Over Groen Media

Groen Media is het bedrijf van Milo Groen. Het is een online bedrijf dat door middel van affiliate marketing ondernemers dichter bij elkaar wilt brengen. Affiliate marketing is namelijk het promoten van andermans producten tegen een (kleine) vergoeding. Er zijn dus mensen die jouw eigen producten kunnen promoten en die krijgen daar een vergoeding voor. Zo groeit jouw inkomen en verdienen de affiliates die dat hebben gerealiseerd ook nog wat!

Wij willen graag meer ondernemers helpen hun omzet te vergroten, juist in deze tijd. Twijfel niet en start vandaag nog met affiliate marketing, zo genereer jij als ondernemer niet alleen meer omzet, maar ook nog eens meer naamsbekendheid en krijgen mensen die dat voor jou gerealiseerd hebben er ook nog wat voor. Zo hebben alle partijen er profijt van!

Groen Media is opgericht in Wieringerwaard in december 2020.

Wie is Milo Groen?

Milo Groen in de bergen in Oostenrijk zittend op een boomstronk.
Milo Groen op vijftienjarige leeftijd

Milo Groen is een beginnend internetondernemer. Hij begon op zijn vijftiende met affiliate marketing en ging zich verdiepen in de vele mogelijkheden van het internet.

Hij had weinig ervaring en verstand van computers, maar hij wilde geld verdienen. Na gesolliciteerd te hebben bij een supermarkt (en niet aangenomen te worden) kwam affiliate marketing op zijn pad. Zo ging hij zich hierin verdiepen en zette meerdere websites op. In het begin liep dat nog erg stroef, maar later kwamen er steeds meer mensen op de websites, zo ook op groenmedia.com.

Een van zijn belangrijkste websites is suikervrijgids.nl. Daar lees je hieronder meer over.

Wat is Suikervrijgids?

Logo van Suikervrijgids.
Logo van Suikervrijgids

Suikervrijgids is opgericht in december 2020 door Milo Groen.

Suikervrijgids is opgericht omdat er niet heel veel waardevolle informatie was op het internet over suikervrije producten en suikervrij eten. Daarom maakte Milo suikervrijgids.nl dat nog altijd in ontwikkeling is en constant van nieuwe content wordt voorzien.

Wil jij een gezonder leven? Zoek dan niet verder en doorzoek deze website! Je vindt hier cursussen, (e-)boeken en tips over suikervrije producten en suikervrij eten.

Help ons en geef je mening!

Wat vind je van onze website? Geef je mening zodat wij onze website naar ieders wens kunnen aanpassen.

%d bloggers liken dit: