Geld verdienen met je Instagram-cursus? Zo doe je dat!

Tegenwoordig zijn er talloze manieren om (veel) geld te verdienen. Zeker op het internet zijn er vele manieren om op termijn veel geld te verdienen. Zo ook met social media en Instagram in het bijzonder.

Je kent Instagram vast wel. Je ontkomt er bijna niet meer aan. Maar wist jij dat je hier veel meer mee kunt dan je dacht?

In dit artikel lees je hoe je een tweede inkomen kunt opbouwen met Instagram zonder technische kennis en je eerste Instagram-cursus tot een succes maakt! Op die manier haal je meer uit je bedrijf dan je van te voren misschien dacht.

Wat is Instagram?

Om te beginnen is een vraag belangrijk: wat is Instagram eigenlijk?

Instagram is een Amerikaans bedrijf opgericht door Kevin Systrom en Mike Krieger. Instagram werd op 6 oktober 2010 gelanceerd. In 2012 werd het bedrijf overgenomen door Facebook voor ongeveer 1 miljard dollar. Destijds waren er meer dan 30 miljoen gebruikers. Tegenwoordig zijn dat er ongeveer 1,5 miljard en het groeit nog steeds met 5% per kwartaal! In dat opzicht doet Instagram het beter dan Facebook (met 3,14%) en Snapchat (met 2,1%). In Nederland zijn er zo’n 5 miljoen Instagram-gebruikers.

Logo van Instagram.
Logo van Instagram

Instagram is het meest populair onder jongeren, maar ook veel volwassenen gebuiken regelmatig Instagram.

Hoe kun je er geld mee verdienen?

Tegenwoordig kun je met bijna alles wel geld verdienen, zo ook met Instagram.

Geldplantjes.

Er is namelijk een e-book ontwikkeld voor ondernemers om een tweede inkomen op te bouwen. Met behulp van dit e-book kun je jouw eerste Instagram-cursus tot een succes maken en groeien je bedrijf en je inkomen als een speer door één simpele truc: een groot Instagram account opbouwen voor je bedrijf.

Instagram e-book.
Het e-book

Het e-book is geschreven door Suzanne van Duijn. Zij heeft met dit e-book al honderden mensen geholpen en ook haar programma Digital Nomad E-course is populair.

Het e-book bevat ruim 5.000 woorden (35 pagina’s) en alle kennis, ervaring en tips van Suzanne.

Suzanne leert jou hoe je een compleet inkomen opbouwt op social media. Maar wie is Suzanne van Duijn?

Wie is Suzanne van Duijn?

Suzanne van Duijn verlangde in 2015 intens naar meer vrijheid. Gaan en staan waar ze wilde. Dan kon ze niet vanwege haar baan. Ze voelde zich gevangen in haar baan. Het leek voor haar onmogelijk om die vrijheid te creëren en veel te reizen in het dagelijks leven, maar ze vond toch een manier.

Na het behalen van haar masterdiploma had ze een lange reis gemaakt, een baan gevonden, een nieuwe baan gevonden, nog een lange reis gemaakt, en weer een nieuwe baan gevonden. Ze was weer ‘onder de pannen’, maar toch voelde ze zich rusteloos. 

Suzanne van Duijn

‘Waarom moest ik elke dag verplicht naar kantoor? Waarom mocht ik niet thuiswerken? Of vanuit het buitenland? Het ging toch om resultaat? Ik vroeg me af wanneer ik ooit weer een lange reis kon maken. Maar het vooruitzicht om weer mijn baan op te zeggen en weer opnieuw te beginnen, vond ik ook niet fantastisch,’ aldus Suzanne.

Later las ze over ‘digital nomads’, mensen die met alleen een laptop en internetverbinding een eigen bedrijf konden runnen van over de hele wereld. Maar er was een probleem: Suzanne was helemaal geen ondernemer en had geen eigen bedrijf. Ze had alleen een baan en was freelancer. Ze werkte nog een paar maanden door en zegde daarna haar baan op, ze had ten slotte niks te verliezen.

Ze ging er voor en sinds 1 februari 2016 is ze locatie-onafhankelijk ondernemer, oftewel digital nomad. Al in de eerste maand ging ze naar Thailand en Nieuw- Zeeland om daar te werken en rond te reizen!

Conclusie: kopen of niet?

Wij vinden dit e-book een echte aanrader. Met dit e-book kun je net zo’n leven creëren als dat van Suzanne zelf; veel reizen, werken vanuit het buitenland, plezier hebben in wat je doet, etc. Wij geven dit e-book dat ook het cijfer 8.

Ook niet onbelangrijk: hoeveel kost het e-book eigenlijk? Het is een erg waardevol product, dus je zou misschien denken dat de prijs hoog is, maar dat valt best mee. Het e-book kost namelijk €15,95,-.

Ben je enthousiast geworden en wil je geld verdienen met je Instagram cursus? Koop dan het e-book door op onderstaande knop te klikken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: