Wie is Jacko Meijaard? Dit is zijn inspirerende verhaal

Affiliate marketing is hot. Ook in Nederland.

Inmiddels zijn er duizenden mensen in Nederland dagelijks bezig met dit online verdienmodel. Maar dat was vijftien jaar geleden wel anders.

Zo’n 15 jaar geleden had vrijwel niemand nog van dit verdienmodel gehoord, maar tegenwoordig zijn zowel bedrijven als duizenden individuen actief in de affiliate marketing wereld.

Één van de bekendste affiliate marketeers in Nederland is niemand minder dan Jacko Meijaard. Hij wordt niet voor niets de affiliate marketing-expert van Nederland genoemd en in dit artikel lees je waarom.

Je leest wie Jacko Meijaard is, hoe zijn leven er nu uit ziet, hoe zijn leven er vóór dat hij begon met affiliate marketing begon uit zag, mijn ervaringen met hem, ervaringen van anderen én je leest over zijn toekomstplannen.

Lees snel verder en ontdek wie Jacko Meijaard is en hoe ook jij succesvol kunt worden met affiliate marketing!

In dit artikel

 1. Wie is Jacko Meijaard?
  1. Het dagelijks leven van Jacko
  2. Zijn boek de Laptop Lifestyle
  3. Het project Bitocol
  4. Ook starten met affiliate marketing? Check Jacko’s waardevolle videocursus!
   1. Dit leer je in de AMR
   2. Wat vinden ik en anderen?
 2. Hoeveel verdient Jacko met affiliate marketing?
 3. Mijn ervaringen met Jacko
 4. Ervaringen van anderen
 5. Conclusie

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard komt uit het Zeeuwse Yerseke, waar hij een aantal jaar geleden een nieuw groot huis heeft gekocht. Zelfs met hertjes in de tuin!

Nu is Jacko Meijaard succesvol en is hij zelfs de magische grens van één miljoen euro gepasseerd!

Dit voornamelijk door affiliate marketing, maar hij heeft ook andere inkomstenbronnen. Zo heeft hij een crypto exchange genaamd Bitocol en heeft hij een eigen boek geschreven.

Daarnaast heeft nog een online cursus ontwikkeld om beginnende affiliate marketeers op weg te helpen.

Later lees je meer over zijn creaties.

Maar zijn succes is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen.

Jacko Meijaard

In zijn jeugd gamede hij best veel en wist hij niet goed wat hij wilde in zijn leven.

Hij begon aan de HBO-opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, maar hij wist eigenlijk al meteen dat hij niks met journalistiek wilde doen.

Voor die opleiding zat hij veel op zijn laptop. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag bij hem opkwam of hij daar iets mee kon doen.

Hij begon op het internet te zoeken naar manieren om online geld te verdienen en uiteindelijk ontdekte hij affiliate marketing.

Hij stopte met zijn opleiding, ging zich verdiepen in affiliate marketing en ging vervolgens zijn eigen website bouwen.

Echter was affiliate marketing toendertijd nog onbekend. Het was bij lange na niet zo populair als het nu is.

Niemand in zijn omgeving geloofde dat hij dat kon en ze lachten hem zelfs een beetje uit. Ze zeiden dat hij beter zijn studie kon afmaken en een baan kon zoeken, in plaats van dat hij zich bezighield met ‘onbekende’ dingen waarvan niemand ooit had gehoord.

Jacko had niemand die hem kon helpen, want toen waren er nou eenmaal weinig affiliate marketeers.

Hij heeft alle fouten gemaakt die je kunt maken, mede omdat hij alles alleen moest doen.

Echter hebben deze fouten hem gemaakt tot wie hij nu is: de grootste en bekendste affiliate marketeer van Nederland!

Jacko is geïnterviewd door het AD, in de rubriek ‘4-urige werkweek’. Hier vertelde hij onder meer: ‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’.

Ook lees je dat hij maar liefst 25 (!) websites heeft die allemaal geld voor hem genereren en hij allemaal moet onderhouden.

Jacko is de eigenaar en oprichter van de bekende website met snel groeiende community Internetsuccesgids.nl.

Zijn doel met die website is om zo veel mogelijk mensen op weg te helpen met affiliate marketing. Daarnaast publiceert hij nog steeds elke week nieuwe content op die website, die ondertussen bol staat van de waardevolle informatie met meer dan 600 blogartikelen!

Ook kun je op zijn website zijn verhaal lezen onder het kopje ‘Mijn verhaal’. Hier vertelt hij dat hij 100% vrij is dankzij het internet en jou wilt helpen dit óók te realiseren.

Bekijk onderstaande video eens waarin Jacko zelf vertelt hoe hij in aanraking is gekomen met affiliate marketing en hoe hij dit heeft kunnen opschalen tot zijn enorme inkomen die hij vandaag de dag verdient.

Het dagelijks leven van Jacko

Eerder in dit artikel las je dat Jacko nog niet zo lang geleden een nieuw groot huis heeft gekocht in Yerseke. Ik heb foto’s van dit huis gezien en ik kan je vertellen: het is prachtig. Het heeft een enorme tuin met herten en ook het huis zelf is niet bepaald klein. Hij woont er dan ook met veel plezier.

Naast zijn huis, heeft hij ook een flinke bankrekening. Ook hier hoeft hij niet over te klagen. Later in dit artikel lees je meer over zijn (geschatte) inkomen.

Het mooie van affiliate marketing is dat het geld én vrijheid genereert. Jacko geeft vaak als voorbeeld dat je op een warme maandagmiddag zomaar naar het strand kunt gaan zonder consequenties.

Dat is het leven dat iedereen wel wil leven toch? Het verschil is dat veruit het grootste deel van de bevolking hier alleen maar over droomt, terwijl Jacko het realiteit heeft gemaakt.

Hoe? Niet dromen, maar doen!

Jacko leeft zijn leven zoals hij dat zelf wil. Hij kan volledig zelf zijn tijd indelen, is van niemand afhankelijk en kan op elk moment van de dag doen waar hij op dat moment zin in heeft.

Ook jij kan dit realiseren; door vandaag nog met affiliate marketing te starten, ligt dit leven ook voor jou binnen handbereik.

Ondertussen is Jacko al bijna 20 jaar bezig met affiliate marketing. Hij heeft meer dan 25 websites en verdient veel geld.

Je kunt hem dus gerust de affiliate marketing-expert noemen!

Toch lijkt hij nog lang niet te willen stoppen. Integendeel: hij heeft in februari 2022 een compleet nieuw project gelanceerd. Hij is namelijk mede-eigenaar van de gloednieuwe crypto exchange Bitocol!

Verder is Jacko dagelijks bezig met het coachen van zijn ‘leerlingen’ om, net als hij, een inkomen op te bouwen op het internet, lanceert hij regelmatig nieuwe video’s en kortingsacties voor zijn videocursus, heeft hij een boek geschreven en organiseert hij een enkele keer per jaar een ledenborrel voor de leden van zijn AMR-forum.

Ten slotte gaat hij natuurlijk weleens uit eten en een dagje uit. Vaak doet hij dit met vrienden of kennissen, waarvoor hij natuurlijk betaalt!

Zijn boek de Laptop Lifestyle

Jacko heeft een boek geschreven. Deze is begin 2020 uitgekomen en heeft als titel ‘De Latop Lifestyle’.

De titel verklapt het een beetje, maar het boek gaat over het opbouwen van een online inkomen door middel van affiliate marketing.

Jacko gaat in dit boek uitleggen wat zijn ‘geheime’ methode is om minimaal 10K+ per maand te verdienen.

Hij vertelt letterlijk hoe je een volledig inkomen kunt verdienen met alleen je laptop!

Laptop Lifestyle Jacko Meijaard

In dit boek komen vrijwel alle onderwerpen binnen affiliate marketing aan bod, behalve de technische aspecten.

Aangezien je in een boek niet de technische kant kunt laten zien (omdat dit om de zoveel tijd verandert en een boek niet), is dit boek met name gericht op de mindset en hoe je doelen kunt stellen om succesvol te worden met affiliate marketing.

De Laptop Lifestyle is dan ook vooral theoretisch, maar het is op een vlotte manier geschreven, waardoor je zelf ook makkelijk aan de slag kunt gaan.

Het boek bestaat uit 19 hoofdstukken en allereerst een voorwoord waarin Jacko je alvast enthousiast maakt en deelt hij een mooie quote van Steve Jobs.

De hoofdstukken zijn als volgt:

 1. Geen toekomst
 2. Met de juiste motivatie is alles mogelijk
 3. Weet waar je naartoe wilt werken
 4. Wat is affiliate marketing?
 5. Ontelbaar veel keuzes
 6. Hoe jij een niche kunt vinden waarin jij jezelf als affiliate overtreft
 7. Jouw site gaat alleen slagen als jij mensen iets geeft dat ze nodig hebben
 8. Je eerste website opzetten
 9. SEO
 10. Leren van anderen
 11. Geen bezoekers, geen inkomsten
 12. Zet niet al je geld op hetzelfde paard en het belang van een traffic strategie
 13. Wees niet bang om te veranderen
 14. Meten is weten
 15. Niet iedere bezoeker is evenveel waard
 16. Hoe slimme funnels de helft van mijn omzet bepalen
 17. Hoe ik mijn winst gebruik om nog meer te winnen
 18. Blijf nieuwsgierig en verwaarloos je projecten niet
 19. Het is nu aan jou

Dit boek is enorm uitgebreid en bevat eigenlijk alles wat je moet weten over affiliate marketing.

Het heeft dan ook al veel goede reviews mogen ontvangen, zoals deze van Léon Gotjé:

Waardering: 5 uit 5.

Jacko heeft met het boek De Laptop Lifestyle een mooie omschrijving gemaakt van wat affiliate marketing nou precies is en wat je er mee kunt bereiken. Het is zo geschreven dat je zelf ook direct zin hebt om onderzoek te gaan doen en met affiliate marketing te beginnen. Het bevat een hele goede theoretische basis, die nergens zo compleet in één middel is samengevat!

Léon Gotjé

Het project Bitocol

Zoals gezegd heeft Jacko ook een eigen crypto exchange gelanceerd in februari 2022. Hij is mede-eigenaar en de lancering was een groot moment voor hem.

Bitocol is een groot platform waar je cryptomunten (zoals bijvoorbeeld Bitcoin) kunt kopen, verkopen en bewaren.

Maar het mooie van Bitocol is ook dat je je ook kunt aanmelden als affiliate, zodat je dit platform op jouw crypto-website kunt gaan promoten!

Hiervoor krijg je 30% van de verdiensten van klanten die jij hebt aangebracht.

Om je aan te melden als affiliate, zul je jezelf op een wachtlijst moeten plaatsen.

Bitocol Jacko Meijaard

Je kunt je voorstellen dat dit best veel tijd kost om te onderhouden. Zeker naast die 25 websites die hij nog heeft.

Maar hij doet zeker niet alles zelf. Jacko besteedt veel werkzaamheden van zijn websites uit aan professionals, zodat hij zelf weinig hoeft te doen terwijl zijn inkomsten blijven stijgen.

De verwachting is dat Bitocol de komende jaren steeds meer gaat groeien.

Wat valt er nog meer te zeggen? Het is een crypto exchange…

Ook starten met affiliate marketing? Check Jacko’s waardevolle videocursus!

Jacko heeft natuurlijk ook een online videocursus ontwikkeld. Deze cursus heet de Affiliate Marketing Revolutie (afgekort de AMR) en wordt als mega waardevol gezien en heeft veel goede reviews mogen ontvangen.

Dit is een videocursus met meer dan 60 video’s waarin Jacko je stap voor stap uitlegt hoe je een winstgevende website opzet door middel van affiliate marketing.

Er komen meerdere belangrijke onderwerpen aan bod in de video’s, zoals het optimaliseren van je afbeeldingen en een stukje mindset.

Ook legt Jacko uitgebreid uit hoe je WordPress of MarkeTheme (een soort WordPress-thema ontwikkeld door Jacko zelf samen met Léon Gotjé) instelt en hier een winstgevende website mee kunt bouwen.

En dat voor een relatief zacht prijsje: €297,- incl. BTW! En dan is er ook nog een Niet goed-geld terug-garantie van 30 dagen. Je loopt dus geen enkel risico!

Kortom: het is een waardevolle cursus voor een prima prijs die de investering zeker waard is. En dat is te zien aan het aantal leden. Maar liefst 25.000 mensen gingen je voor!

En daar zijn heel veel positieve berichten en resultaten van gekomen. Zo zijn er veel mensen die door de tips en informatie in de cursus financieel onafhankelijk zijn geworden en in het buitenland wonen.

Ook zijn er dagelijks mensen die op het forum delen dat ze hun eerste commissie hebben verdiend. Want ook dat is een voordeel van deze cursus: je komt op een forum terecht met like-minded mensen met dezelfde doelen als jij waar je vragen aan kunt stellen en mee in contact kunt komen.

De mooiste verhalen zie je voorbij komen op dit forum.

Maar wat leer je eigenlijk allemaal in deze videocursus?

Dit leer je in de AMR

De AMR bestaat in totaal (in april 2023) uit meer dan 60 video’s opgedeeld in 16 modules.

Hieronder leg ik per module uit wat je gaat leren of wat er besproken wordt.

 1. Bekijk dit eerst. Een welkomst message waarin Jacko vertelt wat je van de cursus kunt verwachten en hoe het werkt.
 2. Inspiratie en Motivatie. Een waardevolle module voor jouw mindset waarin je geïnspireerd en gemotiveerd wordt.
 3. Module 1 ‘Starten met affiliate marketing’. De basis van affiliate marketing. Er wordt onder andere verteld wat affiliate marketing is, hoe je je aanmeld bij het affiliate netwerk Daisycon en hoe je een domeinnaam registreert. Verder wordt er verteld over Marketheme, een WordPress thema ontwikkeld door Léon Gotjé en Jacko.
 4. Module 2 ‘Website inrichten’. In deze module ga je jouw website inrichten. Zo wordt uitgelegd hoe je menuknoppen aanmaakt, hoe je je homepagina bewerkt en hoe je de footer van je website inricht. Daarnaast vertelt Jacko dat je geen ‘kermis’ van je website moet maken (oftewel: niet te veel verschillende kleuren gebruiken en één lettertype aanhouden) en hoe je het logo op je website aanpast.
 5. Module 3 ‘Hoog scoren in Google’. De titel van deze module zegt het al: je gaat je website en content zo inrichten dat het hoog in Google kan scoren. Je gaat je focussen op SEO. Jacko legt in deze module uit hoe je een blogbericht schrijft, hoe je een uitgelichte afbeelding toevoegt en hoe je het beste een artikel kunt vormgeven.
 6. Module 4 ‘Website live zetten’. Ook de titel van deze module spreekt voor zich: je gaat je website online zetten. Dit houdt in dat je afbeeldingen en knoppen gaat toevoegen aan jouw content. Daarnaast vertelt Jacko hoe je bezoekers aanspoort daadwerkelijk op die knop te klikken.
 7. Module 5 ‘Meten is weten’. De titel van deze module is misschien een beetje vaag. Toch is het wel een enorm belangrijke module, ondanks dat hij maar één video bevat. Dat is omdat Jacko in deze video uitlegt hoe je Google Analytics instelt, zodat je SEO-gegevens van je website kunt meten, zoals het aantal bezoekers, waar die bezoekers vandaan komen en hoelang ze op jouw website verblijven. Zeer belangrijke informatie dus.
 8. Module 6 ‘Puntjes op de i’. In deze module ga je zo’n beetje de laatste werkzaamheden van jouw website uitvoeren. Denk hierbij aan categorieën toevoegen, breadcrumbs (broodkruimels) activeren en een CTA menu toevoegen.
 9. Module 7 ‘Afronding’. In deze laatste module ga je leren hoe je nieuwe artikelen toevoegt en kunt schrijven en legt Jacko uit hoe je een gratis Clarity Call inplant.
 10. Instructie 1 ‘Je website zonder Marketheme’. In deze eerste instructievideo’s leer je hoe je een domeinnaam en hosting registreert en hoe je WordPress installeert (voor het geval je geen Marketheme gaat gebruiken).
 11. Instructie 2 ‘WordPress goed instellen’. De titel zegt het al: je gaat WordPress instellen. Jacko gaat jou uitleggen hoe je de algemene instellingen van WordPress aanpast, hoe je pagina’s en artikelen maakt en hoe je je thema kunt veranderen.
 12. Instructie 3 ‘Google is je vriend’. In deze module gaat Jacko veel dieper in op SEO. Hij vertelt jou hoe je zoekwoorden vindt, wat SEO is en vertelt hij over een SEO-analyse.
 13. Instructie 4 ‘Geld verdienen met je website’. In deze module ga je leren hoe je het verdienmodel van affiliate marketing toepast op jouw website en hoe je meerdere berichten kunt toevoegen.
 14. Instructie 5 ‘The money is in the list’. Deze module is eigenlijk een verlenging van de vorige module, maar richt zich volledig op e-mail marketing. Jacko gaat jou uitleggen wat e-mail marketing is en hoe je dit toepast.
 15. Instructie 6 ‘Leads scoren’. Deze voorlaatste module zorgt ervoor dat jij straks alles weet over LeadPages en LeadBox. Ten slotte vertelt Jacko hoe je een ‘Thank you page’ instelt via Enormail.
 16. Teksten uitbesteden. Deze allerlaatste module bevat één video waarin Jacko alles uitlegt wat met het uitbesteden van teksten te maken heeft.
Wat leer je in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard?
Bron: Internetsuccesgids.nl

Wat vinden ik en anderen?

Er zijn enorm veel positieve reviews over de cursus te vinden op internet. Neem bijvoorbeeld deze:

Waardering: 5 uit 5.

Zelf heb ik de training als zeer positief ervaren. Deze relatief kleine investering is voor mij het begin van iets heel groots geworden. Niet alleen als het gaat om financiële vrijheid, maar ook – en misschien wel vooral – als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Piet Hein Bouwkamp

Waardering: 5 uit 5.

Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook nog echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoeft niet, daar wordt je vrij in gelaten.

Frank Smolders

Ik begon in oktober 2020 met de Affiliate Marketing Revolutie. Ik wist toen nog heel weinig van affiliate marketing en ik dacht er op dat moment veel te makkelijk over, ook na het bekijken van de video’s.

Jacko laat affiliate marketing heel makkelijk lijken, terwijl dat in principe helemaal niet zo is.

Ik heb ervaren dat affiliate marketing veel van jouw kostbare tijd zal innemen, zeker in het begin. Echter benoemt Jacko dit geen moment in de cursus. Dat vind ik een minpunt.

Toen ik met de AMR begon wist ik dus heel weinig van affiliate marketing af. Toch was mijn kennis na het bekijken van alle video’s groot genoeg om mijn eigen website te starten. Die website bestaat nu niet meer en was zeker geen succes.

Mijn kennis van affiliate marketing was nog niet groot genoeg, zo bleek.

Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard

Met alleen de videocursus redde ik het dus niet. Ik had meer kennis over bijvoorbeeld SEO nodig voordat ik succesvol kon worden.

Dit is nu wel verbeterd. Jacko heeft nu veel meer video’s dan in 2020, dus er is verbetering zichtbaar. Dat belooft veel voor de toekomst en zorgt ervoor dat deze cursus nog waardevoller is geworden dan hij al was.

Uiteindelijk ben ik zeer blij dat ik ben begonnen met dit avontuur en de cursus heb aangeschaft, want naast het geld dat ik heb verdiend, heb ik me ook op persoonlijk vlak ontwikkeld. En dat voor maar €297,-! Het is de investering meer dan waard.

Al met al ben ik tevreden met de AMR, al zijn er een paar puntjes van kritiek (zie nadelen eerder in dit artikel). Ik raad jou dan ook aan om deze cursus aan te schaffen, want ik gun jou ook financiële onafhankelijkheid en 100% vrijheid.

Ik geef de Affiliate Marketing Revolutie een sterbeoordeling van 4,5 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Wil je graag meer weten over deze cursus? Bekijk dan onderstaande video en lees mijn review waarin ik uitgebreid in ga op wat je precies leert en nog veel meer. Wat is de Affiliate Marketing Revolutie? Uitgebreide review van de cursus die je leven gaat veranderen!

Wil je de cursus graag kopen? Klik dan op onderstaande knop en koop het eenmalig met maar liefst €250,- korting!

Let op: de korting duurt nog maar een paar uur en is maar eenmalig. Twijfel dus niet te lang en koop de cursus nu voor maar €47,-!

Hoeveel verdient Jacko met affiliate marketing?

Nu gaan we wat dieper in op het inkomen van Jacko, want daar is niet heel veel over bekend. Logisch natuurlijk, want niemand laat natuurlijk zomaar zijn financiële situatie zien aan de buitenwereld.

Toch is er wel het een en ander bekend gemaakt, door Jacko zelf.

In 2020 had Jacko als doel om minimaal 1 miljoen euro winst te behalen. Of hij dat echt gehaald heeft is niet bekend, maar het zal me niets verbazen als dit daadwerkelijk zo is. Hij verdient namelijk duizenden euro’s per dag en, volgens Jacko zelf, minimaal 10K+ per maand.

Kijk maar even naar onderstaand bedrag.

Inkomen Jacko Meijaard.

Voor de meeste mensen is dit een bedrag waar ze een hele maand of langer voor moeten werken, terwijl Jacko het binnen één dag verdient!

En dan te bedenken dat dit alleen nog maar zijn PayPro-saldo is, dus dan zijn andere affiliate netwerken en inkomsten nog niet eens meegerekend!

Hij verdient tienduizenden euro’s per maand, maar hij wil altijd meer, zegt hij.

Hij geeft dan als argument dat een topsporter ook niet gaat stoppen omdat hij ‘er al is’. Daar zit ook wel wat in natuurlijk.

Het kan zomaar zo zijn dat Jacko nu elk jaar een miljoen gaat verdienen!

Mijn ervaringen met Jacko

De reden dat ik ben begonnen met affiliate marketing is Jacko Meijaard. Hij begon mij namelijk te volgen op Instagram.

Ik ging hem terug volgen, scrolde door zijn account en werd hier enthousiast van, want hier is ontzettend veel te vinden over affiliate marketing.

Op dat moment had ik (nog) geen bijbaantje en was ik op zoek naar manieren om geld te verdienen, dus zo begon mijn avontuur.

Ik ging mij er in verdiepen, en ontdekte zo niet alleen affiliate marketing, maar ook andere online ‘verdienmodellen’, zoals enquêtes, EuroClix en dropshipping bijvoorbeeld.

Er ging een wereld voor mij open, want de 15-jarige ik had nooit verwacht dat geld verdienen op het internet mogelijk was.

Nadat ik op het internet ging zoeken schafte ik de videocursus van Jacko aan. Deze was enorm waardevol voor mij, waardoor ik daarna meteen aan de slag kon met mijn eerste website die ondertussen niet meer bestaat.

Deze website was namelijk van dermate lage kwaliteit, dat ik zelfs als beginner al zag dat het nooit succesvol ging worden.

Ondertussen ben ik ongeveer twee jaar bezig met affiliate marketing en wilde ik in 2021 een zogeheten ‘Clarity Call’ inplannen met Jacko. Echter was dit niet mogelijk omdat ik te jong was.

Hiervoor moet je namelijk 18 jaar of ouder zijn. En dat was ik destijds nog niet.

Daarna kwam ik bij een andere coach uit, genaamd Jerik van Nuenen. Hij is de oprichter van de Puur Mindset Academy, waar hij mensen helpt met hun mindset en hen begeleidt richting hun mooiste leven.

Het fijne aan Jacko is dat hij altijd beschikbaar is voor vragen, maar ook voor dingen als podcasts en interviews. Het is dan ook gewoon een nuchtere en beleefde man die met beide benen op de grond blijft staan en hard blijft werken, ondanks zijn ongekende succes.

Maar de Clarity Call heb ik niet gehad. Wat het voordeel is van zo’n Call, is dat je in de ‘10K Club’ komt, wat inhoudt dat Jacko en zijn team jou persoonlijk gaan coachen met het opbouwen van een succesvolle affiliate business.

Daarnaast kom je in een omgeving terecht met like-minded mensen die elkaar helpen en inspireren.

Bekijk onderstaande video eens over de 10K Club klantenborrel in 2019, die Jacko eens in het jaar organiseert met zijn team.

Ook jij kunt aanwezig zijn bij zo’n klantenborrel door allereerst de AMR aan te schaffen en later een Clarity Call in te plannen met Jacko.

Wat mij het meeste is bijgebleven en wat een bekende uitspraak is van Jacko, is dat je nooit moet opgeven als je iets wilt bereiken. Dit probeert hij constant over te brengen op zijn volgers, klanten en coachees.

Mijn sterbeoordeling van mijn ervaringen met Jacko tot nu toe is een 4 uit 5.

Dit omdat ik geen Call heb gehad met Jacko, waardoor mijn ervaringen met hem nog niet compleet zijn.

Waardering: 4 uit 5.

Ervaringen van anderen

Zijn anderen ook zo enthousiast over Jacko? Laten we daar nu eens naar kijken.

Dat is niet moeilijk, want er zijn tientallen reviews te vinden over Jacko’s videocursus en Jacko zelf. Ze zijn vrijwel allemaal positief, dus dat zegt ook wel wat over Jacko en zijn cursus.

Toch zijn er ook veel mensen die zeggen dat hij een oplichter is. Op zich is dit niet heel vreemd, gezien wat hij allemaal in bezit heeft (mooie auto, groot huis) en geld verdient op het internet.

Volgens veel mensen is geld verdienen via het internet helemaal niet mogelijk, dus zien ze affiliate marketing en Jacko al snel als een ‘scam’.

Dit is natuurlijk niet terecht, want je kunt wel degelijk veel geld verdienen op het internet. Jacko is dus zeker geen oplichter en het enige wat hij wil, is dat jij slaagt met jouw affiliate-project.

Daarnaast geeft hij ook echt om zijn medemens en zijn klanten. Hij heeft niet voor niks een goede Niet goed-geld terug-garantie en houdt de prijzen van zijn producten laag.

Neem bijvoorbeeld de website Hetinkomenvan.nl. Hij zegt dat Jacko professioneel is en dat dit voor vertrouwen zorgt. Dit is ook iets wat ik heb ervaren.

Op de website Reviewhuis.nl valt te lezen dat Jacko niet graag opschept over zichzelf en nakomt wat hij belooft. Hoe succesvol hij ook is, hij blijft met beide benen op de grond. Daar kan ik me zeker in vinden.

Op beide websites zijn de ervaringen met Jacko erg positief.

Conclusie

Dit is alweer het einde van het artikel, waarin je hebt gelezen over de bekendste affiliate marketeer in Nederland: Jacko Meijaard.

In dit artikel heb je gelezen wie Jacko Meijaard is, hoe zijn leven eruit ziet, mijn ervaringen met hem, ervaringen van anderen en heb je een stukje gelezen over zijn videocursus, crypto exchange, zijn boek, zijn inkomen en meer.

Ik hoop dat zijn verhaal jou heeft gemotiveerd om ook te starten met affiliate marketing, want ook jij kunt succesvol worden en geld verdienen via het internet.

Succes en tot de volgende blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s