Wie is Winston Zwemmer?

Misschien is het je al opgevallen, maar Winston Zwemmer is het nieuwe gezicht van de BOL Masterclass.

Maar wie is Winston eigenlijk en waarom stopte Jia Ruan met de BOL Masterclass? Hieronder lees je het antwoord.

Wie is Winston Zwemmer?

Winston Zwemmer is het nieuwe gezicht van de BOL Masterclass. Hij vervangt hiermee Jia Ruan, de bedenker en maker van de BOL Masterclass.

Foto van Winston Zwemmer die iets vertelt.
Winston Zwemmer

Winston is sinds februari 2021 de nieuwe eigenaar van de BOL Masterclass. Hij heeft de BOL Masterclass in een compleet nieuw jasje gestoken en de cursus een hele upgrade gegeven.

Maar wie is Winston Zwemmer? Lees verder.

Winston Zwemmer is een jonge ondernemer die woont in de provincie Zuid-Holland. Hij is een aantal jaar als personal trainer werkzaam geweest in een sportschool. Op school was hij namelijk erg onzeker over zijn uiterlijk, want hij vond zichzelf te dik en ging daarom sporten in de sportschool. Daar kreeg hij hulp van een personal trainer nadat hij na een paar weken nog geen enkele kilo was afgevallen.

Die personal trainer is hem gaan begeleiden en coachen en Winston viel meer dan 20 kilo af!

Later werd hij zelf personal trainer, omdat zijn personal trainer hem zo goed had geholpen. Hier stopte hij na een aantal jaar weer mee en werd klantenservice medewerker bij het UWV. Hier verdiende hij een mager uurloon, dus kocht hij de BOL Masterclass van Jia Ruan, want hij wilde graag voor zichzelf beginnen.

Hij begon al eerder (in 2019) met verkopen op Bol.com en verdiende hier flink wat geld mee. Dat was niet onopgemerkt gebleven bij Jia Ruan. Hij wilde dat Winston de BOL Masterclass overnam, en dat gebeurde. Jia wilde namelijk al een tijdje stoppen met de BOL Masterclass, omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging.

Winston was al een tijdje succesvol verkoper op Bol.com en wilde anderen helpen dit ook te worden. Daarom greep hij de kans om de BOL Masterclass over te nemen met beide handen aan.

Maar wat is de BOL Masterclass eigenlijk en wie is Jia Ruan? Lees verder.

Wat is de BOL Masterclass?

De BOL Masterclass is een cursus gemaakt door Jia Ruan. Jia leert je in deze cursus hoe je producten kunt verkopen via Bol.com, want hij is hier rijk mee geworden en wilde dit ook aan andere mensen leren.

Foto van een computer, laptop en tablet met de BOL Masterclass cursus.
De BOL Masterclass cursus

Simpel gezegd leer je in de BOL Masterclass hoe je via Bol.com op een winstgevende manier producten (door)verkoopt. Je volgt een training van 5 stappen waarin je leert hoe je geld kunt verdienen met Bol.com. En het grappige is dat het zo eenvoudig is dat iedereen het kan!

Helaas zit er wel een flink prijskaartje aan, namelijk €997,-, maar ondanks al dat geld is het de moeite waard om het te proberen.

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan wist toen hij jong was al dat hij geen ‘normale’ 9 tot 5 baan wilde. Hij was lui en hing veel rond met vrienden. In de trein zag hij mensen die met tegenzin naar het werk gingen. Jia wilde geen ‘normale’ baan en stopte daarom met zijn HBO opleiding. Hij ging zich verdiepen in geld verdienen op het internet en dan vooral met Bol.com. Hij bouwde een hele business op Bol.com.

Foto van een lachende Jia Ruan.
Jia Ruan

Later verdiende hij hier ontzettend veel geld mee en hij wilde dit delen met andere mensen. Zo ontstond de BOL Masterclass.

Veel mensen geloven niet dat je online geld kunt verdienen en gaan niet serieus met de cursus aan de slag. Hierdoor vinden ze al snel dat Jia een oplichter is.

Maar er zijn ook mensen die veel successen hebben behaald met de cursus. Deze mensen geloven dat je online geld kunt verdienen en hebben zich erin verdiept. Deze mensen zijn serieus met de cursus aan de slag gegaan waardoor ze successen hebben behaald.

Alleen als je serieus aan de slag gaat met de cursus kun je er geld mee verdienen. De meeste mensen haken af omdat ze denken dat Jia een oplichter is of omdat ze ‘geen tijd’ hebben, maar geen tijd hebben bestaat niet. Desnoods stap je een kwartier eerder je bed uit en ga je een kwartier later naar bed. Zo heb je al een halfuur per dag extra om met de cursus aan de slag te gaan. Je hebt de juiste mindset nodig, net als bij affiliate marketing.

Conclusie

Winston Zwemmer is sinds februari 2021 de nieuwe eigenaar van de BOL Masterclass. Hij kreeg de aanbieding van Jia Ruan, want Jia wilde al een tijdje stoppen met de cursus om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Winston Zwemmer is een jonge ondernemer die woont in de provincie Zuid-Holland. Hij was een aantal jaar werkzaam als personal trainer in een sportschool, maar stopte hier mee nadat hij ging verkopen op Bol.com. Hij verdiende al snel honderden euro’s per week en kreeg zo de uitnodiging van Jia Ruan om de BOL Masterclass over te nemen.

Winston stak de cursus in een nieuw jasje en gaf het een complete upgrade.

Maar waarom stopte Jia Ruan er eigenlijk mee? Wie is hij eigenlijk?

Jia Ruan wist toen hij jong was al dat hij geen ‘normale’ 9 tot 5 baan wilde. Hij was lui en hing veel rond met vrienden. In de trein zag hij mensen die met tegenzin naar het werk gingen. Jia wilde geen ‘normale’ baan en stopte daarom met zijn HBO opleiding. Hij ging zich verdiepen in geld verdienen op het internet en dan vooral met Bol.com.

Dit wilde hij delen met andere mensen. Zo ontstond de BOL Masterclass, maar zoals hierboven al staat, stopte hij ermee omdat hij een nieuwe uitdaging wilde aangaan.

Simpel gezegd leer je in de BOL Masterclass hoe je via Bol.com op een winstgevende manier producten (door)verkoopt. Je volgt een training van 5 stappen waarin je leert hoe je geld kunt verdienen met Bol.com.

Wil je de cursus kopen? Dat kan voor €997,-.

Ja, dat is een flinke investering, maar als je er serieus mee aan de slag gaat, haal je het er dubbel en dwars uit. Het is de moeite waard!

Honderden mensen gingen je al voor. Probeer het ook en wie weet ga jij in de toekomst ook geld verdienen met Bol.com!

Logo van Bol.com met blauwe letters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: