.

€67,- per maand is best veel geld, maar je hebt daarmee wel alle voordelen van SEO (zoekmachine optimalisatie) en WordPress. Daar komt dan nog bij dat een website bouwen je heel erg makkelijk wordt gemaakt, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Dus, kopen of niet?

Wij vinden de AMR echt een aanrader voor als je wilt beginnen met affiliate marketing. Zeker in combinatie met het boek ‘De Laptop Lifestyle’ en Marketheme.

Het is het proberen waard, je loopt geen enkel risico. Is het niks voor jou? Dan krijg je je geld terug!

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie uitproberen? Klik op de knop hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: