Wat is de Affiliate Marketing Revolutie? Uitgebreide review van de cursus die je leven gaat veranderen!

Zo’n 10 jaar geleden had nog vrijwel niemand gehoord van affiliate marketing. Nu is dat wel anders. Affiliate marketing wordt alsmaar populairder bij zowel bedrijven als individuen.

Affiliate marketing is de laatste jaren enorm gegroeid en het zal ook blijven groeien in de toekomst. Er zullen steeds meer adverteerders en affiliate marketeers beginnen met dit verdienmodel.

Dat affiliate marketing zo populair is in Nederland, is ook gedeeltelijk de verdienste van Jacko Meijaard. Jacko heeft namelijk een community op zijn website met meer dan 25.000 leden! In deze community kun je terecht voor al jouw problemen, vragen, succesverhalen en nog veel meer.

Jacko is dé affiliate marketing expert van Nederland. Hij heeft dan ook meerdere producten ontwikkeld om anderen te helpen ook succesvol te worden met affiliate marketing.

De bekendste en meest verkochte is de Affiliate Marketing Revolutie.

Je leest alles over deze waardevolle videocursus in deze uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie review!

In dit artikel

 1. Wat is affiliate marketing?
 2. Wie is Jacko Meijaard?
 3. De Affiliate Marketing Revolutie
  1. Wat is de AMR?
  2. Het forum
  3. De coaching
  4. Wat leer je eigenlijk precies in de AMR?
  5. De voor- en nadelen van de AMR
  6. Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?
  7. Wat vinden anderen van de AMR?
  8. Mijn mening en ervaring met de AMR
  9. Alternatieven voor de AMR
 4. Conclusie: een aanrader of niet?

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van prestatiegerichte marketing. Het betekent het promoten van producten die niet van jou zijn op jouw website, social media of waar dan ook in ruil voor commissie.

Je promoot dus producten van andere bedrijven of personen waar je per verkocht product een deel van het aankoopbedrag voor terugkrijgt. Dat bedrag heet een commissie.

Die producten vind je op affiliate netwerken, zoals PayPro. Mijn advies is om je aan te melden bij meerdere affiliate netwerken en producten uit te kiezen die binnen jouw niche passen.

Bij bijvoorbeeld PayPro zijn er meer dan 300 producten die je kunt promoten, veelal cursussen en e-books. Klik op één van die producten en je ziet de beschrijving van het product en de maker ervan.

Daaronder zie je jouw unieke affiliate link die ervoor gaat zorgen dat jouw website bezoekers doorgestuurd gaan worden naar de website van de producteigenaar (de adverteerder), waardoor je commissies kunt verdienen.

Affiliate marketing.

Er zijn grote bedrijven als Bol.com en Amazon die een eigen affiliate netwerk hebben, waardoor je de miljoenen producten op die websites allemaal kunt promoten.

Affiliate marketing is een uitstekende manier om geld te verdienen met het internet. De meeste mensen geloven niet dat dit mogelijk is, maar de resultaten van affiliate marketeers (zoals Jacko Meijaard) geven duidelijk aan dat dit wél kan.

Het mooie van affiliate marketing is dat je vrijwel niets nodig hebt om te beginnen, op een laptop met internetverbinding na. En dat terwijl het op de lange termijn zowel vrijheid als geld kan creëren.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard heeft na een aantal jaar met affiliate marketing bezig te zijn geweest zelf een videocursus in elkaar gezet. De naam van deze videocursus is de Affiliate Marketing Revolutie met ondertussen al meer dan 15.000 leden!

Later in dit artikel ga ik het uitgebreid hebben over die cursus, maar nu eerst iets anders. Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard komt uit het Zeeuwse Yerseke, waar hij nog niet zo lang geleden een nieuw groot huis heeft gekocht.

Jacko Meijaard Affiliate Marketing Revolutie.
Jacko Meijaard

In zijn jeugd gamede hij best veel en wist hij niet goed wat hij wilde in zijn leven. Hij begon aan de opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, maar hij wist eigenlijk al meteen dat hij niks met journalistiek wilde doen.

Voor zijn opleiding zat hij veel op zijn laptop. Het is dan ook niet vreemd dat op een gegeven moment de vraag bij hem opkwam of hij daar niet iets mee kon doen. Zo begon hij op het internet te zoeken naar manieren om online geld te verdienen.

Hij kwam er achter dat er vele manieren zijn om geld te verdienen op het internet. Uiteindelijk ontdekte hij ook affiliate marketing. Zoals zovelen die affiliate marketing ontdekken, werd hij enthousiast en ging hij zich verdiepen in dit toen nog relatief onbekende verdienmodel.

Niet veel later stopte hij met zijn opleiding en ging hij zijn eigen website bouwen. Jacko had enorm veel motivatie en vertrouwen dat het hem ging lukken, ondanks dat hij er helemaal alleen voor stond.

Jacko had niemand die hem kon helpen, want toen waren er nou eenmaal weinig affiliate marketeers.

Hij heeft alle fouten gemaakt die je kunt maken, mede omdat hij alles alleen moest doen.

Affiliate marketing was toendertijd nog onbekend, waardoor niemand in zijn omgeving geloofde dat hij geld kon verdienen met alleen zijn laptop. Ze lachten hem zelfs uit en zeiden dat hij beter zijn studie kon afmaken en een baan kon zoeken, in plaats van dat hij zich bezighield met ‘onbekende’ dingen waarvan niemand ooit had gehoord.

Jacko heeft ze het ongelijk bewezen.

Jacko is geïnterviewd door het AD, in de rubriek ‘4-urige werkweek’. Hier vertelde hij onder andere: ‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’. Ook lees je dat hij maar liefst 25 (!) websites heeft die allemaal geld voor hem genereren en hij allemaal moet onderhouden.

Nu verdient Jacko duizenden euro’s per dag met alleen affiliate marketing. Dit is het resultaat van 10 jaar lang keihard werken.

Kijk even naar onderstaand bedrag:

Dit is een screenshot die Jacko heeft gemaakt van zijn PayPro-saldo. Je ziet dat hij €3.305,78 heeft verdient, en dat in 1 dag! En dan zijn de bedragen van andere affiliate netwerken nog niet eens meegeteld.

Voor veel mensen is dit een bedrag waar ze een maand of langer voor moeten werken, terwijl Jacko het binnen een paar uur verdient. Bizar toch?!

Jacko is de eigenaar en oprichter van de bekende website met community Internetsuccesgids.nl. Zijn doel met die website is om zo veel mogelijk mensen op weg te helpen met affiliate marketing. Daarnaast publiceert hij nog steeds élke week nieuwe content op die website, die ondertussen bol staat van de informatie met meer dan 600 blogartikelen!

Ook kun je op zijn website zijn verhaal lezen onder het kopje ‘Mijn verhaal’. Hier vertelt hij dat hij 100% vrij is dankzij het internet en jou wilt helpen dit óók te realiseren.

Bekijk onderstaande video eens om van Jacko zelf te horen hoe hij is begonnen met affiliate marketing.

De Affiliate Marketing Revolutie

Oké, genoeg over Jacko. Nu gaan we het hebben over zijn videocursus: de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is de AMR?

De Affiliate Marketing Revolutie (afgekort de AMR) is dus de cursus van Jacko Meijaard. Hij heeft het gemaakt omdat hij vroeger alles alleen moest doen.

Hij heeft affiliate marketing helemaal alleen geleerd, waardoor hij enorm veel fouten heeft gemaakt.

Die fouten heeft hij verwerkt in de AMR, zodat jij deze fouten niet maakt.

Dit is belangrijk voor Jacko, want zijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen financieel vrij te worden dankzij het internet.

In de cursus legt Jacko jou stap voor stap uit hoe je een winstgevende website opzet met affiliate marketing. Dit doet hij door middel van video’s.

Zodra je de cursus hebt aangeschaft heb je toegang tot het forum. Op het forum heb je onderstaand menu.

Het forum-menu

Als je op ‘Home’ klikt kom je op de homepagina van het forum, waar alle boards te vinden zijn. Hier lees je onder het kopje ‘Het forum’ meer over.

Als je op ‘Boards’ klikt zie je eigenlijk hetzelfde als op de homepagina (namelijk de boards waar je al jouw vragen kunt stellen), dus is dit kopje een beetje dubbel.

Onder het kopje ‘Trainingen’ staat de cursus, maar bijvoorbeeld ook de 10K Club waar je lid van kunt worden als je een gratis Call met Jacko en zijn team inplant. Voor die Call moet je naar het kopje ‘Coaching’.

De trainingen

Zoals je ziet is bij mij alleen de Affiliate Marketing Revolutie ontgrendeld. Klik daar op als je de videocursus wilt volgen.

Je komt dan in een scherm met modules. Deze modules hebben allemaal een eigen onderwerp, zoals bijvoorbeeld ‘Inspiratie en Motivatie’, ‘Website inrichten’ en ‘Meten is weten’. Deze modules bevatten video’s, in totaal zo’n 69. In die video’s legt Jacko jou stap voor stap uit hoe je een passief inkomen kunt verdienen met affiliate marketing.

De video’s zijn meestal niet heel lang. Sommige video’s duren maar 3 minuten, maar er zijn ook video’s van 6 minuten of langer. Je kunt dus eenvoudig meerdere video’s in een uur tijd bekijken.

In totaal zijn er 16 modules, van ‘Bekijk dit eerst’ tot ‘Teksten uitbesteden’ (die niet op onderstaande afbeelding te zien is).

Affiliate Marketing Revolutie modules
De modules van de AMR

In de bovenstaande afbeelding zie je een aantal van die modules. Je hoeft alleen maar op één zo’n module te klikken en dan kom je in onderstaand scherm terecht.

Affiliate Marketing Revolutie tweede module video’s.
Video’s in de tweede module

Bovenstaande afbeelding toont de video’s van de module ‘Inspiratie en Motivatie’, maar in elke module ziet het er zo uit.

Je ziet dat elke video zijn eigen titel heeft. Zo heeft de eerste video van deze module de titel ‘Introductie’ en de tweede ‘Het is mogelijk’ (duidend op dat geld verdienen met affiliate marketing of het internet in het algemeen echt mogelijk is).

Deze module kun je overslaan, maar ik heb wel alle video’s ervan bekeken en het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Dat is ook het doel van deze module: jou motiveren en inspireren om nooit op te geven en alles te geven voor jouw affiliate-project. De video’s in deze module zijn dan ook zeer waardevol voor jouw mindset.

Terug naar de afbeelding. Je ziet namelijk nog een witte balk rechts in het scherm. Hier kun je zien welke modules je al hebt afgerond en welke je nog te gaan hebt. Zo zie je bij mij dat ik de eerste 8 modules heb afgerond en dat ik er nog 8 te gaan heb.

Dit is in grote lijnen hoe de cursus werkt. Bekijk alle video’s, doe na wat Jacko hierin voordoet en ga dit oefenen. Zo krijg jij straks affiliate marketing volledig onder de knie!

Daarnaast is er een online community waar je vragen kunt stellen, successen kunt delen en kunt praten met andere cursisten, door middel van boards. Dit forum is te vinden op Internetsuccesgids.nl.

Het forum

Het forum

Kijk even naar bovenstaande afbeelding. Je ziet 12 verschillende boards, zoals onder andere ‘Content’ (waar je vragen kunt stellen over de content op jouw website), ‘Stel jezelf voor’ (waar je jezelf kunt voorstellen als je nieuw bent op het forum) en ‘SEO’ (waar je vragen kunt stellen over SEO). Voor iedere categorie is er een board.

In vrijwel alle gevallen krijg je een professioneel antwoord van Jacko zelf of andere ervaren cursisten.

Er is ook nog een ‘Off-Topic’-board (die niet op de afbeelding te zien is), waar je over alles kunt praten wat niet met internet marketing te maken heeft. Soms ontstaan hier leuke gesprekken of vragen mensen hun geld terug. Het kan allemaal.

Op dit forum kun je je profiel helemaal zelf invulling geven. Je kunt je telefoonnummer, e-mailadres, etc. in je profiel zetten, maar dit is niet verplicht (en ook geen aanrader). Wat wel nodig is, is je naam. Daarnaast kun je zelf een profielfoto toevoegen en een bio bij het kopje ‘Over mij’.

Kijk hieronder maar even naar mijn profiel, zodat je een beetje weet hoe het forum in elkaar zit. Je ziet namelijk niet alleen mijn profiel, maar ook nogmaals het menu.

Mijn ISG-profiel

Voor elk antwoord dat je geeft op een topic van iemand anders of voor elk topic dat jij zelf opent, krijg je Karma. Dit zijn een soort van punten die aangeven hoe actief je bent op het forum. Ik heb op het moment van schrijven van dit artikel bijvoorbeeld 123 Karma.

Het forum is immens populair geworden de afgelopen jaren. Het heeft maar liefst 25.000 leden!

Nu hoor ik je denken: hoe kan ik lid worden van dit forum? Dat is heel simpel: de videocursus aanschaffen.

De coaching

Eerder in dit artikel kwam het al even naar voren: de coaching die Jacko jou aanbiedt door middel van een gratis 1-op-1 Call. Dit vind je onder het kopje ‘Coaching’.

Zo’n Call heet ook wel een Clarity Call en is geheel gratis. Dit terwijl het altijd als mega waardevol wordt ervaren.

In die Call ga je samen met Jacko of een van zijn teamleden kijken naar waar je nu staat, wat jouw doelen zijn en ga je samen met hem kijken hoe hij jou kan helpen financieel vrij te worden dankzij het internet. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

De plaatsen voor deze Calls zijn altijd razendsnel bezet, dus mocht je dit willen, wees dan snel.

Naast dat zo’n Call jou nieuwe inzichten geeft, zorgt het er ook voor dat jij in de 10K Club terecht kan komen. De 10K Club is een persoonlijk internet marketing coaching programma, waar jij door Jacko of een van zijn teamleden gecoacht wordt op weg naar een passief inkomen van minimaal €10.000,- per maand.

Dit klinkt natuurlijk heel mooi (en dat is het ook). Het enige dat je hoeft te doen is de videocursus aanschaffen en de gratis Call inplannen.

Wil je weten hoe je in de 10K Club komt? Dat is heel simpel: je gaat naar het forum op Internetsuccesgids.nl (hiervoor moet je de cursus hebben aangeschaft) en je gaat naar ‘Trainingen’. Vervolgens zie je daar de training ‘10K Club’ staan. Klik hierop en ga aan de slag!

De video hieronder is een aftermovie van de 10K Club Klantenborrel in november 2019.

Wat leer je eigenlijk precies in de AMR?

Je weet nu hopelijk wat de AMR is en hoe het werkt, maar wat leer je eigenlijk allemaal?

Dat is best veel. Je hebt gelezen dat de video’s niet heel lang duren, dus alle onderwerpen komen niet heel lang ter sprake, maar wel lang genoeg. Waar de video over gaat hangt natuurlijk van de module af.

Hieronder leg ik per module uit wat je gaat leren of wat er besproken wordt.

 1. Bekijk dit eerst. Een welkomst message waarin Jacko vertelt wat je van de cursus kunt verwachten en hoe het werkt.
 2. Inspiratie en Motivatie. Een waardevolle module voor jouw mindset waarin je geïnspireerd en gemotiveerd wordt.
 3. Module 1 ‘Starten met affiliate marketing’. De basis van affiliate marketing. Er wordt onder andere verteld wat affiliate marketing is, hoe je je aanmeld bij het affiliate netwerk Daisycon en hoe je een domeinnaam registreert. Verder wordt er verteld over Marketheme, een WordPress thema ontwikkeld door Léon Gotjé en Jacko.
 4. Module 2 ‘Website inrichten’. In deze module ga je jouw website inrichten. Zo wordt uitgelegd hoe je menuknoppen aanmaakt, hoe je je homepagina bewerkt en hoe je de footer van je website inricht. Daarnaast vertelt Jacko dat je geen ‘kermis’ van je website moet maken (oftewel: niet te veel verschillende kleuren gebruiken en één lettertype aanhouden) en hoe je het logo op je website aanpast.
 5. Module 3 ‘Hoog scoren in Google’. De titel van deze module zegt het al: je gaat je website en content zo inrichten dat het hoog in Google kan scoren. Je gaat je focussen op SEO. Jacko legt in deze module uit hoe je een blogbericht schrijft, hoe je een uitgelichte afbeelding toevoegt en hoe je het beste een artikel kunt vormgeven.
 6. Module 4 ‘Website live zetten’. Ook de titel van deze module spreekt voor zich: je gaat je website online zetten. Dit houdt in dat je afbeeldingen en knoppen gaat toevoegen aan jouw content. Daarnaast vertelt Jacko hoe je bezoekers aanspoort daadwerkelijk op die knop te klikken.
 7. Module 5 ‘Meten is weten’. De titel van deze module is misschien een beetje vaag. Toch is het wel een enorm belangrijke module, ondanks dat hij maar één video bevat. Dat is omdat Jacko in deze video uitlegt hoe je Google Analytics instelt, zodat je SEO-gegevens van je website kunt meten, zoals het aantal bezoekers, waar die bezoekers vandaan komen en hoelang ze op jouw website verblijven. Zeer belangrijke informatie dus.
 8. Module 6 ‘Puntjes op de i’. In deze module ga je zo’n beetje de laatste werkzaamheden van jouw website uitvoeren. Denk hierbij aan categorieën toevoegen, breadcrumbs (broodkruimels) activeren en een CTA menu toevoegen.
 9. Module 7 ‘Afronding’. In deze laatste module ga je leren hoe je nieuwe artikelen toevoegt en kunt schrijven en legt Jacko uit hoe je een gratis Clarity Call inplant.
 10. Instructie 1 ‘Je website zonder Marketheme’. In deze eerste instructievideo’s leer je hoe je een domeinnaam en hosting registreert en hoe je WordPress installeert (voor het geval je geen Marketheme gaat gebruiken).
 11. Instructie 2 ‘WordPress goed instellen’. De titel zegt het al: je gaat WordPress instellen. Jacko gaat jou uitleggen hoe je de algemene instellingen van WordPress aanpast, hoe je pagina’s en artikelen maakt en hoe je je thema kunt veranderen.
 12. Instructie 3 ‘Google is je vriend’. In deze module gaat Jacko veel dieper in op SEO. Hij vertelt jou hoe je zoekwoorden vindt, wat SEO is en vertelt hij over een SEO-analyse.
 13. Instructie 4 ‘Geld verdienen met je website’. In deze module ga je leren hoe je het verdienmodel van affiliate marketing toepast op jouw website en hoe je meerdere berichten kunt toevoegen.
 14. Instructie 5 ‘The money is in the list’. Deze module is eigenlijk een verlenging van de vorige module, maar richt zich volledig op e-mail marketing. Jacko gaat jou uitleggen wat e-mail marketing is en hoe je dit toepast.
 15. Instructie 6 ‘Leads scoren’. Deze voorlaatste module zorgt ervoor dat jij straks alles weet over LeadPages en LeadBox. Ten slotte vertelt Jacko hoe je een ‘Thank you page’ instelt via Enormail.
 16. Teksten uitbesteden. Deze allerlaatste module bevat één video waarin Jacko alles uitlegt wat met het uitbesteden van teksten te maken heeft.
Wat ga je leren in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard?
Bron: Internetsuccesgids.nl

De voor- en nadelen van de AMR

Nu je in grote lijnen weet wat de AMR is en hoe het forum eruit ziet, is het tijd voor de voor- en nadelen, want die heeft het genoeg.

De voordelen zijn onder meer:

 • Extreem lage prijs van €47,- die door kortingsacties vaak nog lager uitvalt.
 • Je leert alle kneepjes binnen affiliate marketing.
 • Mogelijkheid om (indien je er genoeg tijd in stopt) veel geld te verdienen op de lange termijn.
 • Je komt in een community terecht met like-minded mensen die je steunen en vragen beantwoorden.
 • Je leert over het optimaliseren van je website voor Google.
 • Geen technische kennis nodig.
 • Ook voor beginners.
 • Levenslang toegang.
 • 30 dagen Niet goed-geld terug-garantie.

Maar natuurlijk heeft de AMR niet alleen maar voordelen, maar ook nadelen. Dit zijn onder meer:

 • Sommige video’s zijn een beetje verouderd.
 • Affiliate marketing (en dus de cursus) is niet voor iedereen geschikt, want het vereist doorzettingsvermogen, geduld, concentratie en een goede mindset.
 • Jacko laat affiliate marketing heel makkelijk lijken, maar dat is niet zo. Het zal mega veel tijd kosten.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De AMR is een bijzonder waardevolle videocursus die al tienduizenden keren is verkocht in Nederland en België.

Dat is ook niet gek als je de bizar lage prijs ziet. De Affiliate Marketing Revolutie kost maar €297,- inclusief btw!

En het mooie is, op dit moment is er een leuke welkomstaanbieding waardoor je deze populaire cursus zelfs maar voor €47,- kunt kopen!

Dat betekent dat je maar liefst 84% korting (!) krijgt op de aanschaf van de cursus.

Daar komen vaak ook nog andere kortingen bovenop. Regelmatig deelt Jacko via zijn socials dat hij weer eens een kortingsactie heeft voor de AMR. Meestal gaat dit om 50% korting, waardoor je het op dat moment kunt kopen voor de bizar lage prijs van €23,50!

Wil je op de hoogte blijven van deze kortingsacties? Volg dan mijn Instagram account Groenmedia.official!

Let op: de welkomstaanbieding is slechts een tijdelijke actie. Over enkele uren is de actie voorbij. Twijfel dus niet te lang en onderneem vandaag actie!

Wat vinden anderen van de AMR?

Nu je in dit artikel al veel hebt gelezen over de AMR wil je misschien ook wel weten wat ik en anderen ervan vinden. Wat ik ervan vind lees je verderop in dit artikel, maar wat vinden anderen van de cursus? Waarom zijn er vrijwel alleen maar positieve reviews te lezen?

Je krijgt eerst het antwoord op de laatste vraag. Dit is namelijk omdat deze videocursus jou gewoon écht verder kan helpen in het leven. Dit is niet alleen doordat de video’s zoveel waardevolle informatie bevatten, maar ook omdat er op het forum heel veel (meer dan 15.000) mede-cursisten actief zijn die al jouw vragen beantwoorden, jou scherp houden en je tips geven.

Veel mensen denken dat de AMR en affiliate marketing in het algemeen oplichterij is. Dat komt omdat deze mensen denken dat geld verdienen op het internet helemaal niet mogelijk is. Hierdoor vinden ze Jacko met zijn cursus en bewezen verdienmodel al snel een ‘scam’.

Toch zijn er wel veel mensen die starten met de cursus en affiliate marketing en vaak zijn deze mensen razend enthousiast, omdat het ze echt verder heeft geholpen in het leven.

Maar wat vinden mensen van de videocursus?

Neem het NLP College. Op die website staat dat hij het een ‘super gelikte, uitgebreide en actieve training’ vindt.

Ook zegt iemand dat hij Jacko Meijaard wil bedanken voor het opzetten van de AMR. Zie onderstaande afbeelding:

Je ziet dat hij bijna €3.000,- heeft verdiend op PayPro, met dank aan Jacko Meijaard en zijn cursus. Dit soort resultaten worden behaald door mensen die in het verleden ook de AMR hebben gevolgd.

Er zijn nog meer korte reviews. Neem bijvoorbeeld Piet Hein Bouwkamp:

Waardering: 5 uit 5.

Zelf heb ik de training als zeer positief ervaren. Deze relatief kleine investering is voor mij het begin van iets heel groots geworden. Niet alleen als het gaat om financiële vrijheid, maar ook – en misschien wel vooral – als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Piet Hein Bouwkamp

Ook Frank Smolders is positief:

Waardering: 5 uit 5.

Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook nog echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoeft niet, daar wordt je vrij in gelaten.

Frank Smolders

Hieronder vind je ook een YouTube-recensie van Jerik van Nuenen.

