Wie is Maarten ‘Moosty’ Oostland?

Je komt zijn naam steeds meer tegen: Maarten Oostland. Maarten is een beginnend (internet) ondernemer. Maar wie is hij eigenlijk en wat doet hij allemaal? Je leest het hier!

Wie is Maarten Oostland?

Maarten Oostland is een beginnend ondernemer. Hij werkte eerst bij Google, maar hij wilde graag voor zichzelf beginnen. Daarom maakte hij onder andere cursussen, zoals de cursus ‘De Juiste Mindset’. Ook is hij mede-oprichter van de Cryptocommunity.

Foto van Maarten Oostland, internetondernemer.
Maarten ‘Moosty’ Oostland

Zijn collega’s bij Google noemden hem ‘Moosty’, (uitspraak: Mo’s tea). Dit werd later de naam van zijn bedrijf.

Ondernemen is zijn passie. Het leuke aan ondernemen is volgens hem kansen in de markt zien en daar direct naar handelen en succesvol in worden.

Maarten heeft verschillende online bedrijven opgezet en is al 12 jaar succesvol bezig met affiliate marketing.

Hij is al zijn hele leven bezig met ondernemen. Zo had hij in zijn studententijd een handeltje in t-shirts met de tekst ‘Groningen is my hometown’.

Hij houdt ervan om mensen iets te leren en verder te helpen.

‘‘Ik ben mijn hele leven al bezig met ondernemen en mensen verder helpen’’

Maarten Oostland

Is Maarten betrouwbaar?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen; Maarten is absoluut betrouwbaar en hij wil mensen echt verder helpen. Daarom heeft hij cursussen als ‘De Juiste Mindset’ gemaakt.

Maarten Oostland is erg creatief. Geef hem je idee voor een bedrijf en alle radars in zijn hoofd gaan aan. Hij ziet overal het positieve van in.

Samenvattend wil hij jou graag helpen met je mindset verbeteren, een (online) bedrijf opzetten en met denken in mogelijkheden. Om deze redenen is hij dus betrouwbaar.

Wat doet hij met zijn bedrijf Moosty?

Zoals gezegd heet het bedrijf van Maarten ‘Moosty’. Je weet nu ook waar die naam vandaan komt, zijn collega’s bij Google noemden hem namelijk zo. Maar wat doet Moosty eigenlijk?

Een zin die Maarten en zijn bedrijf goed beschrijft:

“Ik wil ondernemende mensen inspireren en helpen hun doelen te behalen”

Maarten Oostland

Die zin staat letterlijk op de website van Moosty. Dat is de missie van het bedrijf. Wat Moosty graag wil is ondernemende mensen helpen.

Waar Moosty voor staat is mensen (vooral ondernemers) verder helpen en iets leren. Ook staan er op Moosty.nl veel blogartikelen over affiliate marketing en online geld verdienen.

Logo van Moosty met zwarte letters.

Kortom: Maarten Oostland is betrouwbaar omdat hij mensen verder wil helpen en iets wil leren. Zijn bedrijf heet Moosty omdat zijn collega’s bij Google hem zo noemden. Maarten is een succesvol internetondernemer met meerdere online bedrijven. Op de website van Moosty vind je veel waardevolle blogartikelen en een aantal van zijn cursussen en producten.

Probeer hier zijn cursus ‘De Juiste Mindset’ en verbeter je mindset om ook succesvol te worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: