Wat is high ticket affiliate marketing?

Affiliate marketing is tegenwoordig razend populair. De toekomst van affiliate marketing ziet er rooskleurig uit. Het gaat in de toekomst namelijk nóg populairder worden, is onze verwachting.

Maar onze verwachting is vooral dat high ticket affiliate marketing steeds populairder gaat worden. Je leest hier wat high ticket affiliate marketing is en wat de toekomst ons gaat brengen.

Laptop met groen scherm en een stapel boeken ernaast.
Een online cursus is een voorbeeld van high ticket affiliate marketing

Wat is high ticket affiliate marketing?

High ticket affiliate marketing is het promoten van dure producten, zoals een dure online cursus of een auto bijvoorbeeld.

Voor high ticket affiliate marketing krijg je vanzelfsprekend ook hoge commissies. Dit kan al snel oplopen tot 500 euro! Per product dat je promoot krijg je dus 500 euro commissie.

Daar staat wel tegenover dat je een hele grote overtuigingskracht moet hebben, want het is veel makkelijker om iemand te overtuigen een product van bijvoorbeeld 20 euro te kopen dan een product van 1000 euro. 1000 euro is een flinke investering voor de meeste mensen. Maar als het je lukt, heb je wel een flinke commissie.

Het is verstandig dat je nu begint met high ticket affiliate marketing, anders is het in de toekomst misschien té populair en is er teveel concurrentie om er tussen te komen. Meer over de toekomst lees je hieronder.

De toekomst van high ticket affiliate marketing

Onze verwachting is dus dat high ticket affiliate marketing steeds populairder gaat worden in de toekomst. Maar ja, dat is onze verwachting en hoeft dus geen realiteit te worden.

Houten blokjes met de tekst ‘FUTURE’.

Er zullen steeds meer bedrijven zich aanmelden voor affiliate marketing, ook bedrijven met dure producten. Daar staat wel tegenover dat er ook bedrijven zullen zijn die stoppen met affiliate marketing.

Dit is de beste tijd om te starten met high ticket affiliate marketing en affiliate marketing in het algemeen, want zoals gezegd wordt het alleen maar populairder waardoor de concurrentie toeneemt.

Conclusie

High ticket affiliate marketing is het promoten van dure producten, zoals dure online cursussen en auto’s bijvoorbeeld. Ook wordt de keuze tussen producten steeds groter, omdat steeds meer bedrijven zich aanmelden voor affiliate marketing, ook bedrijven met echt dure producten. Onze verwachting is dan ook dat high ticket affiliate marketing (en affiliate marketing in het algemeen) steeds populairder wordt en hierdoor de concurrentie flink toeneemt.

Milo Groen

Ik ben Milo Groen en mijn missie is om jou wegwijs te maken in de wereld van affiliate marketing en SEO door middel van mijn waardevolle blogberichten en social media-kanalen. Elke zondag zal er een nieuw artikel online komen op deze website, dus kom in de toekomst zeker nog even terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s