Wat is ElementMedia? Wat is MarkeTheme?

Tegenwoordig zijn er zoveel websites te vinden op het internet dat je bijna niet meer weet wat betrouwbaar is en wat niet. Er zijn dus ook enorm veel affiliate websites. Maar of die betrouwbaar zijn?

ElementMedia in ieder geval wel, maar wat is ElementMedia? Wie is de oprichter ervan? Je leest het in deze uitgebreide review.

Wat is ElementMedia en wie is de eigenaar?

ElementMedia is het eigen bedrijf van Léon Gotjé, affiliate marketeer. Léon heeft meerdere websites online staan waaruit hij veel affiliate inkomsten haalt.

Léon is vaak te vinden op het forum van Internetsuccesgids.nl waar hij veel vragen van anderen beantwoordt. Léon is ook een goede bekende van Jacko Meijaard (de oprichter en eigenaar van Internetsuccesgids.nl) omdat ze samen een product hebben ontwikkeld: namelijk MarkeTheme. Daar lees je straks meer over.

Léon handelt altijd onder de naam van ElementMedia.

ElementMedia werd in 2013 opgericht en de naam is altijd al ElementMedia geweest. Omdat Léon er van houdt om bij het hele proces van online strategieën aanwezig te zijn, werd de slogan van het bedrijf al snel:

‘‘ElementMedia – Alle elementen samen’’

Slogan van ElementMedia

Is ElementMedia betrouwbaar?

Een veelgestelde vraag is: is ElementMedia betrouwbaar?

Ja, ElementMedia en Léon Gotjé zijn absoluut betrouwbaar. Je kunt bij Léon altijd terecht als je vragen hebt over online/affiliate marketing.

ElementMedia, oftewel Léon, heeft veel affiliate websites waar je veel informatie kunt vinden over affiliate marketing en andere onderwerpen. Dit is over het algemeen betrouwbare informatie.

Ook op het internet zijn veel positieve reacties te vinden over Léon. Dit zegt natuurlijk wel wat over zijn deskundigheid en betrouwbaarheid.

Léon heeft naast vele affiliate websites ook een eigen product ontwikkeld, namelijk MarkeTheme. Daar lees je hieronder meer over.

Wat is MarkeTheme?

MarkeTheme is in 2017 ontwikkeld door Léon Gotjé en Internetsuccesgids.nl- eigenaar Jacko Meijaard. Het is een programma waarmee je eenvoudig binnen een paar muisklikken een super converterende website online kunt zetten, met allerlei extra’s als SEO en plug-ins. Met een MarkeTheme website ben je je concurrentie altijd een stap voor.

Foto van Jacko Meijaard en Léon Gotjé.
Jacko Meijaard (links) en Léon Gotjé (rechts)

Léon en Jacko hebben al jaren affiliate marketing ervaring. Zij zagen dat er enorm veel vraag was naar een product als MarkeTheme. Ze zagen dat veel mensen moeite hadden met SEO en een website bouwen. Toen kwamen ze op het idee om een programma te ontwikkelen waarmee je met gemak een website online kunt zetten zonder technische kennis.

MarkeTheme heeft alle voordelen en mogelijkheden van een standaard WordPress website, maar dan nog vele extra’s erbovenop, zoals SEO en plug-ins dus. Hier hangt dus ook een prijskaartje aan, namelijk €67,- per maand. Toch is het die investering meer dan waard, want met MarkeTheme was het nog nooit zo makkelijk om een website op te zetten.

De website van Jacko zelf (Internetsuccesgids.nl) draait op MarkeTheme, omdat ook Jacko het een uitstekend programma vindt met alle voordelen en extra’s die erbij horen.

Ook een voordeel van MarkeTheme: het is ontzettend snel. Dit is goed voor je rankings in Google. Ook de code is volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zo kun je niet alleen eenvoudig je website bouwen en onderhouden, maar ook knallen in Google!

Hoe het werkt

Je wilt natuurlijk ook weten hoe MarkeTheme werkt. Je weet nu wat MarkeTheme is en dat er vele extra’s zijn ten opzichte van een standaard WordPress website. Lees verder.

WordPress logo.

MarkeTheme werkt eigenlijk heel simpel. Je werkt namelijk met blokken, net zoals bij een standaard WordPress website. Het verschil is alleen dat je in MarkeTheme veel extra blokken hebt die je bij een standaard WordPress website niet hebt, bijvoorbeeld boekenplank, menu, uitgebreid zoeken, auteur informatie, ingrediënten lijst, voor- of nadelen, inhoudsopgave en sterren beoordelingen. Weet jij al hoe je deze blokken op je website gaat plaatsen?

Voor een uitgebreide uitleg hoe je een website bouwt met WordPress (dus ook MarkeTheme), klik hier. Daar vind je een uitgebreide stap voor stap uitleg hoe je met de blokken een website kunt bouwen en meer.

WordPress of MarkeTheme?

Vraag je je af of je WordPress of toch MarkeTheme wilt aanschaffen? Geen probleem! Lees hieronder de verschillen.

Verschillen

Aantal thema’s

Domeinnaam

Hosting

Plug-ins

API- koppelingen

Support

Prijs

WordPress

Veel verschillende

Zelf regelen

Zelf regelen

Zelf installeren

Zelf programmeren

Niet

Meerdere abonnementen (ook van €4,- per maand)

MarkeTheme

Één

Zelf regelen

Standaard inbegrepen

Standaard geïnstalleerd

Standaard aanwezig

Nederlandstalig

Standaard €67,- per maand

Weet jij al welk platform het best bij jou past? Wij hopen dat de verschillen nu een beetje duidelijk zijn.

Conclusie

ElementMedia is dus opgericht door Léon Gotjé. Léon is al jaren actief bezig met affiliate marketing en is regelmatig te vinden op het forum van Internetsuccesgids.nl. Hij heeft een product ontwikkeld met Jacko Meijaard, de eigenaar en oprichter van Internetsuccesgids.nl. Dit product heet MarkeTheme. Met MarkeTheme zet je eenvoudig binnen een paar muisklikken een website online. Het was nog nooit zo makkelijk om een website te bouwen en te onderhouden! Maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, namelijk €67,- per maand. Dat bedrag is het meer dan waard, want MarkeTheme biedt jou veel meer dan een standaard WordPress website!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: