Wie is Jacko Meijaard? Dit is zijn inspirerende verhaal

Er zijn miljoenen mensen van over de hele wereld die een eigen affiliate-project hebben. Ook in Nederland zijn dit er steeds meer.

Zo’n 10 jaar geleden had vrijwel niemand nog van dit verdienmodel gehoord, maar tegenwoordig maken zowel bedrijven als individuen gebruik van affiliate marketing. Niet zo gek als je alle voordelen van affiliate marketing kent.

Één van de bekendste affiliate marketeers in Nederland is niemand minder dan Jacko Meijaard. Hij wordt weleens dé affiliate marketing-expert van Nederland genoemd en in dit artikel lees je waarom.

Je leest wie Jacko Meijaard is, hoe zijn leven er nu uit ziet, hoe zijn leven er vóór dat hij begon met affiliate marketing begon uit zag, mijn ervaringen met hem, ervaringen van anderen én je leest over zijn toekomstplannen.

Lees snel verder!

In dit artikel

  1. Wie is Jacko Meijaard?
    1. Het dagelijks leven van Jacko
    2. Hoeveel verdient Jacko met affiliate marketing?
  2. Mijn ervaringen met Jacko
  3. Ervaringen van anderen
  4. Ook starten met affiliate marketing? Check zijn videocursus!
  5. Conclusie

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard komt uit het Zeeuwse Yerseke, waar hij nog niet zo lang geleden een nieuw groot huis heeft gekocht.

Jacko Meijaard

In zijn jeugd gamede hij best veel en wist hij niet goed wat hij wilde in zijn leven. Hij begon aan de HBO-opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, maar hij wist eigenlijk al meteen dat hij niks met journalistiek wilde doen.

Voor die opleiding zat hij veel op zijn laptop. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag bij hem opkwam of hij daar iets mee kon doen. Hij begon op het internet te zoeken naar manieren om online geld te verdienen en uiteindelijk ontdekte hij affiliate marketing.

Hij stopte met zijn opleiding, ging zich verdiepen in affiliate marketing en ging vervolgens zijn eigen website bouwen.

Echter was affiliate marketing toendertijd nog onbekend. Het was bij lange na niet zo populair als het nu is.

Letterlijk niemand in zijn omgeving geloofde dat hij dat kon en ze lachten hem zelfs een beetje uit. Ze zeiden dat hij beter zijn studie kon afmaken en een baan kon zoeken, in plaats van dat hij zich bezighield met ‘onbekende’ dingen waarvan niemand ooit had gehoord.

Jacko had daarnaast niemand die hem kon helpen, want toen waren er nou eenmaal weinig affiliate marketeers.

Hij heeft alle fouten gemaakt die je kunt maken, mede omdat hij alles alleen moest doen.

Jacko is geïnterviewd door het AD, in de rubriek ‘4-urige werkweek’. Hier vertelde hij onder andere: ‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’. Ook lees je dat hij maar liefst 25 (!) websites heeft die allemaal geld voor hem genereren en hij allemaal moet onderhouden.

Jacko is de eigenaar en oprichter van de bekende website met community Internetsuccesgids.nl. Zijn doel met die website is om zo veel mogelijk mensen op weg te helpen met affiliate marketing. Daarnaast publiceert hij nog steeds élke week nieuwe content op die website, die ondertussen bol staat van de informatie met meer dan 600 blogartikelen!

Ook kun je op zijn website zijn verhaal lezen onder het kopje ‘Mijn verhaal’. Hier vertelt hij dat hij 100% vrij is dankzij het internet en jou wilt helpen dit óók te realiseren.

Ten slotte heeft hij nog een eigen videocursus waarin hij jou stap voor stap uitlegt hoe je een winstgevende affiliate-website opzet. Lees verder voor meer hierover.

Bekijk onderstaande video eens om van Jacko zelf te horen hoe hij is begonnen met affiliate marketing.

Het dagelijks leven van Jacko

Eerder in dit artikel las je dat Jacko nog niet zo lang geleden een nieuw groot huis heeft gekocht in Yerseke. Ik heb foto’s van dit huis gezien en ik kan je vertellen: het is prachtig. Het heeft een enorme tuin met herten en ook het huis zelf is niet bepaald klein. Hij woont er dan ook met veel plezier.

Naast zijn huis, heeft hij ook een flinke bankrekening. Ook hier hoeft hij niet over te klagen. Daar lees je straks meer over.

Het mooie van affiliate marketing is dat het geld én vrijheid genereert. Jacko geeft vaak als voorbeeld dat je op een warme maandagmiddag zomaar naar het strand kunt gaan zonder consequenties.

Dat is het leven dat iedereen wel wilt leven toch? Het verschil is dat veruit het grootste deel van de bevolking hier alleen maar over droomt, terwijl Jacko het realiteit heeft gemaakt. Hoe? Niet dromen, maar doen!

Jacko leeft het leven zoals hij dat zelf wilt. Hij kan volledig zelf zijn tijd indelen, is van niemand afhankelijk en kan op elk moment van de dag doen waar hij op dat moment zin in heeft.

Ook jij kan dit realiseren; door vandaag nog met affiliate marketing te starten, ligt dit leven voor jou binnen handbereik.

Ondertussen weet je dat Jacko al meer dan 10 jaar bezig is met affiliate marketing. Hij heeft meer dan 25 websites en verdient veel geld. Toch lijkt hij nog lang niet te willen stoppen. Integendeel: hij heeft in februari 2022 een compleet nieuw project gelanceerd. Hij is namelijk mede-eigenaar van de gloednieuwe crypto exchange Bitocol!

Het logo van Bitocol

Een crypto exchange is een platform waar je cryptomunten (bijvoorbeeld Bitcoin) kunt kopen, verkopen en bewaren.

Je kunt je voorstellen dat dit best veel tijd kost om te onderhouden. Zeker naast die 25 websites die hij ook nog heeft. Hij zal dus wat minder vrije tijd hebben, maar zijn inkomen zal er hoogstwaarschijnlijk flink door stijgen.

Maar hij doet zeker niet alles zelf. Jacko besteedt veel werkzaamheden van zijn websites uit, zodat hij minder hoeft te doen terwijl zijn inkomsten stijgen.

Hoeveel verdient Jacko met affiliate marketing?

Nu gaan we wat dieper in op het inkomen van Jacko, want daar is niet heel veel over bekend.

In 2020 had Jacko als doel om minimaal 1 miljoen euro winst te behalen. Of hij dat echt gehaald heeft weet ik niet, maar het zal me niets verbazen als dit daadwerkelijk zo is. Hij verdient namelijk duizenden euro’s per dag.

Kijk maar even naar onderstaand bedrag.

Voor de meeste mensen een bedrag waar ze een hele maand of langer voor moeten werken, terwijl Jacko het binnen één dag verdient!

En dan te bedenken dat dit alleen nog maar zijn PayPro is, dus dan zijn andere affiliate netwerken en inkomsten nog niet eens meegerekend!

Hij verdient tienduizenden euro’s per maand, maar hij wil altijd meer, zegt hij. Hij geeft dan als argument dat een topsporter ook niet gaat stoppen omdat hij ‘er al is’. Daar zit ook wel wat in natuurlijk. Je mag dus best verwachten dat Jacko misschien wel élk jaar een miljoen gaat verdienen!

Mijn ervaringen met Jacko

Misschien ben je wel geïnteresseerd in mijn ervaringen met Jacko. Daarom heb ik daarover geschreven.

Lees verder.

De reden dat ik ben begonnen met affiliate marketing is Jacko Meijaard. Hij begon mij namelijk te volgen op Instagram. Ik ging hem terug volgen en scrolde door zijn account en werd hier enthousiast van, want hier is ontzettend veel te vinden over affiliate marketing.

Op dat moment had ik nog geen bijbaantje en was ik op zoek naar manieren om geld te verdienen, dus kwam het als geroepen.

Ik ging mij er in verdiepen, en ontdekte zo niet alleen affiliate marketing, maar ook andere online ‘verdienmodellen’, zoals enquêtes, EuroClix en dropshipping bijvoorbeeld. Er ging een wereld voor mij open, want de 15-jarige ik had nooit verwacht dat geld verdienen op het internet mogelijk was.

Allemaal dankzij Jacko Meijaard dus. Ik ben hem er dan ook dankbaar voor. 😉

Nadat ik op het internet ging zoeken schafte ik de videocursus van Jacko aan. Deze was enorm waardevol voor mij, waardoor ik daarna meteen aan de slag kon met mijn eerste website die ondertussen niet meer bestaat. Meer over die videocursus lees je straks.

Ondertussen ben ik ongeveer anderhalf jaar bezig met affiliate marketing en wilde ik in 2021 een zogeheten ‘Clarity Call’ inplannen met Jacko. Echter was dit niet mogelijk omdat ik te jong was.

Daarna kwam ik bij een andere coach uit, genaamd Jerik van Nuenen. Hij is de oprichter van de Puur Mindset Academy, maar dat is een ander verhaal.

Het fijne aan Jacko is dat hij altijd beschikbaar is voor vragen, maar dus ook voor dingen als podcasts en interviews. Het is dan ook gewoon een nuchtere en beleefde man die met beide benen op de grond blijft staan en hard blijft werken.

Maar, de Clarity Call heb ik niet gehad. Wat het voordeel is van zo’n Call, is dat je in de ‘10K Club’ komt, wat inhoudt dat Jacko en zijn team jou gaan coachen met jouw affiliate-project.

Bekijk onderstaande video eens over de ‘10K Club Klantenborrel’.

Ik kan dus niet vertellen hoe Jacko zijn Call’s en coaching zijn, dus mijn ervaringen met hem zijn niet helemaal compleet.

Toch kan ik wel een cijfer geven voor wat ik tot nu toe van Jacko heb geleerd. Dat is namelijk behoorlijk wat. Dat consistentie belangrijk is bijvoorbeeld, maar vooral dat je actie moet ondernemen als je iets wilt bereiken.

Mijn sterbeoordeling van mijn ervaringen met Jacko tot nu toe is een 4 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Ervaringen van anderen

Zijn anderen ook zo enthousiast over Jacko? Laten we daar nu eens naar kijken.

Dat is niet moeilijk, want er zijn tientallen reviews te vinden over Jacko’s videocursus en Jacko zelf. Ze zijn vrijwel allemaal positief, dus dat zegt ook wel wat over Jacko en zijn cursus.

Toch zijn er ook veel mensen die zeggen dat hij een oplichter is. Op zich is dit niet heel vreemd, gezien wat hij allemaal in bezit heeft (mooie auto, groot huis) en geld verdient op het internet. Volgens veel mensen is geld verdienen via het internet helemaal niet mogelijk, dus zien ze affiliate marketing en Jacko al snel als een ‘scam’.

Dit is natuurlijk niet terecht, want je kunt wel degelijk veel geld verdienen op het internet. Jacko is dus zeker geen oplichter en het enige wat hij wil, is dat jij slaagt met jouw affiliate-project.

Neem bijvoorbeeld de website Hetinkomenvan.nl. Hij zegt dat Jacko professioneel is en dat dit voor vertrouwen zorgt. Dit is ook iets wat ik heb ervaren.

Op de website Reviewhuis.nl valt te lezen dat Jacko niet graag opschept over zichzelf en nakomt wat hij belooft. Hoe succesvol hij ook is, hij blijft met beide benen op de grond. Daar kan ik me zeker in vinden.

Op beide websites zijn de ervaringen met Jacko positief.

Ook starten met affiliate marketing? Check zijn videocursus!

We komen zo langzamerhand bij het einde van dit artikel. We gaan het alleen nog hebben over de videocursus die Jacko ontwikkeld heeft: de Affiliate Marketing Revolutie. Deze cursus kun je promoten op het affiliate netwerk PayPro.

De videocursus van Jacko Meijaard: de AMR

Ik ga hier niet precies uitleggen wat je moet doen en dergelijke. Dat doe ik in mijn uitgebreide review die in de komende weken online zal komen.

In de cursus leer je stap voor stap alles over hoe je een winstgevende affiliate website opbouwt. Jacko legt het eenvoudig uit en geeft ook voorbeelden.

De videotraining bestaat uit modules. Zo heb je module 1 t/m 7, maar ook Inspratie en Motivatie en Teksten uitbesteden. Kijk maar even naar onderstaande afbeelding om te kijken hoe dit er uit ziet.

De modules

Als je vervolgens klikt op zo’n module, dan komen er verschillende video’s in beeld. Bekijk alle video’s en jij weet straks óók alles over affiliate marketing!

Deze videocursus kost maar €47,- en dat is geen geld. Daar komt nog bij dat Jacko best vaak kortingen geeft op de AMR. Een koopje dus, zeker als je het via je eigen affiliate link doet.

De Affiliate Marketing Revolutie wordt eigenlijk altijd wel als enorm waardevol ervaren en er zijn dan ook veel mensen die zeggen dat Jacko het voor veel meer dan €47,- kan verkopen. Toch houdt Jacko vast aan dit schappelijke bedrag, omdat hij alleen maar wilt dat zoveel mogelijk mensen slagen met affiliate marketing.

Wil je de cursus aanschaffen? Klik dan snel op de knop hieronder voor een welkomstaanbieding!

Let op: de welkomstaanbieding is slechts tijdelijk en zal binnenkort verlopen.

Conclusie

In dit artikel heb je gelezen wie Jacko Meijaard is, hoe zijn leven er uit ziet, mijn ervaringen met hem, ervaringen van anderen en heb je een stukje gelezen over zijn videocursus en zijn inkomen.

Ik hoop dat zijn verhaal jou heeft gemotiveerd om ook te starten met affiliate marketing, want ook jij kunt succesvol worden en geld verdienen via het internet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s