Wie is Jacko Meijaard? Onze ervaringen met hem

De kans is groot dat je de naam Jacko Meijaard een keer bent tegengekomen. Hij is onder andere geïnterviewd door het AD. Ook is hij eigenaar van meerdere websites en heeft hij een groot Instagram account. Maar wie is Jacko Meijaard eigenlijk? En is hij betrouwbaar?

Affiliate Marketing Revolutie videotraining van Jacko Meijaard.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is zoals gezegd eigenaar van meerdere (affiliate) websites. Hij is een echte affiliate marketing expert. Hij verdient meer dan honderdduizend euro per maand met affiliate marketing. Daarom heeft hij een online community opgezet met duizenden leden en een stap voor stap videotraining (de Affiliate Marketing Revolutie) waarin hij je uitlegt en laat zien hoe je een winstgevende website opzet.

Ook heeft hij het boek De Laptop Lifestyle geschreven. Dit is een boek met zijn verhaal over hoe hij van €0 tot €100 000+ per maand is gegaan. Ook staan er in dit boek waardevolle tips en informatie voor beginnende en ervaren affiliates.

Foto van Jacko Meijaard met een microfoon.
Jacko Meijaard spreekt een zaal toe.

Hij begeleidt en helpt de leden van de community op Internetsuccesgids.nl met het opbouwen van een winstgevende affiliate website. Hij haalt er voldoening uit als hij ziet dat deze leden succes behalen met zijn hulp en begeleiding.

Hij was door het AD geïnterviewd over hoe hij is begonnen met affiliate marketing en waarom hij geen ‘normale’ baan wilde. Hij had een jaar voor een hotelketen gewerkt, maar vond het niks. ‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk,’ zei hij onder andere.

Onze ervaringen met Jacko

Jacko is dus een echte affiliate marketing expert. Dat merkten wij ook aan de manier waarop hij ons heeft geholpen. Hij helpt mensen met het opbouwen van een winstgevende website door middel van zijn programma.

Onze ervaringen met Jacko zijn eigenlijk heel erg goed. Hij heeft ons erg goed geholpen en je kunt hem altijd een mailtje sturen als je vragen hebt. Die vragen kun je ook stellen op het forum van Internetsuccesgids.nl (dan moet je wel lid zijn).

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Om erachter te komen of Jacko betrouwbaar is of niet, zullen we zijn videotraining (de AMR) moeten testen. Ook is het belangrijk om de reacties over hem op internet te lezen. Dat hebben wij gedaan.

Wij hadden de AMR (Affiliate Marketing Revolutie) aangeschaft. Deze videotraining kost €47,- en het is je geld meer dan waard. Mits je er serieus mee aan de slag gaat. Jacko wil je graag helpen, maar je moet er wel 100% voor gaan. Je moet er 100% achter staan. Doe je dit niet, dan is de kans van slagen klein. Lees hier de review over de AMR.

Het probleem is dat veel mensen niet geloven dat je geld kunt verdienen op het internet. Daardoor denken mensen al snel dat Jacko een oplichter is, terwijl hij eigenlijk een heel behulpzaam persoon is die je dolgraag wilt helpen een winstgevende website op te zetten. Dit geldt voor de meeste internetondernemers, zoals ook Jia Ruan.

Ook op Google zijn alleen maar positieve reacties te vinden over Jacko. Dat komt omdat hij heel veel mensen helpt een passief inkomen op te bouwen.

Het antwoord op de vraag of Jacko Meijaard betrouwbaar is of niet, is ja! Jacko is absoluut betrouwbaar en geen oplichter. Hij wil je dolgraag helpen een passief inkomen op te bouwen.

Als je twijfelt of je een van zijn producten wilt kopen, dan geef ik je het advies dat gewoon te doen. Jacko is 100% betrouwbaar. Ook heb je op de AMR een niet-goed-geld-terug garantie, dus je hebt niks te verliezen en letterlijk alles te winnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: