Dít is de kracht van een goede mindset en zo verbeter je hem!

Zonder de juiste mindset ga je niet slagen. Als je verder wilt komen in het leven, heb je een goede mindset nodig. Dat heb je vast weleens vaker gehoord. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste mindset krijgt? Lees verder voor het antwoord.

Hoofd met hersenen en de tekst ‘Reset your mind’.

Wat is een mindset?

Een mindset is een denkwijze over hoe je over je vaardigheden en kwaliteiten denkt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen growth mindset en fixed mindset. Growth mindset betekent dat je door blijft gaan met groei en ontwikkeling, terwijl fixed mindset betekent dat je genoegen neemt met minder.

Iemand met een growth mindset leert van de fouten die hij heeft gemaakt en gebruikt deze kennis om sterker terug te komen. Ook staat deze persoon open voor feedback.

Iemand met een fixed mindset is bang om fouten te maken en probeert dit te vermijden. Deze persoon wil geen feedback krijgen, want dat ziet hij als kritiek. Als deze persoon ziet dat andere personen succes behalen, kan dat leiden tot jaloezie. Ook heeft deze persoon vaak het gevoel dat hij iets niet kan.

Om meer te bereiken in het leven is het dus van belang om je mindset te verbeteren. Van jongs af aan leer je dat je naar school moet en goed moet leren en je best moet doen om vervolgens een 9-5 baan te nemen en te blijven werken tot je pensioen.

Dat kan natuurlijk ook anders. Je kunt je eigen bedrijf starten, maar je kunt ook ZZP’er worden of gaan beleggen. Dat brengt risico’s met zich mee. Je kunt namelijk verlies draaien en failliet gaan. Bij beleggen kun je je inzet verliezen.

Mensen met een fixed mindset durven daarom vaak niet te veranderen; ze zijn bang voor de gevolgen, terwijl mensen met een growth mindset vooruit denken. Deze mensen proberen het positief in te zien en voor het beste te gaan. Om meer geld te verdienen moet je nou eenmaal risico’s nemen, maar het is maar net hoe je er tegenaan kijkt.

Je kunt ook een online business starten. Hiermee loop je veel minder risico dan met een fysiek bedrijf, terwijl de opstartkosten bizar laag zijn. Namelijk het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer, internetverbinding en een e-mailadres. Bij elkaar heb je misschien €10,- opstartkosten nodig (voor domeinnaam en hosting), maar meer niet.

Klinkt goed, toch? Natuurlijk is een (online) bedrijf starten niet voor iedereen weggelegd. Alleen mensen met de échte growth mindset zijn bereid om álles voor hun bedrijf te doen en te slagen. Alles hangt af van je mindset.

Affiliate marketing

Nogmaals, zonder de juiste mindset ga je niet slagen. Neem nou affiliate marketing. Als je denkt dat het allemaal wel komt en dat de eerste commissie verdienen niet zo moeilijk is, dan heb je het mis. Dan heb je niet de juiste mindset. Als je bijvoorbeeld in eerste instantie denkt dat geld verdienen met internet helemaal niet kan en je bouwt daarna een website en je doet er vervolgens niks meer mee, dan verdien je inderdaad niks.

Hersenen met met een knopje met ‘set’, van mindset.

Dit zijn voorbeelden van mensen met een onjuiste mindset, oftewel een fixed mindset.

Als je een goede mindset hebt, ga je elke dag aan de slag met je affiliate project en stel je jezelf realistische doelen. Vervolgens werk je hard naar die doelen toe. Je stelt regels op voor jezelf, zoals elke dag iets aan je affiliate projecten doen en elke dag een half uurtje (intensief) bewegen. Zo bouw je uiteindelijk een passief inkomen op.

Dat doen mensen met de juiste mindset, oftewel een growth mindset.

Dus als je met affiliate marketing wilt beginnen, heb je een goede mindset nodig, anders gaat het je niet lukken een inkomen op te bouwen.

Lees hier meer over affiliate marketing. ->

Je mindset verbeteren

Ook bij affiliate marketing is je mindset dus belangrijk. Maar niet alleen bij affiliate marketing, zoals je hierboven gelezen hebt. Bij alles wat je doet in je leven heb je te maken met je mindset. Daarom is het van groot belang om van je mindset voorgoed een ‘growth mindset’ te maken!

Dat kun je eenvoudig doen met het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ van Jerik van Nuenen.

Jerik van Nuenen heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en is de oprichter van de Puur Mindset Academy. Dat is ‘de grootste online mindset-community van Nederland en België’, staat op zijn website. Op puurmindsetacademy.nl vind je meer dan 10 000 podcasts, een blog met meer dan 100 artikelen en een online forum of community.

Jerik is levenskunstenaar (zoals hij dat zelf noemt). Hij geniet van elke dag en leeft zijn mooiste leven. Dat komt door zijn mindset, zegt hij.

Ook is hij geïnterviewd door het BD (Brabants Dagblad). Hij zei onder andere: ‘Corona bracht mij rust’. Lees het interview hier.

Jerik van Nuenen van de Puur Mindset Academy.
Jerik van Nuenen van de Puur Mindset Academy

Jerik wilde niet afhankelijk zijn van 1 inkomstenbron. Hij ging daarom op zoek naar manieren om naast zijn baan als DJ nog een tweede inkomstenbron te creëren. Zo kwam hij achter de wereld van affiliate marketing. Jerik ging zelf websites bouwen voor zijn affiliate projecten, en met succes!

Hij wil andere mensen helpen ook meer uit het leven te halen. Daarom schreef hij dit e-book. Daar lees je hieronder meer over.

Het e-book

In het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ leer je anders te denken, oftewel een andere mindset te creëren. Je creëert een positieve mindset, waardoor je uiteindelijk veel gelukkiger wordt.

Houd er wel rekening mee dat je moet blijven trainen en niet na een week er alweer mee stopt. Het is even doorzetten, maar uiteindelijk krijg je er ontzettend veel voor terug en wilde je dat je het veel eerder had gedaan.

Het belangrijkste dat je gaat leren in dit e-book is het creëren van een positieve mindset. Jerik gaat je vertellen hoe je de hele dag vol energie de dag doorkomt, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

E-book ‘Word de beste versie van jezelf’ door Jerik van Nuenen.
Het e-book

Jerik heeft hiervoor veel boeken moeten lezen en online cursussen moeten volgen. Het is dus echt wel een professioneel e-book waar veel tijd en moeite in zit.

Daarnaast leer je je communicatie te verbeteren. De kwaliteit van je communicatie bepaalt namelijk voor een groot deel de kwaliteit van je leven. Jerik leert je hier hoe je goede, duidelijke en heldere vragen aan jezelf en anderen stelt om te krijgen wat je echt wilt.

Vervolgens leer je hoe je betere beslissingen kunt maken. Soms sta je voor een moeilijke keuze in je leven. Als je je middelbare school afrondt, ga je dan werken? Of ga je een bepaalde opleiding volgen? Welke opleiding dan? Als je het een kiest, laat je het ander vallen. Dat kan lastig zijn, dus moet je een bewuste keuze kunnen maken.

Twijfel jij in dit soort situaties veel aan jezelf? Dan is de informatie uit het e-book zeer waardevol. Met die informatie zal het namelijk makkelijker worden om dit soort lastige beslissingen te nemen.

Hoe het e-book is opgebouwd

Nu weet je ongeveer waar het e-book over gaat en door wie en waarom het geschreven is. Om je een idee te geven van het e-book, lees je hieronder een overzicht ervan (de hoofdstukken).

 • Hoofdstuk 1: Volg je passie
 • Hoofdstuk 2: De kwaliteit van je communicatie  
 • Hoofdstuk 3: De kracht van goede vragen  
 • Hoofdstuk 4: Tijd is kostbaar
 • Hoofdstuk 5: Waan van de dag
 • Hoofdstuk 7: Geluk is een mindset
 • Hoofdstuk 8: Geluk en je overtuigingen
 • Hoofdstuk 9: Meest voorkomende oorzaken van mislukkingen
 • Hoofdstuk 10: De juiste mensen om je heen
 • Hoofdstuk 11: Angst overwinnen
 • Hoofdstuk 12: Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt
 • Hoofdstuk 13: Geluk is een mindset
 • Hoofdstuk 14: Je bent wat je denkt
 • Hoofdstuk 15: Hoe kun je meerdimensionaal denken
 • Hoofdstuk 16: Positieve affirmaties
 • Hoofdstuk 17: Waarom beslissingen maken zo moeilijk is
 • Hoofdstuk 18: Mindfulness
 • Hoofdstuk 19: De wet van aantrekkingskracht
 • Hoofdstuk 20: Gezondheid
 • Hoofdstuk 21: Wees dankbaar
 • Hoofdstuk 22: Ochtendritueel
 • Hoofdstuk 24: Lach naar het leven
 • Hoofdstuk 25: Hoe omgaan met het verleden
 • Hoofdstuk 26: Nooit meer zorgen en stress
 • Hoofdstuk 27: Maak fouten
 • Hoofdstuk 28: Stap uit je comfortzone
 • Hoofdstuk 29: Mijn 7 stappen voor succes
 • Hoofdstuk 30: Mijn 10 favoriete citaten van Tony Robbins
 • Hoofdstuk 31: Visualiseer je ideale leven
 • Hoofdstuk 32: 10 keuzes waar je over 10 jaar spijt van hebt
 • Hoofdstuk 33: Het Belang van het hebben van een goede mentor

Zoals je ziet is het een heel uitgebreid boek en komen er veel aspecten voor het verbeteren van je leven aan bod.

In dit boek komen werkelijk alle aspecten van een succesvolle mindset aan bod zodat jij na het lezen van dit ebook een goede kans hebt om ook succesvol te worden en de beste versie van jezelf te worden.

Voor- en nadelen

Nu je weet hoe het e-book in elkaar zit, wil je natuurlijk ook weten wat de voor- en nadelen van het e-book zijn. We verklappen alvast dat er niet veel nadelen zijn, maar wel veel voordelen!

Eerst beginnen we maar met het goede nieuws. Dit zijn volgens ons de positieve punten:

 • Het is vlot en duidelijk geschreven;
 • Prijs- kwaliteit is uitstekend;
 • De extra’s zijn top en passen goed bij het e-book;
 • Als je de tips toepast in je dagelijks leven, kun je een compleet nieuwe (betere) mindset creëren;
 • Het ziet er netjes uit.

Natuurlijk zijn er ook een paar nadelen. Die volgen hier:

 • Het is een e-book, je kunt dus niks markeren of aanduiden tijdens het lezen;
 • Als je de tips niet zelf gebruikt in het dagelijks leven, heeft het geen effect en verandert er niks;
 • Het e-book is een beetje saai vormgegeven.

Extra’s

Naast het e-book krijg je nu tijdelijk nog een paar extra’s. Dit zijn 3 e-books, gratis toegang tot de Facebook-community, een gratis Zoom coachingcall van een uur en luisterboek! Dat is dan weer handig voor tijdens het hardlopen of in het openbaar vervoer.

Zie hieronder welke e-books je er gratis bij krijgt.

E-book 1

E-book ‘22 Tips voor geluk’ van Jerik van Nuenen.

22 Tips voor geluk t.w.v. €17,95.

Iedereen zou wel willen werken aan zijn geluk. De kans is groot dat je al redelijk gelukkig bent, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom krijg je in dit e-book 22 tips om nog gelukkiger door het leven te gaan.

E-book 2

E-book ‘20 mindset lifehacks’ van Jerik van Nuenen.

20 mindset lifehacks t.w.v. €14,95.

In dit e-book vind je 20 lifehacks om je mindset te verbeteren. Met deze lifehacks kun je nog sneller en beter werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

E-book 3

150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf t.w.v. €12,95.

Met dit e-book krijg je dankzij het stellen van de juiste vragen aan jezelf meer inzicht in jezelf. Door aan de slag te gaan met dit e-book leer je vragen te stellen die bepaalde dingen in het leven beter op een rij zetten.

Deze e-books zijn ook allemaal geschreven door Jerik zelf, waardoor het een geheel wordt en het bij elkaar past. Ze zijn uit zichzelf al heel waardevol, maar doordat ze gecombineerd worden met elkaar én met het e-book Word de beste versie van jezelf profiteer je maximaal.

Voor wie is het geschikt en voor wie niet?

Voor wie is het e-book geschikt? Dat vragen veel mensen zich terecht af. Herken jij jezelf in een van volgende punten? Dan is dit e-book ook voor jou!

 • Je wilt werken aan jezelf;
 • Je wilt meer uit het leven halen;
 • Je wilt succesvol worden;
 • Je bent niet gelukkig met je baan;
 • Je wilt gelukkiger worden;
 • Je bent op zoek naar je passie en wilt hier wat mee doen in het leven;
 • Je gaat serieus aan de slag met de informatie en de tips in het e-book.

Dus, herken jij jezelf in een van bovenstaande punten? Dan is het e-book ook voor jou een aanrader!

Maar voor wie is het e-book dan niet geschikt? Dat is als je:

 • niks gaat doen met de informatie en de tips die je krijgt;
 • niet wilt veranderen;
 • je eventueel niet wilt stoppen met je baan en daardoor geen tijd hebt om ermee aan de slag te gaan.

Ervaringen van anderen

Allemaal leuk en aardig, maar wat vinden anderen ervan? De mening van anderen vinden veel mensen belangrijk, zodat ze weten wat ze ervan kunnen verwachten en of het de moeite waard is om aan te schaffen. Zie daarom hieronder een aantal voorbeelden van mensen die hun ervaringen met het e-book delen.

Review van Jeske over het e-book Word de beste versie van jezelf.

Neem de afbeelding hierboven. Jeske vertelt over haar ervaring met het e-book en geeft het maar liefst 5 (!) sterren. Ze vertelt onder andere dat Jerik een goede, betrouwbare en persoonlijke coach is en hij echt bereidt is je te helpen. Verder zegt ze dat het een fijn boek is om te lezen en het een echte aanrader is!

‘‘Jerik van Nuenen is een ervaringsdeskundige en een zeer betrouwbaar persoon. Er staat veel waardevolle informatie in dit e-book. Wij hebben onze mindset positief ontwikkeld en wij raden iedereen aan dit e-book te lezen!’’

Daphne en Denise van DDReviews

Ook Daphne en Denise (de eigenaars van de website ddreviews.nl) zijn positief over het e-book en Jerik zelf. Dat lees je hierboven.

Review over het e-book Word de beste versie van jezelf in een WhatsApp-bericht.

Tenslotte hebben we nog een screenshot van een WhatsApp-gesprek tussen Puur Mindset Academy (Jerik van Nuenen) en iemand die het e-book gelezen heeft en graag zijn mening over het e-book wil vertellen.

Zo zegt hij onder andere dat hij zichzelf anders heeft leren kennen. ‘Het e-book en alle bonussen geven je een mooi inzicht in je eigen wereld door middel van voorbeelden en feiten’, zei hij.

Zoals je kunt zien, zijn ze allemaal laaiend enthousiast over het e-book. Wij zelf zijn dit ook. Daar lees je hieronder meer over.

De prijs

Naast de inhoud en de ervaringen van anderen is de prijs van het e-book natuurlijk belangrijk. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen, zeker niet voor een e-book.

Dat hoeft ook niet. Het e-book kost namelijk tijdelijk maar €37,50. Dat is geen geld, want naast het e-book krijg je ook nog vele extra’s en er is een Niet Goed-Geld Terug garantie van 14 dagen, zo loop je geen risico en kun je gewoon je geld terugvragen als het je niet bevalt.

Is het e-book je geld waard?

Belangrijk is natuurlijk of het e-book je geld wel waard is, anders koop je misschien iets waar je achteraf spijt van hebt.

Met dit e-book is dat echter anders. Het is lekker vlot geschreven en daardoor leest het lekker weg. In dit boek vind je alle lessen en ervaringen van Jerik zelf, zodat jij niet dezelfde fouten gaat maken en zelf ermee aan de slag kunt gaan.

Wij vinden dat dit e-book hoe dan ook je geld waard is. Het is in duidelijke taal geschreven door iemand die er écht verstand van heeft en die je echt wilt helpen. Jerik is daarnaast een zeer betrouwbaar persoon.

Ten slotte zijn de extra’s die je erbij krijgt echt een toegevoegde waarde. Het helpt je nóg sneller en beter je mindset te verbeteren naar een growth mindset. Het fijne is dat Jerik deze e-books zelf heeft geschreven, het is dus in dezelfde taal en stijl geschreven. Dat zorgt ervoor dat het goed bij elkaar past en het makkelijk te volgen is. En dat allemaal voor maar €37,50!

Ben jij overtuigd geraakt en wil je dit e-book kopen? Waarschijnlijk wordt dat de beste beslissing in jouw leven; de beste investering die je kunt doen is immers een investering in jezelf.

Wij hopen dat je nu (iets) wijzer bent geworden over je mindset en het e-book en dat je nu een bewuste keuze kan maken of je dit e-book wilt aanschaffen of niet. Wij hopen echter van wel, want jij wilt je mindset verbeteren, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen.

Daarnaast krijg je nu maar tijdelijk GRATIS al die extra’s. Het is dus een gemiste kans als je met lege handen deze website verlaat.

Twijfel niet langer en klik op de knop hieronder om het e-book te kopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: