Wil je starten met affiliate marketing? Let op deze voor- en nadelen!

Affiliate marketing is al populair, maar het wordt alleen nog maar groter en populairder. Het heeft immers veel voordelen en is relatief eenvoudig.

Toch heeft het ook nadelen. De concurrentie groeit, resultaten blijven lang uit en er kunnen problemen met je website ontstaan.

Vooral de groeiende concurrentie nekt veel (beginnende) affiliate marketeers. Maar niet alleen de aantallen groeien, ook het niveau van de concurrentie maakt voortdurend sprongen.

Iedereen wil ten slotte zichtbaar zijn in Google.

Zijn er nog meer nadelen bij affiliate marketing? En hoe zit het met de voordelen?

In dit artikel lees je alles over de voor- en nadelen van affiliate marketing!

In dit artikel

 1. Wat is affiliate marketing eigenlijk?
 2. Is affiliate marketing nog de moeite waard?
 3. 5 voordelen van affiliate marketing
  1. 1. Alleen computer met internetverbinding nodig.
  2. 2. Het is relatief eenvoudig; iedereen kan het!
  3. 3. Het genereert vrijheid én geld.
  4. 4. Geen grote investering nodig.
  5. 5. Goed te combineren met werk en/of school.
 4. 3 nadelen van affiliate marketing
  1. 1. Je website kan gehackt worden.
  2. 2. Producten kunnen offline gehaald worden.
  3. 3. Resultaten blijven lang uit; doorzettingsvermogen vereist.
 5. Starten met affiliate marketing? Je kunt het niet alleen!
  1. Wat vinden ik en anderen?
 6. Conclusie

Wat is affiliate marketing eigenlijk?

Affiliate marketing is een vorm van prestatiegerichte marketing. Het betekent het promoten van producten die niet van jou zijn op jouw website, social media of waar dan ook in ruil voor commissie.

Je promoot dus producten van andere bedrijven of personen waar je per verkocht product een deel van het aankoopbedrag voor terugkrijgt. Dat bedrag heet een commissie.

Die producten vind je op affiliate netwerken, zoals PayPro. Mijn advies is om je aan te melden bij meerdere affiliate netwerken en producten uit te kiezen die binnen jouw niche passen.

Bij bijvoorbeeld PayPro zijn er meer dan 300 producten die je kunt promoten, veelal cursussen en e-books. Klik op één van die producten en je ziet de beschrijving van het product en de maker ervan. Daaronder zie je jouw unieke affiliate link die ervoor gaat zorgen dat jouw website bezoekers doorgestuurd gaan worden naar de website van de producteigenaar (de adverteerder), waardoor je commissies kunt verdienen.

Affiliate marketing.

Er zijn grote bedrijven als Bol.com en Amazon die een eigen affiliate netwerk hebben, waardoor je de miljoenen producten op die websites allemaal kunt promoten.

Affiliate marketing is een uitstekende manier om geld te verdienen met het internet. De meeste mensen geloven niet dat dit mogelijk is, maar de resultaten van affiliate marketeers (zoals Jacko Meijaard) geven duidelijk aan dat dit wél kan.

Het mooie van affiliate marketing is dat je vrijwel niets nodig hebt om te beginnen, op een laptop met internetverbinding na. En dat terwijl het op de lange termijn zowel vrijheid als geld kan creëren.

Is affiliate marketing nog de moeite waard?

Omdat veel affiliate marketeers steen en been klagen over de concurrentie is de vraag of affiliate marketing nog wel aantrekkelijk en lucratief genoeg is om mee te beginnen.

Natuurlijk is affiliate marketing nog aantrekkelijk om mee te starten. Althans, dat is mijn mening. Nog steeds is het mogelijk om duizenden euro’s per dag te verdienen met dit online verdienmodel, mits je genoeg tijd stopt in jouw affiliate project.

Het klopt dat de concurrentie moordend is en dat hier elke dag over wordt geklaagd door affiliate marketeers, maar dat wil nog niet zeggen dat het het niet waard is om te starten.

Vandaag is juist de beste dag om te starten met affiliate marketing. Hoe langer je wacht, hoe groter de concurrentie en hoe lastiger het wordt om commissies te verdienen.

Met affiliate marketing heb je de potentie om meer te verdienen dan een gemiddelde baan, en dat met veel vrije tijd. Daar komt nog bij dat de investering die je doet in het begin minimaal is. Dit alles maakt dat affiliate marketing een geliefd verdienmodel geworden is bij veel mensen, zo ook bij mij.

Kijk alleen al naar de resultaten van Jacko Meijaard. Hij verdient letterlijk geld in zijn slaap en kan elke dag duizenden euro’s bijschrijven op zijn rekening. Kijk maar even:

Daginkomen van Jacko Meijaard.

Dit bedrag is van één dag en dan zijn de resultaten van andere affiliate netwerken en betere dagen nog niet eens meegerekend!

Dit laat goed zien wat je kunt bereiken met affiliate marketing.

Wil jij ook zulke resultaten halen? Lees hieronder Jacko’s verhaal en start vandaag nog!

Lees hier de review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard: Wat is de Affiliate Marketing Revolutie? Dit is waarom het een aanrader is!

5 voordelen van affiliate marketing

Affiliate marketing groeit voortdurend. In de afgelopen jaren zijn er duizenden mensen gestart met dit lucratieve verdienmodel. De concurrentie is dus ook groeiende en dit kan nog weleens voor problemen zorgen.

Vooral bij beginnende affiliate marketeers, aangezien die nog nauwelijks waarde bieden op hun website.

Maar waarom zou je nu dan nog beginnen met affiliate marketing? Lees dan de vijf onderstaande voordelen maar eens!

1. Alleen computer met internetverbinding nodig.

Het mooie van affiliate marketing is dat je er niks voor nodig hebt, behalve een computer of laptop met internetverbinding en een e-mailadres. Het is dus voor vrijwel iedereen mogelijk om te starten met affiliate marketing.

Daarnaast heb je natuurlijk een website nodig om de producten te promoten en hier content over te schrijven, hoewel dit ook op social media kan.

Daar komt dan nog bij dat je bijna geen investeringen hoeft doen, alleen voor een domeinnaam en hosting. Daar lees je straks bij punt 4 meer over.

Echter heb je ook een flinke dosis doorzettingsvermogen en geduld nodig. Het kan namelijk tot wel jaren duren voordat je resultaat ziet van je harde werk!

2. Het is relatief eenvoudig; iedereen kan het!

Affiliate marketing is in vergelijking met een baan of het runnen van een eigen onderneming relatief eenvoudig. Simpel gezegd is het enige dat je hoeft te doen het onderhouden van een website. Echter komt hier natuurlijk behoorlijk wat bij kijken.

Bij affiliate marketing draait het ook om SEO. SEO is alles wat je doet om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google of een andere zoekmachine. SEO kan lastig zijn en ook veel ondernemers hebben er moeite mee hun website zichtbaar te laten zijn in Google.

Als je echt (bijna) niks van SEO begrijpt, is er altijd de mogelijkheid om het uit te besteden. Dit zal wel geld kosten, dus het is verstandig om wel wat zelf te doen en niet alles uit te besteden.

Sowieso raad ik aan altijd enkele SEO-werkzaamheden uit te besteden, want SEO is enorm tijdrovend. Dingen als zoekwoordenonderzoek en linkbuilding zijn lastig zelf te doen en nemen veel tijd in beslag.

Naast het SEO-aspect is affiliate marketing dus redelijk eenvoudig. Je las net al dat je alleen een computer nodig hebt en met 2 uur per dag werk kun je in principe al klaar zijn.

Waar het op neerkomt bij affiliate marketing is teksten schrijven en het onderhouden van je website en bijbehorende social media.

Het mooie hiervan is dat vrijwel iedereen wel teksten kan schrijven. Iedereen kan dus wel succesvol worden met affiliate marketing, ook als je geen of weinig technische kennis of SEO-kennis hebt.

Ook jij kan het.

Ben jij toch niet zo’n goede tekstschrijver? Geen nood; Ook dit kun je uitbesteden.

3. Het genereert vrijheid én geld.

Ondanks dat affiliate marketing relatief eenvoudig is en je er eigenlijk niks voor nodig hebt, kan het je ook veel opleveren.

Er zijn veel mensen die een compleet maandinkomen verdienen met alleen affiliate marketing. En dat terwijl ze na zo’n 2 uur per dag werken al klaar zijn!

Het beste voorbeeld in Nederland is ongetwijfeld Jacko Meijaard. Jacko verdient momenteel meer dan €10.000,- per week!

Hij deelt regelmatig zijn PayPro-saldo via zijn social media-kanalen, waar je duidelijk kunt zien dat hij vaak meer dan €2000,- verdient. En dan zijn de saldo’s van andere affiliate netwerken nog niet meegeteld. En dat in 3 of 4 dagen!

Voor veel mensen is dit een bedrag waar ze een hele maand (of langer) voor moeten werken.

Affiliate marketing is het beste verdienmodel dat er is

Jacko Meijaard

Dat is het mooie van affiliate marketing. Als je eenmaal geld verdient, kan het alleen maar groeien en groeien.

Het lastigste is natuurlijk altijd zodra je begint. Het duurt vaak maanden tot jaren voordat iemand zijn/haar eerste commissie verdient!

Maar nadat je eenmaal die eerste verkoop hebt gedaan, kun je gaan opschalen. Zo veel opschalen als je zelf wilt. Er is geen grens!

Met affiliate marketing kun je zo veel verdienen als je zelf wilt, met alle vrijheid van de wereld, want je hoeft niet van 9 tot 5 op een kantoor te zitten. Je kunt vanuit je eigen slaapkamer (of zelfs vanuit het buitenland) je website(s) onderhouden. Ze zeggen niet voor niets ‘affiliate marketing is het beste verdienmodel dat er is’!

Dat affiliate marketing zo populair is, is niet zo gek als je dit leest, toch?

4. Geen grote investering nodig.

Dan komen we nu bij het vierde voordeel. Dit is ook een zeer groot voordeel van affiliate marketing, zeker voor mensen die willen beginnen met affiliate marketing, maar niet veel bugdet beschikbaar hebben.

Je hoeft namelijk geen grote investering te doen om met affiliate marketing te beginnen.

Je las het bij het eerste punt ook al; je hebt op een computer na niks nodig. Je hoeft dus als het goed is niks aan te schaffen. Dat scheelt al een hoop kosten.

Het enige dat je wél moet aanschaffen, is een domeinnaam en hosting. Dit zal minimaal zo’n €10,- per maand kosten, dus dat is geen geld.

Ook zul je hoogstwaarschijnlijk moeten betalen om je website draaiende te houden. WordPress.com is immers niet gratis en ook zijn website builders als Wix en Strato natuurlijk niet gratis.

Ik raad je wel aan om daarnaast nog een cursus aan te schaffen en te zorgen voor een goede coach, want je kunt het niet alleen. Veel beginnende affiliates maken deze fout en gaan alles alleen proberen. Ook ik was zo eigenwijs om eerst zelf te proberen en daarna pas een coach of mentor te regelen. Ik kan je zeggen: 9 van de 10 keer gaat dat fout.

Gemiddeld kost een cursus of e-book zo’n €100,- waardoor het totaal uitkomt op ongeveer €150,-. Dit is niks als je het vergelijkt met het starten van een echte onderneming, zoals een winkel. Dan ben je al snel (tien)duizenden euro’s kwijt.

Met affiliate marketing ben je dus veel goedkoper uit.

Lees in dit artikel meer over de kosten die komen kijken bij affiliate marketing.

5. Goed te combineren met werk en/of school.

Ten slotte is affiliate marketing uitstekend te combineren met werk of school. Dit is omdat het weinig tijd kost in vergelijking met een fulltime baan of het runnen van een bedrijf.

Begrijp me niet verkeerd: affiliate marketing kost heel veel tijd. Anders zouden er niet zo veel affiliates afhaken en waren alle affiliates binnen een jaar al miljonair. Natuurlijk is dit niet zo, omdat het simpelweg veel tijd kost. Het is alleen zo dat je binnen 2 uur klaar kunt zijn met werken als je al je hele business hebt opgebouwd en opgeschaald.

In vergelijking met een fulltime baan kost het dus minder tijd.

Als je in loondienst werkt of een eigen bedrijf hebt, ben je afhankelijk van anderen. Met affiliate marketing ben je van niemand afhankelijk en heb je niet met andere mensen te maken. Het is jouw eigen website die je ook helemaal zelf moet onderhouden, tenzij je bepaalde werkzaamheden uitbesteedt.

Het mooie van affiliate marketing is dat je na 2 uurtjes werk al klaar kunt zijn. Je kunt dus ‘s avonds na het werk nog even bloggen, maar ook na (of soms ook nog tijdens) school. Het is dus goed te combineren, ook als je een fulltime baan hebt.

Wat ik vaak deed op school is tijdens tussenuren Instagram-posts maken voor de komende dagen. Ook tijdens Informatica-lessen was ik vaak met mijn website bezig, want in die lessen waren we toch al bezig met HTML en andere computer-gerelateerde dingen. Zo houd je na school tijd over voor andere dingen!

Je kunt zelf bepalen wanneer en hoelang je aan je website gaat werken, zodat je ook genoeg tijd over hebt voor (andere) leuke dingen. Zolang je je doelen maar niet uit het oog verliest, kun je best even een dagje compleet offline gaan en uitzoomen van je affiliate-projecten.

Dit levert immers ook weer nieuwe inzichten en ideeën op waar je later weer mee aan de slag kunt gaan!

Je kunt je tijd volledig zelf indelen, waardoor je op een warme dinsdagmiddag gewoon even naar het strand kunt gaan zonder dat daar consequenties aan zitten! Affiliate marketing creëert op de lange termijn vrijheid én geld!

3 nadelen van affiliate marketing

Maar ondanks al deze grote voordelen, heeft affiliate marketing natuurlijk ook een aantal nadelen. Naast dat de concurrentie groeit zijn er nog een aantal nadelen. Hieronder noem ik de 3 belangrijkste.

1. Je website kan gehackt worden.

We beginnen met dat je website gehackt kan worden. Dit is zeer vervelend, maar gelukkig komt het niet al te vaak voor. Toch worden elk jaar wel honderden websites gehackt, dus het is wel iets om rekening mee te houden, zeker als je een WordPress-website hebt.

Uit onderzoek van Securi blijkt namelijk dat WordPress goed was voor maar liefst 90% van het totale aantal hacks. Dit is wel met de kanttekening dat WordPress veruit de grootste is als het gaat om websites bouwen, dus het is misschien een beetje een vertekend beeld.

Maar dat neemt niet weg dat WordPress-websites kwetsbaarder zijn voor hacks. Dit komt onder andere door de vele thema’s en plug-ins die gratis te downloaden zijn. Deze zijn vaak kwetsbaarder voor bugs dan betaalde thema’s en plug-ins.

Een geluk bij een ongeluk: als jij een van de ongelukkigen bent dat jouw website gehackt wordt, is het niet moeilijk om je website weer op te schonen. Dit doe je namelijk door de WordPress virusscanner ‘Wordfence’ te downloaden.

Met die Wordfence plug-in kun je vervolgens een scan doen om virussen te verwijderen.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Daarom geef ik je 4 tips om te voorkomen dat je website gehackt wordt:

 1. Gebruik altijd een moeilijk wachtwoord, niet iets als ‘admin’.
 2. Als je plug-ins downloadt, doe dit dan alleen van betrouwbare bronnen, zoals WordPress of Themeforest.
 3. Download nooit gratis plug-ins van een onbekende aanbieder, want deze gratis versies komen vaak met een gratis virus.
 4. Neem altijd een goede en betrouwbare hosting aanbieder die virusscanners of een firewall aanbieden. De server van je hosting aanbieder kan namelijk ook gehackt worden.

2. Producten kunnen offline gehaald worden.

Dit is misschien wel het grootste nadeel van affiliate marketing. Affiliate marketing is namelijk het promoten van producten van iemand anders. Het zijn dus niet jouw eigen producten.

Jij hebt dus geen invloed op hoe het product er uit ziet, hoe het werkt, wat de prijs is, etc.

Ook heb jij er als affiliate geen invloed op of het product offline gehaald wordt. Dit scenario is zeer vervelend voor iedere affiliate marketeer, en het komt helaas ook best vaak voor dat producteigenaars er voor kiezen om hun producten niet meer ter promotie te stellen.

Mocht een producteigenaar het besluit nemen om dit te doen, dan moet jij alle affiliate links die linken naar dat product van je website halen. Die werken dan ten slotte niet meer.

Het vervelende is dat je dan ook je inkomsten van dat product kwijtraakt.

Stel je voor dat je honderden verlopen affiliate links moet doorzoeken en bijwerken terwijl je geen idee hebt waar je ze op je website hebt geplaatst. Dan is het wel zo handig om een tool te hebben om ze op te sporen. Die is er gelukkig.

Als jou het overkomt dat je een product niet meer kunt promoten, kun je die links snel opsporen en verwijderen door middel van een WordPress plug-in. Een van de beste op de markt is Pretty Links.

Pretty Links is een plug-in voor het beheer van affiliate marketing waarmee je jouw affiliate links beter kunt vinden. Het is eenvoudig in te stellen en super gebruiksvriendelijk (zelfs voor minder technisch onderlegde marketeers).

Met de plug-in kun je ook affiliate links ‘cloaken’, zodat ze er kort en netjes uitzien, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld via e-mails en social media.

Ook fijn om te weten over de plug-in is dat er een ondersteuningsplatform is die je kan helpen als je in de problemen komt.

3. Resultaten blijven lang uit; doorzettingsvermogen vereist.

Dan komen nu bij het laatste nadeel aan. Dit is ook een zeer belangrijk nadeel van affiliate marketing waar echt rekening mee gehouden moet worden. Hoewel de meeste affiliates dit niet doen, waardoor 80% vroegtijdig stopt omdat het niet is wat ze ervan hadden verwacht.

Affiliate marketing is een lang proces. Het kan soms wel maanden tot jaren (!) duren voordat je je eerste commissie verdient en echt resultaat ziet voor het werk dat je hebt gedaan.

Een vereiste eigenschap om te beginnen met affiliate marketing is dan ook doorzettingsvermogen en geduld. Helaas hebben de meeste mensen dit niet, waardoor ze er al snel op zijn uitgekeken.

Daarnaast duurt het ook nog eens heel lang voordat je een serieus inkomen gaat verdienen. Meestal duurt het zo’n 2 of 3 jaar voordat je serieus geld verdient en je misschien wel je baan kunt opzeggen.

De reden dat affiliate marketing niet voor iedereen geschikt is, komt dus doordat de meeste mensen het geduld of de tijd er niet voor hebben. Natuurlijk is het lastig om vol te houden als je een jaar lang geen resultaten hebt, maar als je er echt in gelooft en je wilt het voor de volle 100%, dan komt het uiteindelijk goed!

Weet jij van jezelf dat je weinig geduld en doorzettingsvermogen hebt? Heb jij daarnaast ook te weinig discipline om je aan je afspraken te houden en je doelen te halen? Dan raad ik je aan om geen energie, tijd en geld te verspillen in affiliate marketing. Niet lullig bedoeld, maar dit bespaart je een grote teleurstelling.


Wil je meer weten over affiliate marketing en de nadelen? In onderstaande video worden de nadelen nog eens uitgelegd en worden er ook tips gegeven.

Starten met affiliate marketing? Je kunt het niet alleen!

Je kunt affiliate marketing niet alleen. Dat is wat ik je in het slot van dit artikel wil meegeven, want in 2023 is de concurrentie groter dan ooit.

Met hulp inschakelen bedoel ik niet per se een coach of iemand anders die jou van feedback en tips voorziet, maar dat kan ook iets simpels als een e-book of een cursus zijn.

Een voorbeeld van een waardevolle affiliate marketing-cursus is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Dit is een videocursus met meer dan 60 video’s waarin Jacko je stap voor stap uitlegt hoe je een winstgevende website opzet door middel van affiliate marketing.

Er komen meerdere belangrijke onderwerpen aan bod in de video’s, zoals het optimaliseren van je afbeeldingen en een stukje mindset.

Ook legt Jacko uitgebreid uit hoe je WordPress of MarkeTheme instelt en hier een winstgevende website mee kunt bouwen.

En dat voor een zacht prijsje: €297,- incl. BTW! En dan is er ook nog een Niet goed-geld terug-garantie van 30 dagen. Je loopt dus geen enkel risico!

Kortom: het is een waardevolle cursus voor een prima prijs die de investering zeker waard is. En dat is te zien aan het aantal leden. Maar liefst 25.000 mensen gingen je voor!

En daar zijn heel veel positieve berichten en resultaten van gekomen. Zo zijn er veel mensen die door de tips en informatie in de cursus financieel onafhankelijk zijn geworden en in het buitenland wonen.

Ook zijn er dagelijks mensen die op het forum delen dat ze hun eerste commissie hebben verdiend. Want ook dat is een voordeel van deze cursus: je komt op een forum terecht met like-minded mensen met dezelfde doelen als jij waar je vragen aan kunt stellen en mee in contact kunt komen.

De mooiste verhalen zie je voorbij komen op dit forum.

Wat vinden ik en anderen?

Er zijn enorm veel positieve reviews over de cursus te vinden op internet. Neem bijvoorbeeld deze:

Waardering: 5 uit 5.

Zelf heb ik de training als zeer positief ervaren. Deze relatief kleine investering is voor mij het begin van iets heel groots geworden. Niet alleen als het gaat om financiële vrijheid, maar ook – en misschien wel vooral – als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Piet Hein Bouwkamp

Waardering: 5 uit 5.

Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook nog echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoeft niet, daar wordt je vrij in gelaten.

Frank Smolders

Ik begon in oktober 2020 met de Affiliate Marketing Revolutie. Ik wist toen nog heel weinig van affiliate marketing en ik dacht er op dat moment veel te makkelijk over, ook na het bekijken van de video’s. Jacko laat affiliate marketing heel makkelijk lijken, terwijl dat helemaal niet zo is. Ik heb ervaren dat affiliate marketing veel van jouw kostbare tijd zal innemen, zeker in het begin. Echter benoemt Jacko dit geen moment in de cursus. Dat vind ik een minpunt.

Toen ik met de AMR begon wist ik dus heel weinig van affiliate marketing af. Toch was mijn kennis na het bekijken van alle video’s groot genoeg om mijn eigen website te starten. Die website bestaat nu niet meer en was zeker geen succes. Mijn kennis van affiliate marketing was nog niet groot genoeg, zo bleek.

Met alleen de videocursus redde ik het dus niet. Ik had meer kennis over bijvoorbeeld SEO nodig voordat ik succesvol kon worden.

Dit is nu wel verbeterd. Jacko heeft nu veel meer video’s dan in 2020, dus er is verbetering zichtbaar. Dat belooft veel voor de toekomst en zorgt ervoor dat deze cursus nog waardevoller is geworden dan hij al was.

Uiteindelijk ben ik zeer blij dat ik ben begonnen met dit avontuur en de cursus heb aangeschaft, want naast het geld dat ik heb verdiend, heb ik me ook op persoonlijk vlak ontwikkeld. En dat voor maar €297,-! Het is de investering meer dan waard.

Al met al ben ik tevreden met de AMR, al zijn er een paar puntjes van kritiek (zie nadelen eerder in dit artikel). Ik raad jou dan ook aan om deze cursus aan te schaffen, want ik gun jou ook financiële onafhankelijkheid en 100% vrijheid.

Ik geef de Affiliate Marketing Revolutie een sterbeoordeling van 4,5 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Wil je graag meer weten over deze cursus? Bekijk dan onderstaande video en lees mijn review waarin ik uitgebreid in ga op wat je precies leert en nog veel meer. Wat is de Affiliate Marketing Revolutie? Dit is waarom het een aanrader is!

Wil je de cursus graag kopen? Klik dan op onderstaande knop en koop het eenmalig met maar liefst €250,- korting!

Let op: de korting duurt nog maar een paar uur en is maar eenmalig. Twijfel dus niet te lang en koop de cursus nu voor maar €47,-!

Conclusie

In dit artikel heb je 5 voordelen en 3 nadelen van affiliate marketing gelezen. Je hebt onder andere gelezen dat affiliate marketing relatief weinig geld kost, maar wel veel tijd en doorzettingsvermogen. Maak voordat je begint met affiliate marketing de afweging of je het wel écht wilt, want je moet 100% gemotiveerd zijn en veel geduld hebben.

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad. Hopelijk tot de volgende blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s