Geld verdienen met Amazon: zo doe je dat!

Veel mensen weten wel dat je online geld kunt verdienen met dropshipping en andere verdienmodellen, zoals affiliate marketing, maar kan dat ook met Amazon?

Nu is er een speciale cursus die jou helpt geld te verdienen met Amazon. Er zijn hiervoor meerdere manieren. Lees verder.

Wat is Amazon?

Amazon is een van de grootste webshops ter wereld, misschien wel de grootste. Het bedrijf is opgericht door Jeff Bezos en had in 2020 een recordomzet van 386 miljard dollar!

Amazon logo met grijze achtergrond.

Dat komt natuurlijk deels door de lockdown in de coronacrisis, maar ook omdat Amazon in maart 2020 gelanceerd werd in Nederland. In de coronacrisis waren alle winkels dicht, dus moesten mensen online hun producten kopen. Dit deden ze onder andere bij Amazon waardoor hun omzet enorm steeg in 2020.

50% van de online aankopen op de wereld die gedaan worden, is via Amazon. Dat is natuurlijk bizar veel.

Jij kan van dit succes ook een graantje meepikken. Je kunt je aanmelden bij het affiliate netwerk van Amazon, maar dan krijg je ongeveer maar 8% commissie. De andere manier is om aan de slag gaan met dropshipping. Hiervoor is het wel verstandig om de cursus te kopen. Maar wat voor cursus is het en wat leer je ervan? Lees verder.

De cursus

De cursus is een cursus die jou helpt om geld te verdienen met Amazon. Amazon is de laatste jaren enorm gegroeid en 50% van de online aankopen wordt gedaan via Amazon. Jij kunt van dit succes een graantje meepikken, en dat door alleen deze cursus aan te schaffen en er serieus mee aan de slag te gaan!

Ook leer je hoe je de ideale leverancier vindt, want met dropshipping is het natuurlijk erg belangrijk dat je een betrouwbare leverancier hebt die de producten op tijd bezorgt bij de klant.

Laptop met een groen scherm en een stapel boeken ernaast op een houten tafel.

De cursus is gemaakt door het bedrijf Adspension. Het bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van starters en bedrijven op Amazon. Zij helpen honderden mensen met het opzetten van hun business op Amazon en ondersteunen hen bij het promoten en managen van hun producten.

Het bedrijf is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en is daarom gestart met een eigen Amazon cursus. De cursus is de enige professionele Amazon cursus in Nederland en er is enorm veel vraag naar. Daarom is dit de beste tijd om ermee te starten, ook omdat Amazon nog niet zo lang geleden (maart 2020) ook in Nederland is gelanceerd.

Inhoud van de cursus

Maar wat krijg je bij deze cursus en hoeveel kost het?

Dit is de winnende formule voor succes:

  • 25+ Video’s
  • 70+ pagina’s e-book ter waarde van 500 euro
  • Maandelijks nieuwe content & updates
  • Volledige support van het expert team
  • De weg naar vrijheid en een passief inkomen
  • ZEER uitgebreide uitleg over Amazon Seller Central

Je krijgt dus een echte professionele cursus met veel extra’s. Dan mag het ook wel wat kosten toch? Ja, het kost behoorlijk wat, maar als je serieus met deze cursus aan de slag gaat, kun je écht veel geld verdienen onder professionele begeleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden wat de prijs is? Zoals hierboven al staat beschreven, is het een flinke investering voor de meeste mensen. De cursus kost namelijk €499,-. Ja, dat is veel geld, maar als je er serieus mee aan de slag gaat, haal je het er dubbel en dwars uit.

Ben je nog niet helemaal overtuigd om de cursus aan te schaffen? Dat geeft niet, er is namelijk een niet goed-geld terug garantie. Zo loop je dus niet het risico dat je je geld verliest.

De cursus is zeker het proberen waard als je altijd al geld wilde verdienen met het internet. Al honderden mensen gingen je voor en velen hebben er succes mee behaald. Druk op onderstaande knop en begin ook met geld verdienen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: