Wie is Jia Ruan? Wat is de BOL Masterclass?

Waarschijnlijk heb je je al een beetje verdiept in de wereld van online geld verdienen of wil je gewoon weten of de BOL Masterclass betrouwbaar is, anders ben je niet op deze pagina terecht gekomen.

Je hebt hem vast weleens voorbij zien komen in de advertenties op YouTube: Jia Ruan die verteld over online geld verdienen. Wie is hij en wat doet hij allemaal? Wat is de BOL Masterclass? Je leest het hier allemaal.

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is geboren in mei 1996 en in Nederland opgegroeid. Zijn ouders zijn vanuit China naar Nederland gekomen.

Foto van Jia Ruan.
Jia Ruan

In zijn tienerjaren hing hij veel rond met vrienden, ging hij blowen, veel feesten en was hij pizzakoerier. Hij besefte dat hij dit niet zijn hele leven wilde doen. In de trein zag hij mensen met tegenzin naar hun werk gaan. Jia wilde zelf geen normale baan, hij wilde een eigen bedrijf, net als zijn ouders.

‘‘Ik heb iedere dag geblowd toen ik zeventien was, elke dag in het park, elke dag gamen. Als ik het kan, dan kan iedereen het. Dat is de message die ik wil overbrengen’’

Jia Ruan

Hij werd afgewezen voor de universiteit en wilde daardoor niet meer studeren.

Toen ontdekte hij wat hij allemaal met het internet kon doen. Hij ging in 2017 verkopen op Bol.com en al snel verdiende hij hier ontzettend veel geld mee (genoeg om zijn baan op te zeggen). Nu verdient hij meer dan een miljoen euro per jaar via het internet, met alle vrijheid van de wereld!

Hoe hij dit doet? Hij koopt goedkope spullen in vanuit China en verkoopt dit met winst op Bol.com. Als dat product al op Bol.com te vinden is, verkoopt hij het voor een euro minder, zodat de klanten zijn product kopen in plaats van dat van de concurrent.

Jia was op zijn zeventiende dus veel met zijn vrienden aan het rondhangen en blowen, maar nu is hij rijk. Hij zei: ‘Als ik het kan, dan kan iedereen het’. Wat je situatie ook is, je kunt altijd de knop omzetten en geld verdienen met het internet.

Hij wil andere mensen helpen dit ook te realiseren, daarom richtte hij de BOL Masterclass op met zijn eigen bedrijf Unstoppable. Wat is Unstoppable en is Jia betrouwbaar? Dat lees je hieronder.

Is Jia Ruan betrouwbaar?

Is Jia Ruan betrouwbaar? Dat vragen veel mensen zich terecht af.

Veel mensen geloven niet dat je online geld kunt verdienen en gaan niet serieus met de cursus aan de slag. Hierdoor vinden ze al snel dat Jia een oplichter is.

Maar er zijn ook mensen die veel successen hebben behaald met de cursus. Deze mensen geloven dat je online geld kunt verdienen en hebben zich erin verdiept. Deze mensen zijn serieus met de cursus aan de slag gegaan waardoor ze successen hebben behaald.

Alleen als je serieus aan de slag gaat met de cursus kun je er geld mee verdienen. De meeste mensen haken af omdat ze denken dat Jia een oplichter is of omdat ze ‘geen tijd’ hebben, maar geen tijd hebben bestaat niet. Desnoods stap je een kwartier eerder je bed uit en ga je een kwartier later naar bed. Zo heb je al een halfuur per dag extra om met de cursus aan de slag te gaan. Je hebt de juiste mindset nodig.

Jia Ruan is absoluut geen oplichter. Hij wil je helpen om net als hijzelf geld te verdienen met internet. Maar je moet hier wel 100% achter staan. Als je er niet serieus mee aan de slag gaat, gaat het niet lukken.

Wat is Unstoppable?

Unstoppable is het eigen bedrijf van Jia Ruan. Het bestaat uit een heel team dat meerdere cursussen heeft gemaakt, vlogs maakt en evenementen organiseert. Op hun website is ook een blog te vinden, waar je alles leest over het creëren van vrijheid en een passief inkomen via het internet.

Foto van Team Unstoppable.
Team Unstoppable (zonder Winston Zwemmer)

Team Unstoppable heeft bijvoorbeeld de cursus ‘Unstoppable Mindset’ gemaakt, maar ook de BOL Masterclass.

Team Unstoppable wil jou helpen een passief inkomen op te bouwen op het internet. Onder andere Winston Zwemmer en Jia Ruan maken deel uit van Team Unstoppable.

Ook de BOL Masterclass is dus gemaakt door Team Unstoppable. Ben je benieuwd wat de BOL Masterclass is? Lees de review hieronder!

Wat is de BOL Masterclass?

De BOL Masterclass is een cursus van Jia Ruan en zijn team die laat zien hoe je geld kunt verdienen met Bol.com.

De BOL Masterclass cursus met een computer, een laptop en een tablet waarop de cursus te zien is.
De BOL Masterclass

Simpel gezegd leer je in de BOL Masterclass stap voor stap hoe je geld kunt verdienen met Bol.com en producten doorverkoopt. Het bestaat uit 5 modules, dat wordt hieronder besproken.

Het leuke van deze cursus is dat het zo eenvoudig is dat iedereen het kan.

In 2021 werd de BOL Masterclass overgenomen door Winston Zwemmer, omdat Jia Ruan er al een tijdje mee wilde stoppen, simpelweg omdat hij een nieuwe uitdaging wilde.

Wat je bij de cursus krijgt

Je krijgt veel extra’s bij de cursus. De cursus kost €997,- en dat is erg goedkoop als je kijkt wat je er allemaal bij krijgt.

Je krijgt bij de cursus onder andere:

 • BOL Masterclass. Je krijgt natuurlijk de BOL Masterclass 4.0, de cursus die jou laat zien hoe je je eigen webshop opzet en runt. Alleen deze cursus heeft al een waarde van meer dan vierduizend euro!
 • Maandelijkse groepscoaching. Elke maand is er een groepscoaching, zodat jij je vragen kunt stellen en je nog sneller resultaten kunt halen.
 • TRIBE lidmaatschap. Je krijgt een levenslange TRIBE lidmaatschap, zodat je je kunt omringen met mensen met hetzelfde doel als jij en vragen kunt stellen zodat je je doel nog sneller haalt. Dit heeft een waarde van €997,-!
 • Golden Calculator. De Golden Calculator zal jou helpen met het berekenen van de kosten en de winst die je zult maken aan het einde van de maand. Ook dit heeft een waarde van €997,-!
 • De 100K Case Study. In de 100K Case Study kom je erachter hoe Winston Zwemmer van 0 naar 100K is gegaan in 6 maanden. Deze Case Study heeft een waarde van €997,-!
 • Fulfillment Center Checklist. In de Fulfillment Center Checklist leer je het geheim om met minimale moeite de producten naar je klanten te verzenden. Dit heeft een waarde van €197,-!
 • Research Tool Strategy. Ontdek hoe je met behulp van de Research Tool Strategy winstgevende producten vindt op de automatische piloot. Ook dit heeft een waarde van €997,-!
 • KVK en Ondernemersloket Checklist. Bij de cursus krijg je ook nog een KVK (Ondernemersloket in België) Checklist. Als je wilt verkopen op Bol.com moet je namelijk ingeschreven staan als ondernemer. Daar helpt deze tool je bij. Het heeft een waarde van €97,-.

Je betaalt dus €997,- voor de complete cursus, terwijl alles bij elkaar een waarde heeft van €10.276,-! Eigenlijk ben je nog best goedkoop uit, toch?

Voor wie is de cursus?

De BOL Masterclass is eigenlijk voor iedereen bedoeld. Het is geschikt voor iedereen die:

 • online geld wilt verdienen;
 • hobby’s eventueel wilt laten vallen voor zijn/haar business en bereid is er hard voor te werken;
 • genoeg geld heeft om te investeren;
 • de basis van technische kennis begrijpt (zoals goed met het internet overweg kunnen).

Je kunt de cursus beter niet aanschaffen als je:

 • niet met het internet overweg kunt;
 • totaal geen technische kennis hebt;
 • niet bereid bent er hard voor te werken;
 • na het aanschaffen niet genoeg geld over hebt om bijvoorbeeld in tools te investeren;
 • niet gedreven genoeg bent om een inkomen op te bouwen op het internet.

Herken je jezelf in een van de bovenstaande punten? Dan is net niet verstandig om de cursus aan te schaffen, tenzij je genoeg internetkennis krijgt, genoeg geld hebt (verdient) en je je mindset verbetert. Zonder de juiste mindset ga het niet je lukken geld te verdienen op het internet.

Is de cursus wel voor jou geschikt? Lees dan hieronder hoe het werkt.

Hoe de cursus werkt

Nu je weet of de cursus voor jou geschikt is of niet, moet je natuurlijk wel weten hoe het werkt. De cursus bestaat uit 5 modules. Alle lessen (modules) hebben quizzen en PDF’jes en duren 10 tot 90 minuten. Hieronder wordt elke module beschreven.

Module 1

In de eerste module leer je echt de basis van de internetwereld. Wat je van de BOL Masterclass kunt verwachten en wat er van jou verwacht wordt bijvoorbeeld. Ook leer je hoe je je bedrijf kunt inschrijven bij de KVK en hoe je succestools kunt inzetten voor maximaal resultaat.

Verder leer je hoe een goede mindset (een growth mindset) eruit ziet en hoe jij deze mindset kunt krijgen.

Module 2

In module 2 leer je hoe Bol.com in elkaar zit en hoe het werkt. Je leert hoe je winstgevende producten kunt vinden voor je webshop door middel van een speciale roadmap.

Bol.com logo met blauwe letters.

Verder leer je welke producten je beter kunt vermijden en hoe je je concurrentie altijd een stap voor kunt zijn.

Ten slotte ontdek je vijf manieren om een product te vinden of te creëren waarmee jij je kunt onderscheiden.

Module 3

Nadat je in module 2 hebt geleerd hoe je je concurrenten een stap voor kunt zijn, welke producten je beter kunt vermijden en je weet hoe Bol.com in elkaar zit, is het tijd om producten in te kopen in module 3.

In module 3 leer je hoe je de juiste leveranciers vindt, effectief kunt onderhandelen over de prijs en hoe je een lange termijn relatie met je leverancier opbouwt.

Verder leer je hoe je je winst kunt optimaliseren en onnodige kosten kunt vermijden en kunt besparen op je verzendingen.

Module 4

In module 4 begint het echte werk. In de eerste 3 modules heb je de voorbereidingen voor je online business geregeld en dat ga je nu gebruiken om je eerste product te lanceren en echt geld te verdienen.

In module 4 leer je wat de magische verkoopwoorden zijn, hoe je een goede productbeschrijving maakt en hoe je de titels en afbeeldingen optimaliseert.

Ook leer je wat de voor- en nadelen zijn van producten verzenden via Bol.com en vanuit huis.

Module 5

De laatste module is de fase dat je je eerste inkomsten gaat krijgen nadat je in module 5 hebt geleerd hoe je je producten tegen de concurrentie beschermt en je je eerste uitbetaling verwerkt.

Je leert in module 5 dus hoe je je producten beschermt tegen de concurrenten en hoe je je eerste uitbetaling kunt verwerken, maar ook hoe je meer aanzicht kunt creëren voor een hogere omzet en hoe je je webshop beschermt en meer autoriteit geeft zodat je minder risico loopt om bijvoorbeeld gehackt te worden.

Resultaten van anderen

Vaak worden er te gekke resultaten van de BOL Masterclass gedeeld. Er zijn mensen die na een jaar al duizenden euro’s verdienen via Bol.com! Kijk even naar onderstaande afbeelding van het resultaat dat Maurice deelde op Facebook.

Screenshot van gedeeld resultaat op Facebook.
Resultaat van Maurice

In het bovenstaande geval heeft Maurice 70 verkopen op 1 dag gerealiseerd en dat met maar 2 producten online! Hij heeft op een dag dus meer dan honderd euro verdiend! Dit heeft hij gerealiseerd met hulp van de BOL Masterclass.

Hieronder heeft Adil zijn resultaat gedeeld. Hij heeft binnen 1 maand (de eerste maand) bijna vierduizend euro verdiend!

Screenshot van gedeeld resultaat op Bol.com.
Resultaat van Adil

Stel je voor dat jij dit soort resultaten haalt. Je kunt gewoon op een warme maandagmiddag naar het strand terwijl je ondertussen gewoon geld verdiend. Dat klinkt als een droom toch? Door een passief inkomen op te bouwen op het internet kan ook jij dit soort resultaten halen, met alle vrijheid van de wereld.

Wil je de cursus kopen? Dit kan voor €997,- of in termijnen van elk €250,-.

Ja, dat is een flinke investering, maar als je er serieus mee aan de slag gaat, kunnen wij zeggen dat het de investering meer dan waard is! Het is de moeite waard om het te proberen!

Is het uiteindelijk toch niks voor jou? Geen probleem! Er is een 14 dagen niet goed-geld terug garantie!

Bol.com logo met blauwe letters.

Eén opmerking over 'Wie is Jia Ruan? Wat is de BOL Masterclass?'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: