Over Groen Media

Groen Media is het bedrijf van Milo Groen. Het is een online bedrijf dat door middel van affiliate marketing ondernemers dichter bij elkaar wilt brengen. Affiliate marketing is namelijk het promoten van andermans producten tegen een (kleine) vergoeding. Er zijn dus mensen die jouw eigen producten kunnen promoten en die krijgen daar een vergoeding voor. Zo groeit jouw inkomen en verdienen de affiliates die dat hebben gerealiseerd ook nog wat!

Wij willen graag meer ondernemers helpen hun omzet te vergroten, juist in deze tijd. Twijfel niet en start vandaag nog met affiliate marketing, zo genereer jij als ondernemer niet alleen meer omzet, maar ook nog eens meer naamsbekendheid en krijgen mensen die dat voor jou gerealiseerd hebben er ook nog wat voor. Zo hebben alle partijen er profijt van!

Groen Media is opgericht in Wieringerwaard in december 2020.

Wie is Milo Groen?

Milo Groen in de bergen in Oostenrijk zittend op een boomstronk.
Milo Groen op vijftienjarige leeftijd in Oostenrijk

Milo Groen is een voetballiefhebber en beginnend internetondernemer. Hij begon op zijn vijftiende met affiliate marketing en ging zich verdiepen in de vele mogelijkheden van het internet.

Hij had weinig ervaring en verstand van computers, maar hij wilde geld verdienen en sparen voor zijn rijbewijs. Na twee keer gesolliciteerd te hebben bij een supermarkt en niet aangenomen te worden, ging hij op zijn zestiende in de zomervakantie van 2021 twee maanden werken bij Landal in Julianadorp. Dit was zomerwerk en dus niet permanent, dus moest hij daarna weer op zoek naar een nieuwe baan. Toen kwam hij in september 2021 uit bij Domino’s in Schagen waar hij elke vrijdagavond als bezorger werkte.

Naast school en bijbaan bij Landal en Domino’s had hij op zijn zestiende nog meer bezigheden: voetbal en affiliate marketing. Voetbal is zijn grote passie en mist geen wedstrijd van zijn club PSV.

Hij begon zich in september 2020 te verdiepen in de wereld van het online geld verdienen. Daarna begon hij in januari 2021 met affiliate marketing en verdiende hij een paar tientjes per maand met Euroclix en online enquêtes.

Hij wilde zoveel mogelijk geld verdienen en werkte daarom elke dag aan deze website (groenmedia.com) en het bijbehorende Instagram-account. Al op zijn zestiende streefde hij namelijk naar vrijheid. Financiële vrijheid, maar ook vrijheid op het gebied van niet meer naar school hoeven. Zijn droom was toen om in de eerste plaats gelukkig te zijn, maar daarnaast rijk te worden zonder voor een baas te hoeven te werken.

Al vroeg wilde hij daarom investeren in crypto en aandelen, maar er was een probleem: dat mag pas vanaf je 18e. Dus ging hij eerst sparen tot zijn zeventiende, zodat hij kon starten met rijlessen om op zijn achttiende te starten met investeren, ook in zijn bedrijf.

Een van zijn belangrijkste websites is suikervrijgids.nl. Daar lees je hieronder meer over.

Wat is Suikervrijgids?

Logo van Suikervrijgids.
Logo van Suikervrijgids

Suikervrijgids is opgericht in december 2020 door Milo Groen.

Suikervrijgids is opgericht omdat er niet heel veel waardevolle informatie was op het internet over suikervrije producten en suikervrij eten. Daarom maakte Milo suikervrijgids.nl dat nog altijd in ontwikkeling is en constant van nieuwe content wordt voorzien.

Wil jij een gezonder leven? Zoek dan niet verder en doorzoek deze website! Je vindt hier cursussen, (e-)boeken en tips over suikervrije producten en suikervrij eten.

Help ons en geef je mening!

Wat vind je van onze website? Geef je mening zodat wij onze website naar ieders wens kunnen aanpassen.

%d bloggers liken dit: