Wat is crypto? Hier kun je makkelijk beginnen!

Crypto is de laatste jaren steeds populairder geworden. Zeker bitcoin is enorm populair en volgens velen het investeren waard. Is dit wel zo? Is bitcoin het nog wel waard om in te investeren in de 2021-dip?

Dat en nog veel meer over crypto lees je in dit artikel!

Wat is crypto?

Een Bitcoin munt.
Bitcoin is ook een cryptomunt

Een cryptocurrency is een digitale of virtuele valuta die is beveiligd door cryptografie, waardoor het bijna onmogelijk is om te vervalsen of dubbel uit te geven. Veel cryptocurrencies zijn gedecentraliseerde netwerken op basis van blockchain-technologie (een gedistribueerd grootboek dat wordt afgedwongen door een ongelijksoortig netwerk van computers).

De bekendste en allereerste cryptomunt is Bitcoin. Alleen is er in 2021 een probleem met Bitcoin: de koers daalt. Hoe dat komt? Lees dit!

Hoe werkt het?

Cryptocurrencies werken met een technologie die blockchain wordt genoemd. Blockchain is een gedecentraliseerde technologie verspreid over vele computers die transacties beheert en vastlegt. Een deel van de aantrekkingskracht van deze technologie is de veiligheid, want cryptocurrencies zijn over het algemeen veilig om in te investeren.

Het belangrijkste doel van cryptocurrency is om de problemen van traditionele valuta op te lossen door de macht en verantwoordelijkheid in de handen van de valutahouders te leggen. Alle cryptocurrencies houden zich aan de 5 eigenschappen en 3 functies van geld.

Is cryptocurrency legaal?

Vanaf februari 2020 was Bitcoin legaal in de VS, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de meeste andere ontwikkelde landen. Over het algemeen is het noodzakelijk om naar de Bitcoin-wetten in specifieke landen te kijken. In de VS heeft de IRS een toenemende belangstelling voor Bitcoin gekregen en richtlijnen voor belastingbetalers uitgevaardigd.

Is crypto het waard om in te investeren?

Zelfs enkele van de grootste namen in de financiële wereld zijn het er niet over eens of crypto een goede investering is. Cryptocurrencies zijn echter veel risicovoller dan de meeste aandelen omdat ze een relatief nieuw type investering zijn.

Na de sterk dalende Bitcoin koers in 2021 lijkt Bitcoin het niet meer waard om in te investeren, terwijl andere cryptocurrencies stijgen.

Denk goed na voordat je in crypto investeert, want bij alle cryptomunten zijn er stijgingen en dalingen. Dit heeft te maken met vraag en aanbod.

Hoe kun je geld verdienen met Cryptocurrency?

Dit zijn de belangrijkste en makkelijkste manieren om geld te verdienen met cryptocurrency:

 • cryptocurrencies inzetten;
 • masternode cryptocurrencies;
 • dividendbetalende wisselmunten;
 • airdrops, forks en terugkoop;
 • rente-verdienende cryptocurrencies.

Maar hoe neem je dat verdiende geld dan op? Dat werkt eigenlijk best simpel als je het eenmaal weet.

Doe het volgende om geld op te nemen:

 1. Tik op de ‘Overdracht’-knop op het startscherm van de app.
 2. Tik op ‘Intrekken’.
 3. Selecteer ‘Crypto’.
 4. Selecteer ‘Externe portemonnee’.
 5. Zoek het opnameadres op de witte lijst en tik op ‘Opnemen’.
 6. Voer het bedrag in en tik op ‘Opnemen’.

Starten met investeren

Wil jij investeren in crypto? Dan is er goed nieuws! Er is namelijk een cursus ontwikkeld om jou op weg te helpen in de crypto wereld. Deze cursus heet de ‘Crypto Masterclass’ en bestaat sinds 2017. Met deze online cursus leer je om te investeren en te traden in cryptomunten. De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 8 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrencies en blockchain.

De cursus kost €997,- en ja, dat is héél veel geld voor veel mensen, maar als je succesvol wilt zijn in het investeren en handelen in cryptomunten, dan is deze cursus een must have. Wij garanderen je dat je na het volgen van deze online cursus zoveel weet over crypto dat je gegarandeerd veel geld kunt verdienen! Ook krijg je nog vele extra’s als de Crypto Portfolio en een stapel e-books!

Cryptocurrency cursus.
De cursus

Maar wat kun je verwachten van de Crypto Portfolio en de cursus?

In dit portfolio worden de 10 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn munten die nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan.

Het product wordt voortdurend geüpdatet en de klant betaalt maar eenmalig €97,-. De portfolio is zeer populair. Het product wordt dagelijks verkocht en mensen zijn erg enthousiast.

Ook de cursus is razend populair. Honderden mensen hebben de cursus al gekocht en zijn laaiend enthousiast. Deze mensen kunnen nu zelfstandig investeren en handelen in cryptomunten en velen hebben hier al veel geld mee verdiend!

Ook fijn om te weten: je hebt een 14 dagen niet goed-geld terug garantie. Je loopt dus geen risico en je hebt niks te verliezen.

Wil jij dit ook? Klik dan op de knop hieronder!

Meer weten over de cursus? Klik hier om de review te lezen.

Conclusie

Een cryptocurrency is een digitale of virtuele valuta die is beveiligd door cryptografie, waardoor het bijna onmogelijk is om te vervalsen of dubbel uit te geven. Cryptocurrencies werken met een technologie die blockchain wordt genoemd. Blockchain is een gedecentraliseerde technologie verspreid over vele computers die transacties beheert en vastlegt.

Na de sterk dalende Bitcoin koers in 2021 lijkt Bitcoin het niet meer waard om in te investeren, terwijl andere cryptocurrencies stijgen.

Ook geld verdienen met crypto? Klik op de knop hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: