Affiliate marketing uitbesteden? Lees deze belangrijke informatie eerst!

Veel mensen starten met affiliate marketing met het idee dat ze dan snel geld kunnen verdienen zonder dat ze daar veel voor hoeven te doen. Dat is natuurlijk niet zo. Affiliate marketing kost veel tijd, geduld en doorzettingsvermogen.

Wat het belangrijkste is bij affiliate marketing is het schrijven van content. Natuurlijk zijn er ook andere dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de laadtijd van je website en een overzichtelijk menu, maar het allerbelangrijkste op een website is de content. Als de content niet in orde is, zul je nooit hoog ranken in de zoekresultaten van zoekmachines.

Ben jij niet goed in teksten schrijven omdat je bijvoorbeeld dyslexie hebt of taal gewoon lastig vindt? Dat is helemaal geen probleem. Er is namelijk de mogelijkheid om je teksten uit te besteden. Als je dit doet, zal een professioneel tekstschrijver kwalitatief goede teksten voor je schrijven die ook de nieuwste SEO-richtlijnen bevatten.

Maar die tekstschrijvers doen het natuurlijk niet voor niks. Die willen daar een vergoeding voor hebben.

Hoe hoog is die vergoeding? Hoe kun je teksten uitbesteden? Waarom zou je teksten uitbesteden?

In dit artikel

 1. Affiliate marketing in het kort
 2. Waarom uitbesteden?
  1. Wat kun je uitbesteden?
   1. 1. Zoekwoordenonderzoek
   2. 2. Content schrijven
   3. 3. Content en affiliate links plaatsen
  2. Waar kun je uitbesteden? 3 websites
   1. 1. Fiverr
   2. 2. Textbroker
   3. 3. Writgo
  3. Gemiddelde kosten van uitbesteden
 3. Zelf teksten schrijven? Lees dit eerst
  1. Het kost veel tijd
  2. Tekst moet netjes, duidelijk en uniek zijn
  3. Kennis is macht
 4. Conclusie

Affiliate marketing in het kort

We beginnen bij de basis, want wat is affiliate marketing eigenlijk? Een korte uitleg.

Affiliate marketing is simpel gezegd het promoten van producten die niet van jou zijn. Je verkoopt dus niet je eigen producten, maar die van iemand anders. Dit heeft als voordeel dat je geen opslag en de daarbij horende kosten hebt.

Die producten vind je op affiliate netwerken. Als je een product hebt gevonden om te promoten, staat daar vervolgens jouw unieke affiliate link bij. Die link plaats je op jouw website, en als mensen hier op klikken en het product kopen, krijg jij hiervoor een vergoeding (een commissie).

Waarom uitbesteden?

Oké, affiliate marketing is dus het promoten van producten. Maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Het draait namelijk allemaal om de content die je schrijft. De content is het allerbelangrijkste onderdeel van elke (affiliate) website.

Met promoten bedoel ik niet een foto van een product met een link erbij op je website plaatsen. Nee, het gaat veel verder dan dat. Als je succesvol een product wilt promoten, moet je een uitgebreide review schrijven met heel veel informatie over de inhoud, de prijs, de maker/schrijver ervan, etc. Verder helpt het altijd als je jouw eigen ervaringen en ervaringen van anderen erbij zet, want mensen vinden het interessant wat anderen van het product vinden.

Jouw mening is dus ook belangrijk bij het schrijven van zo’n review.

Het doel van jouw website moet zijn dat je een autoriteit wordt in jouw niche. Dat betekent dat je met jouw website bovenaan in de zoekresultaten komt te staan en dat mensen als ze iets opzoeken meteen bij jouw website terecht komen.

Dat kun je alleen realiseren met de beste content. Je moet betere content schrijven dan je concurrenten doen, al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Je kunt natuurlijk altijd zelf experimenteren met content schrijven, maar als jij van jezelf al weet dat dat niet je sterkste punt is, is het misschien beter om dat uit te besteden. Al kun je het natuurlijk altijd leren. Ik heb het ook geleerd. De eerste maanden schreef ik content dat nergens op leek. Die content was van dermate lage kwaliteit, dat het nooit succesvol kon worden. Naarmate de tijd verstreek werd het wel steeds beter, maar nog steeds was het niet goed genoeg.

Ik kreeg in die tijd wel al bezoekers op deze website, maar ik verdiende niks. Totdat ik in contact kwam met Jerik van Nuenen die mij ging coachen. De kwaliteit van mijn content ging omhoog door zijn coaching en daardoor verdiende ik na 3/4 maanden mijn eerste commissie in die periode.

Ik besteedde het dus niet uit, maar als ik dit wel had gedaan had ik waarschijnlijk al veel eerder die commissie verdiend. Ik deed het niet omdat ik het niet kon betalen; het kost immers geld. Toch kan ik jou wel zeker aanraden om content schrijven uit te besteden, want in 9 van de 10 gevallen gaat de kwaliteit van je content flink omhoog. En daar houdt Google van.

Wat bij mij wel in mijn voordeel werkt is dat ik al sinds de basisschool een kei ben in spelling en de Nederlandse taal. Ik was dan niet de slimste van de klas, ik maakte zelden fouten tijdens dictees en stond nooit lager dan een 7 voor Nederlands.

Ik ben altijd al wel goed geweest in teksten schrijven. Dit komt mede omdat ik niet veel praat in het dagelijks leven, waardoor schrijven voor mij heel natuurlijk is. Toch heb ik wel een stuk of 5 artikelen op deze website uitbesteed.

Ik schrijf dus nog altijd met plezier, ook al kost het veel tijd.

Even terugkomend op het uitbesteden; waarom eigenlijk? Dit zijn de voordelen ervan:

 1. Je bespaart tijd;
 2. Je bespaart energie;
 3. De kwaliteit van jouw content gaat omhoog.

Echter heeft het ook nadelen. Dit zijn onder meer:

 1. Het kost geld;
 2. Niet iedere tekstschrijver of -bureau is even goed of betrouwbaar.

Dit zijn dus al 3 redenen waarom uitbesteden verstandig kan zijn. Wegen die voordelen volgens jou op tegen de nadelen? Denk er dan goed over na en controleer goed aan wie je die taak toevertrouwt, want natuurlijk is niet iedereen op deze wereld even betrouwbaar.

Denk jij er over na om zelf ook content te gaan schrijven? Lees dan zeker even verder.

Wat kun je uitbesteden?

Affiliate marketing uitbesteden is een heel breed begrip. Wat bedoel ik daar eigenlijk mee?

Ik denk dat je ‘affiliate marketing uitbesteden’ kunt onderverdelen in 3 werkzaamheden waar je regelmatig mee te maken krijgt als je bezig bent met affiliate marketing. Als je succesvol wilt worden, moet je deze werkzaamheden goed uitvoeren. Daarom kan het een optie zijn om elke werkzaamheid apart uit te besteden.

Welke 3 werkzaamheden zijn dit? Lees verder.

1. Zoekwoordenonderzoek

De eerste werkzaamheid is zoekwoordenonderzoek doen. Hier heb je vast wel eerder van gehoord, want het is best een belangrijk onderdeel in de wereld van affiliate marketing en SEO.

Zoekwoordenonderzoek is essentieel als je succesvol wilt worden met affiliate marketing. Anders weet je immers niet op welke zoekwoorden je wel of niet kunt scoren. Het doel van affiliate marketing is natuurlijk dat je bezoekers wilt trekken naar je website die ook daadwerkelijk iets kopen, toch?

Om dat te bewerkstelligen moet je wel weten op welke zoekwoorden je bezoekers naar jouw website kunt trekken. Dit doe je door middel van zoekwoordenonderzoek.

Ik had altijd het belang van zoekwoordenonderzoek onderschat met als resultaat eigenlijk geen resultaat (weinig bezoekers en dus geen inkomsten).

Als je zeker wilt weten dat dit goed gebeurt, kun je dit uitbesteden aan een professional; een content specialist om precies te zijn. Die content specialist gaat voor jou aan de slag om voor al jouw content zoekwoordenonderzoek uit te voeren.

Je kunt hierdoor veel tijd besparen. Een goed zoekwoordenonderzoek kost immers veel tijd.

2. Content schrijven

Content is het belangrijkste van elke website, want wat is een website zonder tekst?!

Zelf schrijven kost echter ongelooflijk veel tijd. Verderop in dit artikel lees je daar meer over.

Op basis van het zoekwoordenonderzoek kun je content gaan schrijven, maar niet iedereen is hier natuurlijk even goed in. Het kan dus interessant zijn om dit door een tekstschrijver of content bureau te laten doen tegen een vergoeding.

Enkele voorbeelden waar je kunt uitbesteden zijn: Writgo, Fiverr en Textbroker. Zeker Writgo is een aanrader, omdat zij zich gespecialiseerd hebben in het schrijven voor affiliate websites. Zij hebben al meerdere keren bewezen dat ze kwalitatief goede content kunnen schrijven. Ook voor affiliate websites dus. Dat maakt Writgo een uitstekende keus voor het uitbesteden van het schrijven van content!

Lees verder voor meer over Writgo, Fiverr en Textbroker.

Nadat jij of een tekstschrijver of content bureau jouw content heeft geschreven, is het tijd om het online te zetten op jouw website, want dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Ook daarbij kun je iemand ‘inhuren’ om dat voor je te laten doen. Daarbij voegt die persoon (als je dat wilt) ook meteen de affiliate links toe in de tekst, want je wilt er wel wat aan verdienen. Op die manier hoef je eigenlijk niks meer zelf te doen!

Let wel op dat als je affiliate links op je website laat plaatsen door iemand anders je hem/haar toegang moet geven tot jouw affiliate accounts. Dit moet dus wel iemand zijn die je volledig vertrouwt.

Ik persoonlijk zet de content liever zelf op mijn website en dat ik daarna zelf de links toevoeg, want dan weet ik zeker dat alles gaat zoals ik dat wil, ondanks dat het zeer professionele bedrijven zijn die dit doen.

Daarnaast kost alles geld. Ook het uitbesteden van het online zetten van jouw content.

Je kunt een virtual assistent inhuren, maar je kunt het ook laten doen door één van die professionele bedrijven die zich op dit vakgebied gespecialiseerd hebben. Zij gaan heel bewust met jouw content om en plaatsen het correct, vakkundig en snel op jouw website zoals jij het wilt hebben.

Waar kun je uitbesteden? 3 websites

Misschien heb ik je in dit artikel overtuigd om jouw teksten uit te besteden, maar weet je nog niet goed waar je dit het beste kunt doen. Daarom volgt hieronder een lijst met drie websites waar jij het schrijven van content kunt uitbesteden.

Voor het gemak nemen we nu even het onderdeel ‘content schrijven’, want dat is waar de meeste affiliate marketeers moeite mee hebben en het is het belangrijkste onderdeel van jouw website.

1. Fiverr

Bijna iedereen kent Fiverr wel. In deze tijd is het zelfs een compleet verdienmodel voor mensen geworden. Het platform biedt dan ook veel mogelijkheden als het gaat om dingen laten uitbesteden. Neem maar eens een kijkje op Fiverr.com. Je ziet als je een klein stukje naar beneden scrolt dat je allemaal ‘services’ ziet staan, zoals logo design, WordPress en voice over. Dit zijn services die andere mensen aanbieden. Mocht jij dan een van die services aanschaffen, gaat die persoon voor jou aan de slag om bijvoorbeeld de SEO voor jouw website te doen.

Je kunt zelf ook je eigen service aanbieden op Fiverr. Je kunt hier dan best wat geld mee verdienen.

Het logo van Fiverr

Er zijn dus heel veel onderdelen die je kunt uitbesteden via Fiverr, van SEO tot content schrijven en een logo maken.

Het mooie van Fiverr is dat er een enorm aanbod is. Er zijn duizenden mensen die op Fiverr hun diensten aanbieden. Daarnaast is er altijd (24/7) een ondersteuningsteam aanwezig om je te helpen.

Je kunt volledige blogartikelen laten schrijven door iemand op Fiverr. Zo is er bijvoorbeeld iemand die vanaf €27,81 perfecte SEO-artikelen in het Duits voor je schrijft. Ook is er iemand die vanaf €9,27 goede SEO-teksten voor je schrijft in het Engels.

Je kunt ook Nederlandse teksten laten schrijven, maar mensen die dat voor je willen doen zijn uiteraard wat minder goed te vinden. Er is bijvoorbeeld iemand die Nederlandse teksten schrijft die goed converteren én uniek zijn, dus aan alle SEO-voorwaarden voldoen, vanaf €9,27.

Meestal is het zo dat hoe meer je betaalt, hoe beter de kwaliteit van het artikel, maar dat is best logisch natuurlijk.

Mijn eigen ervaringen met Fiverr zijn eigenlijk heel positief. Dit is omdat er altijd goede service aanwezig is, het aanbod enorm is en de kosten vallen vaak nog best mee. Voor relatief weinig geld heb je een artikel van uitstekende kwaliteit met een goede klantenservice als extra. Meer over mijn ervaringen lees je in dit artikel.

2. Textbroker

Textbroker komt je waarschijnlijk iets minder bekend voor. Toch is ook dit een behoorlijk groot bedrijf waar veel mensen kwalitatief goede teksten voor je kunnen schrijven tegen een vergoeding.

Op Textbroker kun je je als auteur en als klant aanmelden. Als auteur schrijf je teksten voor opdrachtgevers, en als klant ben jij zelf de opdrachtgever. Als jij als affiliate marketeer wilt uitbesteden, moet je je aanmelden als klant.

Als je dat hebt gedaan, kun je een opdracht plaatsen. Auteurs kunnen dan vervolgens die tekst voor jou gaan schrijven.

Het logo van Textbroker

De ene auteur is beter dan de andere. Let daarom goed op de sterbeoordeling van de auteur. Een auteur met maar één ster schrijft de minst goede teksten met relatief weinig woorden, maar kost dus ook het minst. Een auteur met meerdere sterren schrijft betere content, maar kost uiteraard ook meer.

Als je echt goede teksten wilt hebben, zou ik me focussen op een minimale beoordeling van 3 sterren.

Bij Textbroker betaal je voor het aantal woorden. Er valt dus niet precies te zeggen hoeveel de uiteindelijke prijs is. Veel auteurs hanteren een prijs van ongeveer 4 cent per woord.

Het nadeel van Textbroker is dat een auteur niet constant aan jou verbonden blijft. Een auteur schrijft meestal één of twee teksten voor jou en dan kun je weer op zoek naar een ander. Hierdoor zijn alle teksten die jij ontvangt anders qua schrijfstijl en kwaliteit, daarom is Textbroker misschien niet de beste keuze voor affiliate teksten.

Ik heb ook kort gebruik gemaakt van Textbroker. Het beviel mij niet heel positief, want ik vond de website redelijk onoverzichtelijk. Daarnaast is het niet echt geschikt voor affiliate websites. Er zijn betere opties.

3. Writgo

Ten slotte komen we bij Writgo. Eerder in dit artikel noemde ik al even dat Writgo zich gespecialiseerd heeft in het schrijven van affiliate teksten, dus lijkt Writgo dé ideale plek om jouw teksten te laten schrijven. Maar is dit ook zo?

Het logo van Writgo

Ik denk dat dat inderdaad zo is. Op Writgo is er namelijk een prima aanbod van teksten. Ze kunnen bijvoorbeeld reviews, productomschrijvingen, categorieteksten, informatieve blogs, een content plan en linkbuilding teksten voor je schrijven. En dat allemaal met de nieuwste SEO-richtlijnen en 100% uniek!

De kosten variëren per onderdeel, maar feit is dat het bedrag al snel kan oplopen tot zo’n €200,- voor een blogartikel.

Kijk maar eens naar onderstaande video waar meer wordt verteld over Writgo.

Voor meer informatie over Writgo over hoe het werkt en de exacte kosten, klik dan op de knop hieronder.

De beste optie voor jouw affiliate teksten is Writgo als je het mij vraagt. Zelf heb ik Writgo niet heel veel gebruikt, maar mijn eerste indrukken van hun diensten zijn prima. De komende tijd zal ik hun diensten verder analyseren en er een review over schrijven.

Gemiddelde kosten van uitbesteden

Niets is gratis tegenwoordig. Ook de tekstschrijvers en content bureau’s willen natuurlijk geld verdienen en doen het dus niet voor niks. Je moet voor alle teksten die je uitbesteedt een vergoeding betalen. Hoe hoog die vergoeding is, lees je hier.

Net had je al gelezen dat op iedere website de kosten flink kunnen verschillen. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, want op iedere website zijn andere auteurs actief die allen een ander bedrag verlangen voor hun diensten. Maar wat zijn de gemiddelde kosten en wat betaal je maximaal voor het uitbesteden van het schrijven van jouw content?

Hoe meer woorden, hoe meer je betaalt

Dat is echt van meerdere factoren afhankelijk. Van jouw eigen keuzes voor de bovengenoemde werkzaamheden, maar ook van de wensen van de auteur natuurlijk. Daarnaast is de werkhoeveelheid van belang. Voor een tekst van 500 woorden betaal immers niet hetzelfde als voor een tekst van 4000 woorden.

De gemiddelde kosten kan ik je dus niet geven, maar een maximum misschien wel. Je betaalt namelijk echt niet meer dan €1000,- voor een artikel.

Eigenlijk mag ik het geen kosten noemen, want het is een investering en geen kosten. Door de juiste mensen in te huren voor jouw werkzaamheden, gaat de kwaliteit van jouw content en website omhoog, waardoor je uiteindelijk meer gaat verdienen terwijl je zelf minder hoeft te doen. Dat klinkt ideaal, toch?

Zelf teksten schrijven? Lees dit eerst

Het is natuurlijk geen verplichting om je teksten uit te besteden. Je kunt ook nog altijd zelf je teksten schrijven, maar om succesvol te worden met affiliate marketing moeten jouw zelfgeschreven teksten wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Ook moet jij zelf aan voorwaarden voldoen, namelijk dat je een vlotte schrijfstijl hebt en de Nederlandse taal goed beheerst.

Lees verder voor meer over de voorwaarden.

Het kost veel tijd

Het eerste nadeel van zelf schrijven is dat het ontzettend veel tijd kost. Over een artikel schrijven doe ik ongeveer 6 of 7 uur. Je zou dus best een artikel in één dag kunnen schrijven, als je een beetje vlot bent, maar ik weet zeker dat jij ook andere dingen doet op een dag in plaats van alleen maar achter de computer zitten.

Als je zelf teksten gaat schrijven, stel jezelf dan een realistisch en haalbaar doel. Ik heb mezelf bijvoorbeeld als doel gesteld dat ik elke zondag een nieuw artikel publiceer op deze website, zo blijf je gemotiveerd en móét je wel zo goed als elke dag een stuk schrijven. Misschien is het niet mogelijk om élke dag te werken aan je website. Dit is niet erg, zolang je je doelen maar niet uit het oog verliest.

Zomaar teksten schrijven gaat niet werken. Dat kan ik je alvast vertellen. Het is belangrijk om eerst goed zoekwoordenonderzoek te doen, je concurrenten te analyseren en vervolgens zelf betere content te schrijven dan je concurrenten doen.

Je moet meerwaarde bieden voor de website bezoeker en Google, want als jouw website niet relevant is en nauwelijks waarde biedt, waarom zou Google jou dan een topranking geven?

Het is dus uitermate belangrijk dat je teksten én goed leesbaar zijn én een duidelijke opbouw hebben én meerwaarde bieden. Alleen dan geeft Google jou een toppositie.

Met meerwaarde bieden bedoel ik dat jouw teksten meer bieden dan de teksten van jouw concurrent. Bezoek dan ook regelmatig de website van je concurrent om te kijken waar hij/zij steken laat vallen, zodat jij daarvan kan profiteren.

Heeft jouw concurrent bijvoorbeeld geen video’s op zijn website staan? Dan doe jij dat wel.

Heeft jouw concurrent bijvoorbeeld geen vergelijkingstool op zijn website staan? Dan doe jij dat wel. Zo onderscheidt je je van je concurrentie en ziet Google jouw website als belangrijker.

Even kort samengevat: zelf teksten schrijven kost heel veel tijd. Voor een goed artikel ben je al snel langer dan 6 uur bezig. Jouw content moet namelijk wel meerwaarde bieden ten opzichte van jouw concurrent.

Als jij een heel druk leven hebt, is het aan te raden dit uit te besteden. Je hebt eerder gelezen waar en hoe je dit het beste kunt doen.

Tekst moet netjes, duidelijk en uniek zijn

Op het internet staan miljoenen webteksten. De een natuurlijk beter dan de ander, maar feit is wel dat de hoogste posities in Google bezet worden door websites die écht waarde bieden. Deze teksten zijn vrijwel altijd professioneel geschreven en bevatten nauwelijks (spel)fouten.

Bij het schrijven van teksten is het natuurlijk belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst als je in het Nederlands gaat schrijven. Bij een andere taal is dit niet anders. Er is niets vervelender dan een tekst lezen vol spel-, grammaticale, en/of interpunctiefouten. Althans, dat is mijn mening, hoewel ik hier vast niet de enige in zal zijn. 😉

Als jij de Nederlandse taal niet goed (genoeg) beheerst, is het misschien verstandig om eerst een cursus of iets dergelijks te volgen voordat je gaat schrijven, om fouten te voorkomen. Voor de lezer is het veel fijner om een vlotte, mooi vormgegeven tekst te lezen dan een tekst vol fouten en die niet lekker loopt.

Zoals ik eerder in het artikel al even had vermeld; ik heb hier geen problemen mee, want ik ben altijd al goed geweest in teksten schrijven en de spelling van de Nederlandse taal. Ik heb dus meestal geen moeite met vlotlopende teksten schrijven. Maar waar het bij mij mis gaat is creativiteit. Waar ik veel moeite mee heb is zelf dingen verzinnen, hoewel dit wel steeds beter is geworden de laatste jaren.

Ook creativiteit kan best belangrijk zijn bij het schrijven van teksten, want je wilt je immers onderscheiden van je concurrenten. Dus kan het soms erg helpen als jij heel creatief bent, want dan ontwikkel je makkelijk een eigen schrijfstijl, waarmee je je onderscheidt van je concurrenten.

Daarnaast is een duidelijke en logische opbouw van je teksten belangrijk. Vrijwel iedereen weet wel dat een tekst begint met een inleiding, waarna de kern volgt en het eindigt met het slot. Zo zitten ook webteksten in elkaar.

In de inleiding vertel je in ongeveer 100 tot 200 woorden waar je het in de tekst over gaat hebben en kom je vaak met een vraag of probleem die later in de tekst beantwoord of opgelost gaat worden.

In de kern van het artikel vertel je alles over het onderwerp wat je wilt vertellen en beantwoord je de vraag of los je het probleem op met als optie om daarbij een e-book of cursus aan te bieden.

In het slot blik je vervolgens kort terug op wat je in het artikel hebt behandeld.

Ten slotte moet je rekening houden met wat voor tekst je wilt schrijven. Er zijn namelijk blogartikelen en productomschrijvingen. Bij affiliate marketing zijn ze beide belangrijk, want je gaat producten promoten én je gaat informatieve blogartikelen schrijven over bijvoorbeeld ‘Wat is affiliate marketing?’.

Het verschil tussen een productomschrijving en een blogartikel is dat een productomschrijving overtuigend en feitelijk is. Een blogartikel is informatief die problemen van de doelgroep oplost.

Je kunt je niet alleen onderscheiden van je concurrenten door een eigen unieke schrijfstijl te ontwikkelen, maar nog belangrijker is het om unieke en relevante content te schrijven met uitgebreide teksten. Als je deze twee elementen combineert, heb jij straks gegarandeerd monstercontent die ongetwijfeld hoog scoort in Google.

Korte samenvatting: je tekst mag zo min mogelijk taalfouten bevatten, moet een duidelijke en logische opbouw hebben en moet uniek, relevant en het liefst ook met jouw eigen schrijfstijl geschreven zijn.

Kennis is macht

Voordat je zelf gaat schrijven en je hebt geen idee hóé je moet schrijven, gaat het natuurlijk niet goed. Lees je daarom goed in door content van concurrenten te lezen en als het mogelijk is een cursus te volgen. Zo leer je alles wat je moet weten om een kwalitatief goed artikel te kunnen schrijven.

Dit geldt natuurlijk voor alles. Als je niet weet wát je moet doen, hóé je het moet doen en wáárom je het doet, wordt het natuurlijk geen succes. Er wordt niet voor niets gezegd: ‘Kennis is macht’.

Voordat je gaat schrijven, lees je in. Lees een zo groot mogelijke hoeveelheid tekst, zodat je weet wat welke elementen een bepaalde tekst zo goed maken.

Conclusie

In dit artikel heb je gelezen wat affiliate marketing uitbesteden inhoudt, de voor- en nadelen ervan, de gemiddelde kosten en las je over zelf teksten schrijven.

Ik hoop dat je wat in dit artikel hebt gehad en de keuze voor jezelf maakt of je (een deel van) je teksten gaat uitbesteden of dat je ze zelf gaat schrijven.

Veel schrijfplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s