Zo kun je geld verdienen met Amazon en Bol.com

Amazon is een van de grootste online bedrijven die goederen over het internet verkopen. Sinds 2020 is Amazon ook in Nederland, waar Bol.com al jaren (een van) de grootste is.

Amazon logo met zwarte achtergrond.

Jij kunt ook meeliften met het succes van deze twee online bedrijven, als affiliate of als verkoper. Lees verder hoe je dat doet.

Wat zijn Amazon en Bol.com?

Amazon en Bol.com zijn de grootste online webwinkels in Nederland en Amazon zelfs (een van) de grootste van de wereld. De bedrijven zijn al jaren een begrip en je kunt er alles kopen wat je nodig hebt.

Bol.com logo.

Bol.com is een webwinkel in Nederland en België dat in 1999 werd opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG. Het is al jaren de grootste webshop van Nederland met een omzet van meer dan 1 miljard euro!

Amazon is een Amerikaanse webshop opgericht door Jeff Bezos in 1994. Het is nu de grootste webshop wereldwijd met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf haalde in 2020 een recordomzet van 386 miljard dollar!

Zo verdien je geld met Amazon en Bol.com

Bol.com en Amazon hebben dus een gigantische omzet die vooral in 2020 enorm zijn gestegen, omdat de fysieke winkels gesloten waren in de lockdown van de coronacrisis. De omzet gaat alleen nog maar meer stijgen, want in de toekomst gaan we steeds meer online shoppen, is onze verwachting.

Jij kunt mee profiteren van deze enorme groei, want er zijn meerdere manieren om geld te verdienen op deze webshops. Maar welke manieren zijn dat dan? Dat lees je hieronder!

Affiliate marketing

Make money letters met toetsenbord.

Ook Bol.com en Amazon hebben affiliate netwerken. Dat houdt in dat je de producten die op hun webshops staan kunt promoten op je website tegen een kleine vergoeding. Ja, helaas is het een kleine vergoeding, zo’n 8% van het aantal producten dat je hebt gepromoot. Zo’n vergoeding heet een commissie. De commissie wordt elke maand uitbetaald. Ondanks dat het een redelijk laag percentage is, kun je er flink aan verdienen als je veel verkoopt.

Zelf producten verkopen

Winkel met blauwe achtergrond.

Een andere manier om geld te verdienen met deze webshops is om zelf producten te verkopen. Hoe je dat doet? Probeer daarvoor de cursussen en start ook met geld verdienen!

Eerst de reviews lezen? Klik hier voor de review van de Bol Masterclass (de Bol.com cursus) en klik hier voor de Amazon cursus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: