Ik wil mensen helpen een winstgevende (affiliate) website op te zetten en deze vindbaar maken in Google. Voorgoed.
Daarom vind je op deze website veel waardevolle informatie, tips en beginnersgidsen. Ook kun je mij volgen via social media en als je vragen hebt eenvoudig contact met me opnemen via de contactpagina.

Ik help je om beter gevonden te worden in Google, zodat je online gaat groeien

Mijn naam is Milo Groen. Ik ben geboren in 2005 in Beverwijk. Ik ben fan van voetbal en kijk elke wedstrijd van PSV.

Op Eindhoven Airport, maart 2023

Ik ben in 2020 begonnen met affiliate marketing toen ik 15 jaar oud was.

Destijds begon ik met een website, maar dat was geen succes. Die website bestaat nu niet meer.

Later, in maart 2021, kocht ik de domeinnaam Groenmedia.com en ging ik aan de slag met deze website. Dit begon klein met enkele blogartikelen van zeer lage kwaliteit en een simpele homepagina, maar later is dit uitgegroeid tot de website die het vandaag de dag is: met veel waardevolle content, tips en meer.

Affiliate marketing lijkt misschien makkelijk, maar de meeste mensen komen van een koude kermis thuis. Ik weet dit als geen ander en heb dit zelf ondervonden doordat ik een jaar bezig ben geweest met dit verdienmodel, zonder resultaat. Pas na dat eerste jaar nam ik een coach en verdiende ik al snel mijn eerste commissie.

Wil je slagen, zul je er veel tijd in moeten investeren en wellicht dingen moeten opgeven.

Ook raad ik aan je van tevoren goed in te lezen en eventueel hulp in te schakelen.

Gelukkig vind je op deze website veel informatie en daarnaast ben ik altijd beschikbaar voor vragen!

Ik wil jou graag helpen succesvol te worden met jouw website door je tips en adviezen te geven via mijn blogartikelen en social media. Daarnaast help ik graag met websites beter vindbaar maken in Google!

Neem contact met me op

Heb je vragen? Je kunt altijd contact met me opnemen via de contactpagina.