Unstoppable Mindset: is deze cursus je geld waard?

Je ziet op internet honderden cursussen voorbijkomen. Sommige zijn heel goed en worden honderden keren verkocht, andere zijn minder goed en worden niet verkocht.

Welke reviews zijn wel betrouwbaar en welke niet? De meeste reviews zijn niet onafhankelijk en proberen je alleen maar een product te verkopen. Deze review is in ieder geval wel betrouwbaar, want dit is een review waar heel veel tijd in heeft gezeten en het is 100% onafhankelijk en eerlijk!

Is de cursus Unstoppable Mindset van Team Unstoppable je geld waard of niet? Je leest het in deze review!

Wat is Team Unstoppable?

Unstoppable is het eigen bedrijf van Jia Ruan. Het bestaat uit een heel team dat meerdere cursussen heeft gemaakt, vlogs maakt en evenementen organiseert. Op hun website is ook een blog te vinden, waar je alles leest over het creëren van vrijheid en een passief inkomen via het internet.

Foto van Team Unstoppable.
Team Unstoppable (zonder Winston Zwemmer)

Team Unstoppable heeft bijvoorbeeld de cursus ‘Unstoppable Mindset’ gemaakt, maar ook de BOL Masterclass.

Team Unstoppable wil jou helpen een passief inkomen op te bouwen op het internet. Onder andere Winston Zwemmer en Jia Ruan maken deel uit van Team Unstoppable.

Wie is Winston Zwemmer?

Winston Zwemmer is het nieuwe gezicht van de BOL Masterclass. Hij vervangt hiermee Jia Ruan, de bedenker en maker van de BOL Masterclass.

Winston is sinds februari 2021 de nieuwe eigenaar van de BOL Masterclass. Hij heeft de BOL Masterclass in een compleet nieuw jasje gestoken en de cursus een hele upgrade gegeven.

Foto van Winston Zwemmer is zijn woonkamer.
Winston Zwemmer

Winston Zwemmer is een jonge ondernemer die woont in de provincie Zuid-Holland. Hij is een aantal jaar als personal trainer werkzaam geweest in een sportschool. Op school was hij namelijk erg onzeker over zijn uiterlijk, want hij vond zichzelf te dik en ging daarom sporten in de sportschool. Daar kreeg hij hulp van een personal trainer nadat hij na een aantal weken nog geen enkele kilo was afgevallen.

Die personal trainer is hem gaan begeleiden en coachen en Winston viel meer dan 20 kilo af!

Later werd hij zelf personal trainer, omdat zijn personal trainer hem zo goed had geholpen. Hier stopte hij na een aantal jaar weer mee en werd klantenservice medewerker bij het UWV. Hier verdiende hij een zo’n mager uurloon dat hij moest kiezen tussen boodschappen halen of producten inkopen voor zijn webshop, dus hij koos het tweede en kocht later de BOL Masterclass van Jia Ruan, want hij wilde graag voor zichzelf beginnen.

Hij begon al eerder (in 2019) met verkopen op Bol.com en verdiende hier flink wat geld mee. Dat was niet onopgemerkt gebleven bij Jia Ruan. Hij wilde dat Winston de BOL Masterclass overnam, en dat gebeurde. Jia wilde namelijk al een tijdje stoppen met de BOL Masterclass, omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging.

Winston was al een tijdje succesvol verkoper op Bol.com en wilde anderen helpen dit ook te worden. Daarom greep hij de kans om de BOL Masterclass over te nemen met beide handen aan.

Wie is Jia Ruan?

Foto van Jia Ruan.
Jia Ruan

Jia Ruan is geboren in 1996 en opgegroeid in Nederland. Zijn ouders zijn vanuit China naar Nederland gekomen en hadden hier 3(!) Chinese restaurants. Jia wilde hetzelfde als zijn ouders: een eigen bedrijf.

Op zijn zeventiende hing Jia veel rond met vrienden en blowde hij elke dag. Ook was hij pizzakoerier, en hij besefte dat hij dit niet zijn hele leven wilde doen. In de trein onderweg naar school zag hij mensen met tegenzin naar hun werk gaan. Jia zelf wilde geen normale baan. Hij wilde een eigen bedrijf, net als zijn ouders.

‘‘Ik heb iedere dag geblowd toen ik zeventien was, elke dag in het park, elke dag gamen. Als ik het kan, dan kan iedereen het. Dat is de message die ik wil overbrengen’’

Jia Ruan

Hij wilde naar de universiteit, maar werd afgewezen. Om die reden wilde hij niet meer studeren en ging zich verdiepen in de wereld van het online geld verdienen. Hij kocht goedkope producten in vanuit China en ging die verkopen op Bol.com. Al snel verdiende hij hier ontzettend veel geld mee; uiteindelijk zelfs 1 miljoen euro per jaar!

Hij wil jou helpen dit ook te realiseren, daarom heeft hij de BOL Masterclass ontwikkeld.

Omdat je mindset je belangrijkste en grootste struikelblok kan zijn voor het online geld verdienen, heeft hij ook de cursus ‘Unstoppable Mindset’ ontwikkeld. Die cursus helpt jou om je mindset voorgoed te verbeteren, zodat jij voortaan beter in het leven staat en niet meer zomaar opgeeft.

Consistentie is de sleutel tot succes, geef nooit zomaar op.