Ben je benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder!

Mijn mening en ervaring met de AMR

Ik begon in oktober 2020 met de Affiliate Marketing Revolutie. Ik wist toen nog heel weinig van affiliate marketing en ik dacht er op dat moment veel te makkelijk over, ook na het bekijken van de video’s. Jacko laat affiliate marketing heel makkelijk lijken, terwijl dat helemaal niet zo is. Ik heb ervaren dat affiliate marketing veel van jouw kostbare tijd zal innemen, zeker in het begin. Echter benoemd Jacko dit geen moment in de cursus. Dat vind ik een minpunt.

Toen ik met de AMR begon wist ik dus heel weinig van affiliate marketing af. Toch was mijn kennis na het bekijken van alle video’s groot genoeg om mijn eigen website te starten. Die website bestaat nu niet meer en was zeker geen succes. Mijn kennis van affiliate marketing was nog niet groot genoeg, zo bleek.

Met alleen de videocursus redde ik het dus niet. Ik had meer kennis over bijvoorbeeld SEO nodig voordat ik succesvol kon worden. Jacko heeft nu wel meer video’s over SEO dan in 2020, dus er is verbetering zichtbaar. Dat belooft veel voor de toekomst en zorgt ervoor dat deze cursus nog waardevoller is geworden dan hij al was.

Uiteindelijk ben ik zeer blij dat ik ben begonnen met dit avontuur en de cursus heb aangeschaft, want naast het geld dat ik heb verdiend, heb ik me ook op persoonlijk vlak ontwikkeld. En dat voor maar €47,-! Het is de investering meer dan waard.

Al met al ben ik tevreden met de AMR, al zijn er een paar puntjes van kritiek (zie nadelen eerder in dit artikel). Ik raad jou dan ook aan om deze cursus aan te schaffen, want ik gun jou ook financiële onafhankelijkheid en 100% vrijheid.

Ik geef de Affiliate Marketing Revolutie een sterbeoordeling van 4,5 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Alternatieven voor de AMR

Als laatste gaan we nog in op de alternatieven van de AMR, want natuurlijk is dit niet de enige affiliate marketing cursus op de markt. Er zijn er nog meer, alhoewel het een beperkt aanbod is.

De enige waardige concurrent van de AMR is op dit moment ‘Succes met Affiliate Marketing’ van Nicole van Roekel. Zij was een freelance online marketeer en wilde op een gegeven moment de skills die ze voor klanten inzette zelf ook beter gaan benutten. En dus startte ze een website op over keukenmachines.

Op een gegeven moment verdiende ze met vijf affiliate websites meer dan €2.000,- per maand en verkocht ze twee van de vijf websites.

Met haar cursus over affiliate marketing wil ze anderen óók leren een succesvol affiliate project op te zetten door middel van 4 modules met 12 video’s.

De cursus kost €149,- excl. BTW. Een stuk meer dan de AMR, die regelmatig met korting te kopen is.

Conclusie: een aanrader of niet?

In dit artikel heb je gelezen over de Affiliate Marketing Revolutie (afgekort de AMR), de videocursus van Jacko Meijaard. Je hebt gelezen wat deze videocursus inhoudt, wie Jacko is, de voor- en nadelen van de cursus, mijn ervaringen, ervaringen van anderen en meer.

Nu moet de laatste vraag nog beantwoord worden: kopen of niet?

Naar mijn mening is deze cursus absoluut je geld waard. Het is een kleine investering, maar het biedt enorm veel kennis en nieuwe inzichten. Alles wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd in korte video’s, waardoor je makkelijk je aandacht er bij houdt.

Je krijgt veel voor een bizar lage prijs (€297,-). En dan is er ook nog een Niet goed-geld terug-garantie. Dat maakt dat het geen risicovolle investering is, want het bedrag is én laag én je kunt het later terug vragen mocht het je niet bevallen.

Ik zou zeggen: probeer het uit en kijk of het wat voor je is. Past het niet bij jou? Vraag dan je geld terug aan Jacko. Past het wel bij jou? Dan wens ik je veel succes met jouw affiliate marketing avontuur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s