Wat is ‘Unstoppable Mindset’?

Om jou te helpen je mindset te verbeteren is er de cursus ‘Unstoppable Mindset’ van Team Unstoppable, waar Jia Ruan en Winston Zwemmer onderdeel van uitmaken.

Cursus ‘Unstoppable Mindset’ met een computer, een tablet en een telefoon.
Unstoppable Mindset cursus

Met een goede mindset kun je veel geld verdienen met het internet. Een goede mindset heet een ‘growth mindset’. Mensen die een growth mindset hebben, zijn bereid nieuwe dingen te leren en te leren van hun fouten. Ook geven ze nooit zomaar op.

Jij kunt ook een ‘unstoppable mindset’ creëren met deze cursus. Een unstoppable mindset is een mindset die eigenlijk iedereen nodig heeft. Je trekt je niks aan van anderen en hun mening; jij gaat vol voor wat je wilt bereiken.

Het maakt niet uit in welke situatie jij je nu bevindt, mindset is de sleutel tot een leven vol zelfvertrouwen, voldoening en genot.

De cursus ‘Unstoppable Mindset’ leert jou dus zo’n mindset te creëren. Alles draait namelijk om mindset. Deze bewezen methode heeft al meer dan 200 mensen geholpen om positiever en gelukkiger in het leven te staan.

De cursus is online te volgen. Je kunt het dus geheel op jouw eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wilt.

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is eigenlijk voor iedereen wel geschikt. Wil jij positiever in het leven staan? Wil jij meer bereiken in je leven door een unstoppable mindset te creëren? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Maar wanneer is het niet verstandig om deze cursus aan te schaffen? Herken je jezelf in een van onderstaande punten? Dan is het niet verstandig om deze cursus aan te schaffen.

De cursus is niet aan te raden als je:

  • denkt dat succes vanzelf komt;
  • niet bereid bent er iets voor te doen;
  • niet gelooft dat de cursus werkt.

Resultaten van anderen

Is de cursus iets voor jou? Dan wil je natuurlijk wel weten wat anderen met deze cursus hebben bereikt. Daarom staan hieronder een aantal resultaten van mensen die deze cursus succesvol hebben afgerond.

Screenshot van gedeeld resultaat van de cursus Unstoppable Mindset.

Kijk het voorbeeld hierboven. Felicia heeft haar resultaat gedeeld. Volgens haar is de cursus ‘Unstoppable Mindset’ enorm waardevol. Zij zegt (en dat is ook zo) dat je mindset in elk aspect van je leven belangrijk is.

Je mindset is je grootste asset, verbeter hem daarom ook en sta positiever in het leven!

Hieronder staat nog een voorbeeld van iemand die positief is over de cursus.

Screenshot van gedeeld resultaat van de cursus Unstoppable Mindset.

In dit voorbeeld lees je dat Fettah de training enorm waardevol vindt en veel nieuwe inzichten heeft gekregen. Verder vindt hij geleerd hoe je positief kunt blijven en vond hij Jia en zijn team een uitstekende mentor.

Hoe de cursus werkt

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoe de cursus werkt en wat je ervan kunt verwachten.

Om eerst een idee te krijgen wat de cursus jou allemaal biedt, is er de ‘Unstoppable Business Blueprint’. Hierin wordt jou alvast uitgelegd welke typen ondernemers er zijn en hoe jij succesvol kunt worden door bepaalde boeken te lezen en films en series te kijken.

De Unstoppable Business Bleuprint kun je aanschaffen voor eenmalig €25,- voor 9 lessen (video’s).

De echte cursus is opgedeeld in 4 weken:

  • Week 1: Unleash yourself. 5 lessen (video’s)
  • Week 2: Old Identity. 7 lessen (video’s)
  • Week 3: New identity. 7 lessen (video’s)
  • Week 4: The final steps. 11 lessen (video’s)

In totaal zijn het dus 34 video’s die jou laten zien hoe je positiever in het leven kunt staan en daardoor meer uit het leven haalt. De video’s zijn heel professioneel opgenomen en bewerkt.

Naast de video’s krijg je ook nog eens een werkboek met vragen die je elke les moet beantwoorden. Ook krijg je bepaalde opdrachten.

Natuurlijk kan Jia al zijn geheimen voor jou blootleggen, maar als je er zelf niet mee aan de slag gaat, kom je uiteraard ook nergens.

Conclusie: is de cursus je geld waard?

Nu je weet hoe de cursus in elkaar zit, hoe het werkt en wat anderen ervan vinden, wil je natuurlijk ook weten hoeveel het kost en wat wij van deze cursus vinden.

Dat laatste antwoord is simpel: wij vinden deze cursus enorm waardevol en is absoluut je geld waard. Wij geven deze cursus het cijfer 8,5.

Maar wat kost de cursus dan?

De cursus ‘Unstoppable Mindset’ kost €997,- en dat is best veel geld. Een voordeel als je dat geld nu niet op zak hebt: je kunt het ook in 3 termijnen van elk €397,- betalen.

Lijkt deze cursus wat voor jou? Twijfel niet en probeer de cursus! Je hebt niks te verliezen, want er is een niet goed-geld terug garantie van 14 dagen en iedereen wil toch positiever in het leven staan?

Klik op onderstaande knop om naar de cursus te gaan. Al honderden mensen gingen je voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: